Evlilik tecrübesizliği

bağımsız olun sevgide bile bu size daha cazip daha mutlu dahada özel kılacaktır
yeğenleri eş dost akrabaları ile o an için daha samimi olması normal
sizi hayatına kabul etti eşim dedi yarım dedi
bu zaten sizi özel yapar onun için
Bu duygular içine nasıl girdim bende hayret ediyorum
Bağımsız olmayı nasıl becericem eskisi gibi hani böyle evlenir de bütün dünyası kocası olan kadınlar gibi olmaktan korkuyorum

İlk zamanlar çalkantılar normal.

Ama aileden kıskanmak gibi bir bencilliği kendinize yakıştırmayın, adam sizden sevgisini esirgemiyorsa tabii ki normal değil kıskanmak.
Sevgi esirgemiyor ama ben sürekli bi anlam çıkarır oldum balayında sürekli iç içe olmaktan mı acaba şimdi boşlukta gibiyim
Ben mi şımarıklık yapıyorum acaba onun sevgisini paylaşamamak belkide bilmiyorum

Bu duygular içine nasıl girdim bende hayret ediyorum
Bağımsız olmayı nasıl becericem eskisi gibi hani böyle evlenir de bütün dünyası kocası olan kadınlar gibi olmaktan korkuyorum
pembik gelinler gelir akla
aman diyeyim:KK53:
benim bir pembik gelinler konum vardı :KK70:
çok yorucu yıpratıcı olur sizin için
ama geçici durumdur atlatırsın

Sonuçta bu adam geçici bir süre gitmiş ve yine size dönecek. Daha önünüzde kocaman bir hayat var inşallah yanyana. Ama döndüğünde de bir tek eşinizle var oluyormuşsunuz gibi yaşamayın. Kendi özel alanlarınız olsun. Böylesi daha sağlıklı.

Bu gecici bir sürec, cogu kadinin basina geliyor...Evlilik stresi, telasi yeni bir hayata baslama derken yorucu bir sürec bunlar bünye icin.
Su an sadece eşim var diye düsünüyorsunuz is hayati, günlük kosusturmalar derken birde bakacaksiniz ki hersey düzene girmis.
Bir ömür boyu mutlululuklar dilerim esinizle bu günlerin tadini cikarin.

Bu gecici bir sürec, cogu kadinin basina geliyor...Evlilik stresi, telasi yeni bir hayata baslama derken yorucu bir sürec bunlar bünye icin.
Su an sadece eşim var diye düsünüyorsunuz is hayati, günlük kosusturmalar derken birde bakacaksiniz ki hersey düzene girmis.
Bir ömür boyu mutlululuklar dilerim esinizle bu günlerin tadini cikarin.
Sanki böyle sürekli onla ilgilenmem gerekiyor sürekli o benle ilgilenmesi gerekiyor ama yanımda değil ortada yok diye strese sokuyorum kendimi biliyorumm yanlış biliyorumm ama işte böyle dışardan birinden duymak iyi geliyor çok teşekkür ederim

Bikere sen onun için yeğenlerinden farklısın.. onları sevmesi değer vermesi normal gurur duyman lazım akraba ilişkisinin iyi olduğu için.. daha yeni taze evlisiniz kıskanç bi yapın varsa senin içinde normal ama bu kıskançlığı abartıp mesafe koyma şimdiden.. çünkü sen onun için farklısın seninle yapabildiğini kuzenleriyle akrabalarıyla vs. yapamaz sen özelsin bikere.. :KK8:

Kendi işine gücüne bak kendini beğenmiyorsan spor yap saçlarını değiştir. Evine alışmaya çalış arkadaşlarınla dışarı çık. Kafanı saçma sapan şeylere takma

En birbirinize alışacağınız, beraber olmanız gereken dönemlerde eşiniz yanınızda değilmiş. 10 gündür uzak olmak çok çok abartı, daha yeni evlenmişsiniz. Belki elinde değildir durumlar, orasını bilemem.
Ama bazı şeylere doyamamışlık ve özlem yeni evli olarak haliyle bunalıma girmenize sebep olmuş olabilir. Bu sebepten ilgi odağınıza eşinizi koymanız gayet normal. Zaman içinde beraber vakit geçirerek bunun dozunu normale çevireceksiniz bence.

Back
X