- 26 Haziran 2018
- 163
- 48
- 13
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Onumuzdeki yazi kastediyorBu yaz nişan düğün dediği “yazı” çoktan yarıladık.
Bide o askere gidecek sen yalnız kalacaksın? Evlenmenin mantığı ne?
Sizin Öneriniz 2 sene sonraki yaz mı?Onumuzdeki yazi kastediyor
Çünkü diger basliklarima bakarsaniz bana deger vermedigini düşünüyorumNişan yapmayın. Aileler tanışsın ve aile arasında söz yapın. Düğünü de eylülde yaparsınız. Her şey yetişir, sorun olmaz ama neden daha önce hazırlanmaya başlamadınız? Erkek arkadaşınızın bu acelesi niye? Siz de pek gönüllü değil gibisiniz. Sebebi nedir?
Bence konunun içine 2019 yazı diye yazın yoksa 2018 yazı gibi anlaşılıyorÇünkü diger basliklarima bakarsaniz bana deger vermedigini düşünüyorum
Diyor ki kasimda da köyde kimse yokMaddi imkanlariniz varsa yazin basinda nisan yapin ramazan bayramina denk getirebilirsinz nisani daha sonra eylul ekim gibi de dugun yaparsinz, biz oyle yaptik temmuz sonunda nisan kasimda da dugun yaptik 3 ayda hersey yetisti
15 tatilde askerdeYa da nişanı 15 tatilde, düğünü yazın yapın.
askerden ne zaman gelecekDiyor ki kasimda da köyde kimse yok
15 tatilde askerde
EvetSizin Öneriniz 2 sene sonraki yaz mı?
2019 mayisaskerden ne zaman gelecek
O zaman askerden gelince bir hafta sonu nisan yapi agustos sonu da dugu yapin 3 ayda yetisir, eger bunlar size uymuyorsa net olarak konusun20
2019 mayis
Şunu belirteyim erkek arkadasim ailelerimiz tanissin istiyor sorun ciddi bakmama ya da bakma meselesi degil mesele bana zorla bir şeyleri kabul ettirme...
Farkli sehirde çalıştığımız icin ancak 2019 yazi veya 2020 15 tatilde evlenebiliyoruz.
Erkek arkadasim bu kis askere gidiyor baharin sonunda geliyor.
Diyor ki, bu yaz nisan dugun hepsini bir yapalım...
Ben de diyorum ki nisani yazin, dugunu subatta yapalim yetismez ... Ben askerdeyken hazırlan ailemiz hazirlansin diyor. Ailemiz mi evleniyor ikimizin hazırlanmasi gerekmez mi? Tek basima mi gelinlik esya vs. Bakicam?
Subatta yapalım dememe de , bizim koyde kisin kimse olmaz diyor... Birdahaki yaza da çok geç, sen benimle evlenmek istemiyorsun diyor.
Bu erkekler neden hep kendi istekleri olsun ister?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?