- 30 Aralık 2009
- 23.365
- 92.649
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeltme: Ailemi üzerim ama ALDATAN sevgilimi asla!!Ailemi üzerim ama sevgilimi asla !!!
Kafanızı güle güle kullanın.
Al işte bazı üyeler resmen gel bizi lincle diye konu açıyor sonra kabahatli biz oluyoruzMerhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Evlen o zaman...ne kıymetli adammış bu..adam ahlaksız onun için evlenmezsin diye düşünüyorum ama adam güzel mi sevisiyor? Bunun için mi birakamiyorsun?yani başka seçenek kalmadine deseniz haklısınız gerçekten ben de hayret ediyorum önceki aklıma şimdi ayrılmak istediğimde duygu sömürüsü yapıyor benim yumuşak huyumdan faydalanmak istiyor
O sizi aldatırken sizi üzdüğünü düşünmedi de siz ayrılırsam çok üzülür mü diyorsunuz gerçekten?Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
Ama bu kabul ediyor, diklenmiyor, nesini linçlicez?Al işte bazı üyeler resmen gel bizi lincle diye konu açıyor sonra kabahatli biz oluyoruz
Güzel seviştiği kesin.Evlen o zaman...ne kıymetli adammış bu..adam ahlaksız onun için evlenmezsin diye düşünüyorum ama adam güzel mi sevisiyor? Bunun için mi birakamiyorsun?yani başka seçenek kalmadi
Yahu böyle şey olur mu adamın elle tutulur tek tarafı yok hala öyle böyle diyor.. vallahi böyle insanları tutup böyle sarsmak istiyorum .Ama bu kabul ediyor, diklenmiyor, nesini linçlicez?
Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Herkes doğru seçimler yapar mutlu bir evliliği olursa aile mahkemeleri ıssız kalır, neyse, evlenin boşanın ekonomiye can verin dkdkdkkd sanırım deliriyorum ben.
Haklısınız diyen kimseyi linçleyemiyorum, içim elvermiyor.Yahu böyle şey olur mu adamın elle tutulur tek tarafı yok hala öyle böyle diyor.. vallahi böyle insanları tutup böyle sarsmak istiyorum .
1. Karşı taraf sizi aldatmışsa sizin hala onu üzerim diye düşünmeniz yanlış.Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Bulmuşlar böyle saftiriği, kaçar mı kız? Bir an önce kaktıracaklar sorunlu oğullarını, koşa koşa kayın ailelik de yapmaya gelecekler. Safı buldun kaçırma, tuttun mu vur sırtına.Ekonomiye can veremeden evlenir konu sahibi.
Adamın ailesi baskı yapıyormuş.
Adam kaçalım demeye başlar yakında. "Ailene rest çek, gel evlenelim. Onlar da bir süre sonra kabul eder" der. Konu sahibi de sevgili sevdiceği üzülmesin diye kaçarak evlenir artık.
Valla bir şeyleri tutacak olan konu sahibi gibi duruyorBulmuşlar böyle saftiriği, kaçar mı kız? Bir an önce kaktıracaklar sorunlu oğullarını, koşa koşa kayın ailelik de yapmaya gelecekler. Safı buldun kaçırma, tuttun mu vur sırtına.