Beyazeşya alınmaz bence , sonuçta öğrenci evi değil sizinki . 2. El alırsanız ve bozulursa elinizde kalır verdiğiniz para da çöp olur.Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazeşya alınmaz bence , sonuçta öğrenci evi değil sizinki . 2. El alırsanız ve bozulursa elinizde kalır verdiğiniz para da çöp olur.Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Şahsen ben her eşyayi kullanılmış almak istemem. İyi durumda mutfak masası belki televizyonlu k olur ama o kadarEşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Letgoda satAz alın eşyayı. Salona yemek odası takımı almayın mesela ya da tv ünitesi. Bir köşe koltuk bile yeter. Sehpa alırsınız bir de internette çok makul fiyata demonte ürünler var. Artık evler o kadar küçük ki komodinleri yatağın iki yanına koymak her evde mümkün olmuyor. Odanın değişik yerlerinde duruyor. Öyle olacağına bir yatak bir gardrop olsa yeter. Ben çok eşya aldığıma pişmanım.![]()
Bizimkiyle papaz olmasak bir dakika beklemem.Letgoda sat![]()
biz camasir makinesi hariç her seyimizi ikinci el aldık ama ikimiz de öğrenciyiz ve gecici bir evde yaşıyoruz bunun da etkisi var tabii. evimiz yari eşyalı olduğu icin esya almak istemedik, yurtta kalıyoruz, tek kisilik yatakları ve dolapları birleştirip yatak odası yaptık. ev değiştirirken yeni seyler alırız dedik ama su an ikinci elden o kadar güzel hepsi yeni gibi bir suru esyam oldu ve hepsi o kadar uyumlu ki simdi diyorum tasinirken sadece koltgu degisitiririm heralde. ayrıca bence mutluluk esyaya vs bakmıyor. onemli olan evinizde huzurunuz olması, secici olursanız ikinci elde çok güzel tertemiz esyalar var. bizim her seyimiz ikea marka ve sade sik. ya da biz ablamın esyalarını satmistik mesela daha once çünkü maalesef bir sene evli kalip bosanmisti ve her şey yepyeni çok güzeldi. o sekilde bence olabilir. bence onemli olan sizin isteklerinize nasıl yanit verdigi, pinti olup olmadigini o sekilde anlayabilirsiniz. bana mesela insanların evlenirken o kadar fazla borçlara girmesi ve bu stresle evlenmesi gereksiz geliyor, dugun organizasyonları icin de aynisini düşünüyorum. belki nisanliniz da öyledir. bence konusun ve sizin icinize sinmiyorsa yeni Esya almak istediğinizi soyleyin, tepkisine bakin, baska masraflarda disari ciktiginizda alisveriste vs nasıl olduguna bakin.Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Letgo kullanılmış esyamıydıEşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Tamam işte ben de iki tane sıfır kanepe alırım demek istedim. Seni niye uçurdular yinekanepe koltuk ta sıkıntı.kim çiş yaptı acaba bunlara diye düşünmekten oturamazsın zevkle koltuğunda![]()
Ben 3 yıllık beğenmediğim konsolumu koymuştum. Yeni evlenecek bir çift satın almıştı. Hiçbir yerinde çizik yoktu, ahşaptı. Kaliteli ve temiz ise alınabilir bence. Yemek masamı da koymuştum ama herkese çok büyük geldiği için alıcı çıkmamıştı.Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Cimri benceKendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
2. El eşya alınır evet ama bu demek değil ki tüm evimi öyle döşeyeyim.
Bir elektronik vardır, ya da sonradan çıkan bir ihtiyaç kütüphane şifonyer vs, alırım geçer.
Eşyalarımı 15 sene sonra değiştirmek isterim, ay masa takımı da gereksiz ama bir masa lazım derim ikinci el alabilirim lakin evime spot bile olsa kendim beğenip istediğim şekilde almak isterim.
Bence koltuk da sıkıntı. Ya da yüzünü filan değiştirmek gerekebilir. Ama diğer mobilyalar ikinci el alınır ne olacak. İyi dezenfekte de edilebilecek şeyler dolap masa vs. Sıfırın kalitesizini alacağıma ikinci el kaliteli alırım.Yatak havlu nevresim takimi vs haric hersey alinabilir letgodan
Elektronikte 2. Ele daha sıcak bakıyorum ben.Ben de böyle düşünüyorum.
Ama maddi durum sorunsa mesela su da mantikli geliyor. Atiyorum yatak odasi ve mutfak duzulur istenen sekilde. Diger odalara ikinci elden idare edecek seyler alinir. Sonrasinda da sirayla bu diger odalar yenilenir. Bir iki yil idare etse toparlanir.
Ben tasinirken eski ev sahibi buzdolabi, bulasik makinesi ve firini sana satabilirim demişti. Normalde elektronikte ikinci el tercih etmem ama o tasinmada bize ekonomik olarak ilac gibi geldi. Onlari almasam yenilerini alabilirdim ama illa ki kaliteden odun verirdim. Simdi 2 yildir oturuyorum. Sadece firin degisti, onu da yenilerken fiyatini hic dert etmedim. Sirada buzdolabi var, iyi bir enerji sinifindan alabilecegim![]()
Yüz degistirmek en az koltuk fiyat. Onu yspacaklarina yeni satin almak daha mantikli olur.Bence koltuk da sıkıntı. Ya da yüzünü filan değiştirmek gerekebilir. Ama diğer mobilyalar ikinci el alınır ne olacak. İyi dezenfekte de edilebilecek şeyler dolap masa vs. Sıfırın kalitesizini alacağıma ikinci el kaliteli alırım.