- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Bunları zaten bütün sevgililer yapmıyor muArtıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.
Önceden çok berbat ilişkiler yaşadığım için belki bu ufak şeyler büyükmüş gibi geldi gözüme.Kotu özellikleri agir basiyor ben dusunmezdim asla.
Artilari diye yazdiginiz şeyler de normal iliskide olan şeyler zaten.
Taban tabana zıt olduğun bir adamla sorunsuz bir evlilik yürütmek için yeterli değil. Zaten Allah'ın günü dipdibe olunca da rutine binecek, evet seks de dahil buna.Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.
Yok bide kaçsaydıHastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi.
Yazacaktım konuma ama unutmuşum.Taban tabana zıt olduğun bir adamla sorunsuz bir evlilik yürütmek için yeterli değil. Zaten Allah'ın günü dipdibe olunca da rutine binecek, evet seks de dahil buna.
Zıtlıktan doğan kavgalarınızdan sonra şefkati falan da unut.Yazacaktım konuma ama unutmuşum.
Seks hayatımız şimdiden sıradanlaştı ondan kaynaklı. Aşırı istekli biri değil. Bir gecede 1 sefer ona yetiyor. 1 sefer dediğimde 10 dakika git gel ve birkaç öpüşme. Ön sevişme falan yok.
Bugün de arkadaşlarla yaz tatillerinde görümcenle turşu mu yapmak istiyorsun diye goygoy yapıyordukGerçekten yıllık izinlerinde köyde kaynanan ile konserve mi yapmak istiyorsun?
Başına geleceği bilmen güzel. En azından sevgiliyken böyle değildi, kendini çok güzel sakladı demeyeceksin .Bugün de arkadaşlarla yaz tatillerinde görümcenle turşu mu yapmak istiyorsun diye goygoy yapıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?