Evlilik Tarihi Bulamama Komedisi

bence bu komedi filan değil. anlaşamıyosunuz. şuan bdv de 3 konunuz var aktif ve üçü de birbirinden büyük sorunlar. ama hala evlilik tarihi şu bu. ya sorunlar düzelmeden neyin evliliği? daha aileler bile tanışmamış siz istediğiniz kadar kavga edin benim bildiğim iki aileye de uygun bir zaman seçilir.

ayrıca doğmamış çocuğa don biçmek konusunda master degree olarak ilk kez sizi gördüm. yakında ilerde çocuklarımızın adı ne olsun, kaç kız kaç erkek olsun diye de tartışmanız kuvvetle muhtemel.

Size değer vermediğini düşündüğünüz biriyle neden evlenmekte diretiyorsunuz? Evlenmekten korkup bunu taa 2020ye attırmaya çalışmak yerine kendinize dürüst olursanız mutlu olabilirsiniz. Ayrıca bu ne biçim ilişki şekli allasen? Yok kapan yok köyde yaşa yok istediğim tarihte evlen. Dünyada tek adam kalmadı haberiniz olsun.

Çünkü diger basliklarima bakarsaniz bana deger vermedigini düşünüyorum :KK43:

o zaman size değer vermediğini düşündüğünüz kişiyle neden ilişkiye devam ediyorsunuz? erkek arkadaşınız evlenelim dediğinde sen çok ilgisizsin bu beni korkutuyor dediniz mi?

eğer adam anlamıyorsa ve devam ediyorsa ve sizde bunu şuan kafaya takıyorsanız evlendiğiniz zaman hiç bişey değişmeyecek. evlenince ne olacak sanıyorsunuz? adam ilgili birisi mi olacak? hatta şuan ki ilgisinden daha da az ilgili olacak. bende 2 yıl sonra burda konu açmamak için bu evliliği iyi düşünün bile bile lades demenin mantığı yok.

Şunu belirteyim erkek arkadasim ailelerimiz tanissin istiyor sorun ciddi bakmama ya da bakma meselesi degil mesele bana zorla bir şeyleri kabul ettirme...

Farkli sehirde çalıştığımız icin ancak 2019 yazi veya 2020 15 tatilde evlenebiliyoruz.
Erkek arkadasim bu kis askere gidiyor baharin sonunda geliyor.

Diyor ki, bu yaz nisan dugun hepsini bir yapalım...

Ben de diyorum ki nisani yazin, dugunu subatta yapalim yetismez ... Ben askerdeyken hazırlan ailemiz hazirlansin diyor. Ailemiz mi evleniyor ikimizin hazırlanmasi gerekmez mi? Tek basima mi gelinlik esya vs. Bakicam?

Subatta yapalım dememe de , bizim koyde kisin kimse olmaz diyor... Birdahaki yaza da çok geç, sen benimle evlenmek istemiyorsun diyor.

Bu erkekler neden hep kendi istekleri olsun ister?
Sevgilinizi pek beğendim. Adam net.

Yaz tatilinde gidip köydeki anasına babasına tarla bahçe işlerinde yardım edecek,saklamıyor.

Sizi açık beğenmiş, "ben bunu ikna ederim" deyip kapalı eş isteğini dile getiriyor, hatta bu konuda şimdiden baskı kuruyor ki "değiştin" denmesin. Evlenmeden önce ne varsa döküyor işte, daha ne yapsın? Adam gayet dürüst.

Başlığa komedi yazmışsınız da benim ekranımda ağır dram. Hele evlenin, hakiki trajedi olacak.

Adama gık demeye hakkınız/hakkımız yok bence.

Bu arada 2 ay tatil diyorsunuz sanırım iki taraf da öğretmen, ben de Türkiye'nin farklı yerlerinde çalışmış bir öğretmen olarak şunu diyorum, hele bir evlenin, yeterli hizmet puanı biriksin, o adam "köyüme dönecem, anamın babamın ihtiyacı var" demezse gelin beni bulun.

Aileyle yaşayacaklarınıza, aileler tanışınca oluşacak gerginliklere girmiyorum bile :)

Ha ama siz evlenin bence, bazı insanlar başkalarının hatalarından ders almak yerine illa kendileri de aynı şeyi deneyip "aaaa hataymış la bu!?" demeyi seviyor, sanırım onlardansınız.

Son not; bu erkeklerin hepsi kendi istekleri olsun istemez. Siz öylesini bulmuşsunuz, eşimi kaç konudur özelliklerini saydığınız tiple hiçbir şekilde yanyana koyamam.

Sevgilinizi pek beğendim. Adam net.

Yaz tatilinde gidip köydeki anasına babasına tarla bahçe işlerinde yardım edecek,saklamıyor.

Sizi açık beğenmiş, "ben bunu ikna ederim" deyip kapalı eş isteğini dile getiriyor, hatta bu konuda şimdiden baskı kuruyor ki "değiştin" denmesin. Evlenmeden önce ne varsa döküyor işte, daha ne yapsın? Adam gayet dürüst.

Başlığa komedi yazmışsınız da benim ekranımda ağır dram. Hele evlenin, hakiki trajedi olacak.

Adama gık demeye hakkınız/hakkımız yok bence.

Bu arada 2 ay tatil diyorsunuz sanırım iki taraf da öğretmen, ben de Türkiye'nin farklı yerlerinde çalışmış bir öğretmen olarak şunu diyorum, hele bir evlenin, yeterli hizmet puanı biriksin, o adam "köyüme dönecem, anamın babamın ihtiyacı var" demezse gelin beni bulun.

Aileyle yaşayacaklarınıza, aileler tanışınca oluşacak gerginliklere girmiyorum bile :)

Ha ama siz evlenin bence, bazı insanlar başkalarının hatalarından ders almak yerine illa kendileri de aynı şeyi deneyip "aaaa hataymış la bu!?" demeyi seviyor, sanırım onlardansınız.

Son not; bu erkeklerin hepsi kendi istekleri olsun istemez. Siz öylesini bulmuşsunuz, eşimi kaç konudur özelliklerini saydığınız tiple hiçbir şekilde yanyana koyamam.

Köye dönmek istemediğini büyük bir sehirde yasamak istediğini söyledi ama yalan söylediyse bilemem..

Köyde kimsenin olmaması ne alaka anlamadım ben, nereye gidiyor insanlar? Köyde mi yapacaksınız düğünü? Bence 2019 yazına her şey yetişir ama sizin başka sorunlarınız varmış, evliliği bir daha düşünün derim.

Köyde kimsenin olmaması ne alaka anlamadım ben, nereye gidiyor insanlar? Köyde mi yapacaksınız düğünü? Bence 2019 yazına her şey yetişir ama sizin başka sorunlarınız varmış, evliliği bir daha düşünün derim.
Hayir ilçede yapacaktik ama onlarin kendi halki bile o koyde kalmamis pek. Arada geliyorlar o arada evlenmek zorundaymisiz yazin ortasinda isler varmis yaz sonu evleniliyormus yoksa insan olmuyormus

bu sizin erkek arkadaşınız ile karar verebileceğiniz bişey değil. siz a olacak dersiniz aileler tanışır o a imkansız olur. o yüzden niyet varsa aileler tanışsın, ortak bi karar verilir.

Şunu belirteyim erkek arkadasim ailelerimiz tanissin istiyor sorun ciddi bakmama ya da bakma meselesi degil mesele bana zorla bir şeyleri kabul ettirme...

Farkli sehirde çalıştığımız icin ancak 2019 yazi veya 2020 15 tatilde evlenebiliyoruz.

Ben de diyorum ki nisani yazin, dugunu subatta yapalim yetismez ... Ben askerdeyken hazırlan ailemiz hazirlansin diyor. Ailemiz mi evleniyor ikimizin hazırlanmasi gerekmez mi? Tek basima mi gelinlik esya vs. Bakicam?

Subatta yapalım dememe de , bizim koyde kisin kimse olmaz diyor... Birdahaki yaza da çok geç, sen benimle evlenmek istemiyorsun diyor.

Hazırlıklar çok yorucu.Erkek arkadaşın bilmediğinden olsa gerek kolay sanıyor.Kabul etmemeni tavsiye ederim

Bütün erkekler hep kendi istedikleri olsun istemez.
Sizin seçtiğiniz erkekte bir problem var sanırım.
Defaatle konu açmaktasınız,kendinize,ilişkinize dışardan bir göz ile bakmanızı tavsiye ederim.

Sen hala evlencen mi bunla akıl başa Geç gelecek galiba

Back
X