- 9 Eylül 2013
- 12.059
- 27.780
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetEşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
NormalKendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
ailelerden ne kadar az para alacaksanız, ne kadar az borca girecekseniz o kadar eşya alin. ben sadece bir tane yatak alarak evlendim, sıfır borçla başladık. herkesin taksitlerle stres olduğu ilk evlilik donemleri biz el ele göz göze mutlu gecirdik.Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
7 bin lirayı para sanıyorsun heralde. Ancak karnın doyar,borç zor ödersin.Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
Neden normal olmasın ?Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
Yepyeni bir hayat kuruyorsunuz bence sıfır eşya almak istediğinizi belirtin sonuçta artık her bütçeye uygun eşyalar mevcut. düğün masrafınızı sadece kendiniz mi karşılayacaksınız aileler destek olmayacaklar mı sizeEşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Ay ne alakaa ne alaka yaaa ?Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Merhaba; ben eşimin bekarken aldığı eşyaları kullanıyorum. İyi durumda olan bir çok eşya vardı ve gereksiz masraf yapmak istemedik. Bir kaç yeni eşya ile de tamamladık. Onları da çok makul fiyatlara getirmeye çalıştık. Çünkü mobilya bizimle yaşamayacak sonuçta. Saçma sapan paralar vermek istemedik. Burada sorgulanması gereken; eşyaların letgo dan alınması değil bence. Erkek arkadaşınızın bu tarz bir teklifi neden ve ne sıklıkla yaptığı ya da harcamalarda nasıl davrandığı.. Bu soruların cevaplarına gore erkek arkadaşınızın cimri ya da tutumlu olduğunu anlayabilirsiniz. Her durumda bu şekilde davranıyorsa ve bir nedeni yoksa cimridir ve uzak durulması gereken bir türdür. Eğer gayet makul bir sebepten istiyorsa zararsız türdür ve kendisiyle kazançlı bir yola girilebilir.Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
7 bini gözünde büyütme bacım.Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
Her sey o kadar pahalilandi ki ikinizin maasi toplam 10bin civari ise gunumuz ekonomisinde cok yuksek bir miktar degil maalesef. Eger guzel kullanilmissa ikinci el esya almak hem mantikli hem cep dostu
Beyaz eşya,koltuk,halı,yatak almam ikinci el.. Ama diğer şeyleri alabilirim..Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
tayine kadar eşyalı evde oturun tayinden sonra gittiğiniz şehirde evi sıfırdan dizersiniz o zaman ? para biriktirin o süreçte olmaz mı ?
benim subay kuzenim öyle yapmıştı gideceklerdi evlendikten 1 yıl sonra
1 yıl eşyalı evde oturup ondan sonra da gittikleri yerde içlerine sinecek şekilde dizdiler herseyi yaptılar
ufak bir dipnotçuk : ayyy sizi konu sahibi sanmışım afedersiniz bu arada :)