Evlilik Tarihi Bulamama Komedisi

Bahtsiz_bedevi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
163
48
13
Şunu belirteyim erkek arkadasim ailelerimiz tanissin istiyor sorun ciddi bakmama ya da bakma meselesi degil mesele bana zorla bir şeyleri kabul ettirme...

Farkli sehirde çalıştığımız icin ancak yazin veya 15 tatilde evlenebiliyoruz.
Erkek arkadasim bu kis askere gidiyor baharin sonunda geliyor.

Diyor ki, bu yaz nisan dugun hepsini bir yapalım...

Ben de diyorum ki nisani yazin, dugunu subatta yapalim yetismez ... Ben askerdeyken hazırlan ailemiz hazirlansin diyor. Ailemiz mi evleniyor ikimizin hazırlanmasi gerekmez mi? Tek basima mi gelinlik esya vs. Bakicam?

Subatta yapalım dememe de , bizim koyde kisin kimse olmaz diyor... Birdahaki yaza da çok geç, sen benimle evlenmek istemiyorsun diyor.

Bu erkekler neden hep kendi istekleri olsun ister?

Valla para varsa her sey yetişir geldiğinde ailecek nişan 2 ay sonra düğün yapabilirsinIz istiyirsaniz..

Maddi imkanlariniz varsa yazin basinda nisan yapin ramazan bayramina denk getirebilirsinz nisani daha sonra eylul ekim gibi de dugun yaparsinz, biz oyle yaptik temmuz sonunda nisan kasimda da dugun yaptik 3 ayda hersey yetisti

Nişan yapmayın. Aileler tanışsın ve aile arasında söz yapın. Düğünü de eylülde yaparsınız. Her şey yetişir, sorun olmaz ama neden daha önce hazırlanmaya başlamadınız? Erkek arkadaşınızın bu acelesi niye? Siz de pek gönüllü değil gibisiniz. Sebebi nedir?

Nişan yapmayın. Aileler tanışsın ve aile arasında söz yapın. Düğünü de eylülde yaparsınız. Her şey yetişir, sorun olmaz ama neden daha önce hazırlanmaya başlamadınız? Erkek arkadaşınızın bu acelesi niye? Siz de pek gönüllü değil gibisiniz. Sebebi nedir?
Çünkü diger basliklarima bakarsaniz bana deger vermedigini düşünüyorum :(

Maddi imkanlariniz varsa yazin basinda nisan yapin ramazan bayramina denk getirebilirsinz nisani daha sonra eylul ekim gibi de dugun yaparsinz, biz oyle yaptik temmuz sonunda nisan kasimda da dugun yaptik 3 ayda hersey yetisti
Diyor ki kasimda da köyde kimse yok
Ya da nişanı 15 tatilde, düğünü yazın yapın.
15 tatilde askerde

Şunu belirteyim erkek arkadasim ailelerimiz tanissin istiyor sorun ciddi bakmama ya da bakma meselesi degil mesele bana zorla bir şeyleri kabul ettirme...

Farkli sehirde çalıştığımız icin ancak 2019 yazi veya 2020 15 tatilde evlenebiliyoruz.
Erkek arkadasim bu kis askere gidiyor baharin sonunda geliyor.

Diyor ki, bu yaz nisan dugun hepsini bir yapalım...

Ben de diyorum ki nisani yazin, dugunu subatta yapalim yetismez ... Ben askerdeyken hazırlan ailemiz hazirlansin diyor. Ailemiz mi evleniyor ikimizin hazırlanmasi gerekmez mi? Tek basima mi gelinlik esya vs. Bakicam?

Subatta yapalım dememe de , bizim koyde kisin kimse olmaz diyor... Birdahaki yaza da çok geç, sen benimle evlenmek istemiyorsun diyor.

Bu erkekler neden hep kendi istekleri olsun ister?

Diğer konuda aynı yerde çalışıyoruz görücem demişsiniz. Burada başka iller? Kuzum ne alaka?

Back
X