- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Caffeamericano
Evet yazz tabletin depresif duygusal bir etkisi var. Bende kilo yapmamıştı ancak acayip duygusallaştırdi. Sulugoz olmuştum.Herkese merhaba.. kendimden kısaca bahsedeyim ben 16 günlük evli 25 yaşında çalışan bi kadınım. Eşimle sevgisine saygısına inanılmaz güvenerek bi evlilik yaptım. 10 günlük balayından sonra eşim 10 gün il dışına gitti ailesinin yanına bir iş için. Henüz dönmedi. Ben bu balayı süresi içinde sabah akşam yan yana olduğumuzdan mı nedir normalden daha çok bağlandım daha çok alıştım. Balayı dönüşünde ailesinde kalmıştık bir kaç gün o zamanda benden başka ailesine yeğenlerine arkadaşlarına da çok değer verdiğini gördüm ve evet çok saçma ama kıskandım.. sonra da böyle araya mesafe girince dengem şaştı sanki beni öyle eskisi gibi çok sevmiyomuş gibi gelmeye başladı her sözünden bi anlam çıkartıyorum şimdi evlilikten korkmaya başladım biraz ilgiyi seven bi yapım var bide yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum onun da böyle depresif etkileri var mı kullanan arkadaşlar bakabilir mi. Gerçekten günlerdir kendimi hiç iyi hissetmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var bu süreç nasıl geçer