• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik teklifi:DD

Konuna yorum yapmak istedim ama basliktan tut konuyu anlatisin o kadar rahatsiz etti ki anlatamam. Belki bilmiyorsundur. " :D " ifadesi, sesli gulmek yani kahkaha atmak anlamina geliyor. Ve ben dert degil ama anlatmak istedim cumlesinin sonunda kahkaha atilacak ne var anlamadim... Resmen nokta yerine koymussun her cumlenin sonuna. Buyuk ihtimalle kizacaksin yorumuma ama lutfen yanlis anlama inanilmaz rahatsiz etti ve gozumu yordu.

Konuna yorum yapmak istedim ama basliktan tut konuyu anlatisin o kadar rahatsiz etti ki anlatamam. Belki bilmiyorsundur. " :D " ifadesi, sesli gulmek yani kahkaha atmak anlamina geliyor. Ve ben dert degil ama anlatmak istedim cumlesinin sonunda kahkaha atilacak ne var anlamadim... Resmen nokta yerine koymussun her cumlenin sonuna. Buyuk ihtimalle kizacaksin yorumuma ama lutfen yanlis anlama inanilmaz rahatsiz etti ve gozumu yordu.

tatlım biliyorum ne anlama geldiğini ama dediğin gibi nokta gibi kullanırım ben onu. biraz el alışkanlığı biraz o ifadeyi sevdiğimden. her daim gülen biriyim ve gülücük benimle özdeşleşmiş birşey. yani yakınlarım falan çok iyi bilir. mesela şu an yapmamak için kendimi zor tutuyorum tutyorum tutamadım:D dediğim gibi bu tamamen benım bu ifadeyı fazlasıyla sevmemden ve devamlı kullanıyor olmamdan bununda önüne geçememden kaynaklı.. neden kızayım yorumunaaaa....

Back