yanı henuz geç sayılmaz ama bazı erkekler bunu beceremıyor işte yada yapmak istemıyorlar onların egolarına ağır geliyordur belkı bende 10 yıllık evliyim teklifsiz evlendim ve bıkaç gun sonra evlilik yıldönümümüzü kutlıcaz acaba dıyorum bende mi istesem evlilik teklifi bu aralar bununla ilgili baya konu açılıyordabenimde aklıma takıldı :26:içinde kalacağını ve becerebileceğini düşünüyorsan sık sık hatırlat etmezsede evlilik teklif etmıyor dıye sevdiğin adamdan vazgeçeçcek değilsinya bu arada düğün krarlaştırılacağı zamanda söyleyebılırsın ciddi bı tutumla evlilik teklifi olmadan düğünmü olurmuş falan gibilerinden
Ben erkek olsaydım BENİMLE EVELENİR MİSİN DEYİP TÜRLÜ TAKLALAR ATMAMI BEKLENDİGİ BİR TEKLİF İÇİN can atmazdım...
Yapmazdım...Gururumuz mu kırardı bilmiyorum,bana pek bi yalaka samimiyetsiz ve yapmacık geliyor.Düpedüz klişe yahu!
Hele de diz çökmesi durumu ...ıyyyyykkk diyebilirim...
Bir arkadaş demiş ya nişandan sonra teklif ...Bence hiç edilmesin daha iyi...Red edilirim korkusuyla mı acaba daha sonra?
Nişan-- söz evliliğe ilk adım...önce teklif ...olmadıysa ilerliyeceksin ...bir ileri bir geri olur mu hiç ?
NİŞANININ TADINI ÇIKART BENCE.ÇOK GÜZEL BİR DUYGU VE ÇOK GÜZEL BİR DÖNEMDİR.
EVLİLİK GİBİ STRESLİ OLMAZSIN AMA AİDİYET DUYGUSU BASKIN OLUR.
AŞK BAŞINDA TÜTERKEN ELİNİ TUTAN SEVEN BİRİ YETMELİ.
BUNUN DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ.LÜTFEN KLİŞE BİR ŞEY İÇİN BU KADAR GÜZEL BİR ŞEYİ ZEDELEME...
Merhaba arkadaslar, benim söyle bi skntm war.haftaya nisanim war ama hala evlilik teklifi almadim, diceksinizki ozaman nasil niye buraya kadar geldin.iliskinin hep baslarindan beri ikimizde ciddi bi iliski düsündügümüzü belirttik hep sonra aileleri tanistiralim e hadi istemeye gelelim vs. Derken buraya kadar geldik 1 bucuk yildir.ama ben hep bi teklif bekledim, sonucta daha önce teklif almadim :) ve ilk olsun istedim o duyguyu yasamak istedim.bunu onada söyledim bi ara laf atiyodum son zamanlarda artk nisandan önce olmali filan die alenen söyledim yani defalarca.ama hala yok( üzüldügümüde biliyo, ben söyleynce yapcakmista caktirmiyomus gbi konusuyo ama hani nerde ? Ben hep bunu düsünüyorum, we artk her yaptgi seyi acaba bana suprizmi yapcak ondanmi oyle ddi ondanmi böyle yapti vs. Diye kafmda kurar oldum hep.bekliyorum ya sizce nie böyle yapiyo,bendemi sorun? Kafam cok karisik :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?