- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Merhaba 5 senelik bir iliskim var ve yakın zamanda istememiz ve sözümüz oldu her şey çok güzel ilerliyorken erkek arkadaşımın babası kimsenin haberi olmadan bir düğün salonunu ve tarihi saatine kadar tuttu tabiki ailem duyunca dogal olarak cok kizdi bu gibi konular ayriyetten konusulmustu birbirimize danisacagımız haber verecegimiz gibi... babam duyunca sinirlendi ve evlerine konuşmaya gitti biraz agir konustu yaptiginin yanlis oldugunu ileriki surecte bu gibi hataları kabul etmeyecegini soyledi hatta bunun konusuldugunu soylediginde karsi taraf boyle bir sey duymadigini soyledi. O konu orda cok fazla dillendirilmeden kapandi ve daha sonra dugun saatinin gunduz oldugunu ogrendik bu tuz biber oldu babam daha cok sinirlendi bizde hic bir dugun gunduz olmaz yadirgandı simdi bu haftasonu tekrar ziyarete gidilecek babam bana bu durumu kabullenemedigini gerekirse isi bozmaya kadar gidebilecegini soyledi erkek arkadasimin babasi asiri derecede geri kafali bir adam bunu onceden beri soyler durur ikisinin arasi cok iyi degil zaten en son bu konu yuzunden tartistiklarinda adam tehdit etmis beni çok sıkıştırırsan seni yarı yolda bırakırım diye ikimizde aynı durumdayız tabi babamında hakkı var ne yapıcam bilemiyorum hem çok öfkeliyim ,üzgünüm ve sonun nereye gideceģini bilmediğim içinde korkuyorum sonuçta 5 senelik bir iliski ikimizde birbirimizi seviyoruz
Son düzenleme: