- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
- Konu Sahibi Caffeamericano
…
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu duygular içine nasıl girdim bende hayret ediyorumbağımsız olun sevgide bile bu size daha cazip daha mutlu dahada özel kılacaktır
yeğenleri eş dost akrabaları ile o an için daha samimi olması normal
sizi hayatına kabul etti eşim dedi yarım dedi
bu zaten sizi özel yapar onun için
Sevgi esirgemiyor ama ben sürekli bi anlam çıkarır oldum balayında sürekli iç içe olmaktan mı acaba şimdi boşlukta gibiyimİlk zamanlar çalkantılar normal.
Ama aileden kıskanmak gibi bir bencilliği kendinize yakıştırmayın, adam sizden sevgisini esirgemiyorsa tabii ki normal değil kıskanmak.
Hhahahha gercekten mi bende eşime sardımValla yazz benim dengemi bozdu hele ilk kullandığım ay kedime sarılıp seni çok seviyorum diye ağlıyordum o derece
pembik gelinler gelir aklaBu duygular içine nasıl girdim bende hayret ediyorum
Bağımsız olmayı nasıl becericem eskisi gibi hani böyle evlenir de bütün dünyası kocası olan kadınlar gibi olmaktan korkuyorum
Dışardan öyle görünüyor değil micanım sıkılıyor, sorun çıkartayım diyorsunuz yani.
Geçeceğine inanmak istiyorummgüzel günlerinizi heba etmeyin.
calisiyormussunuz zaten pek vaktiniz kalmiyordur.
kalan zamaninizda kendinizi oyalayacak seyler bulun, gecer.
gececek düzelecek, her sey cok yeni sadece esiniz var saniyorsunuz ama düzene girince daha cok arkadaslarinizla falan vakit gecirince rahatlayacaksiniz.Geçeceğine inanmak istiyorumm
Ya gercekten iyi ki varsınız :) hiç tanımadığınız birinin üzerinde olumlu etkiler oluşturuyorsunuz :)gececek düzelecek, her sey cok yeni sadece esiniz var saniyorsunuz ama düzene girince daha cok arkadaslarinizla falan vakit gecirince rahatlayacaksiniz.
Sanki böyle sürekli onla ilgilenmem gerekiyor sürekli o benle ilgilenmesi gerekiyor ama yanımda değil ortada yok diye strese sokuyorum kendimi biliyorumm yanlış biliyorumm ama işte böyle dışardan birinden duymak iyi geliyor çok teşekkür ederimBu gecici bir sürec, cogu kadinin basina geliyor...Evlilik stresi, telasi yeni bir hayata baslama derken yorucu bir sürec bunlar bünye icin.
Su an sadece eşim var diye düsünüyorsunuz is hayati, günlük kosusturmalar derken birde bakacaksiniz ki hersey düzene girmis.
Bir ömür boyu mutlululuklar dilerim esinizle bu günlerin tadini cikarin.