Evlilik teklifi o kadar kolay bişey değil. Eşim herkesin içinde evlenme teklifi ettiğindeki duyguyu, sünnet olacakmışım gibi hissettim diye tarif etmişti.Arkadaşlar hepinize iyi günler.Bu foruma yeni kaydoldum.Sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum.Kınamadan eleştiri yaparsanız çok memnun olurum.Sevgilim 3 senelik ilişkimizin ardından bana evlenme teklifi etti.Ancak 3 senedir beklediğim,heyecanla zaman kolladığım bu teklif hiç de istediğim gibi olmadı.Beni aradı ve beraber balık restaurantında yemeğe gideceğimizi söyledi.Bende işkillendim ve en güzel elbisemi giyindim.Yolda gelirken bir helvacı da durdu ve balıktan sonra iyi gider deyip paket yaptırdı.O an bu şekilde plansız evlilik teklifi olmaz umarım etmez diye dualar etmeye başladım.Daha sonra restauranta geçtik ancak bu restauranta sevmediğimi başka yerde yemek istediğimi söylememe karşın o restauranta geçtik.Yemekler yenildi,helvalar da yenildi baktım diz çöktü birden.Bende o heyecanlan evet dedim ancak 1 aydır üzülüyorum.Normalde sadeliği seven biriyim ancak hayalimde ki evlilik teklifi bu değildi.Sahilde otururken veyahut Başbaşa bir piknikte,yürüyüş yaparken teklif etseydi daha anlamlı okurdu.Restaurantta teklif etmeyi düşünmüş ama çiçek dahi almamış.En çok üzüldüğüm nokta ise o ana dair tek bir resmimiz yok çünkü beyfendi heyecandan telefonu garsona verip resim çektirmemiş.Bunlar aklıma gelince üzülüyorum,kendisine sinirleniyorum.Lütfen bana bir akıl verin
Her cümleniz birbiriyle çelişiyor. Sadelik severim ama neden çiçek almadı.Arkadaşlar hepinize iyi günler.Bu foruma yeni kaydoldum.Sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum.Kınamadan eleştiri yaparsanız çok memnun olurum.Sevgilim 3 senelik ilişkimizin ardından bana evlenme teklifi etti.Ancak 3 senedir beklediğim,heyecanla zaman kolladığım bu teklif hiç de istediğim gibi olmadı.Beni aradı ve beraber balık restaurantında yemeğe gideceğimizi söyledi.Bende işkillendim ve en güzel elbisemi giyindim.Yolda gelirken bir helvacı da durdu ve balıktan sonra iyi gider deyip paket yaptırdı.O an bu şekilde plansız evlilik teklifi olmaz umarım etmez diye dualar etmeye başladım.Daha sonra restauranta geçtik ancak bu restauranta sevmediğimi başka yerde yemek istediğimi söylememe karşın o restauranta geçtik.Yemekler yenildi,helvalar da yenildi baktım diz çöktü birden.Bende o heyecanlan evet dedim ancak 1 aydır üzülüyorum.Normalde sadeliği seven biriyim ancak hayalimde ki evlilik teklifi bu değildi.Sahilde otururken veyahut Başbaşa bir piknikte,yürüyüş yaparken teklif etseydi daha anlamlı okurdu.Restaurantta teklif etmeyi düşünmüş ama çiçek dahi almamış.En çok üzüldüğüm nokta ise o ana dair tek bir resmimiz yok çünkü beyfendi heyecandan telefonu garsona verip resim çektirmemiş.Bunlar aklıma gelince üzülüyorum,kendisine sinirleniyorum.Lütfen bana bir akıl verin
O ana dair tek bir anımız yok ama.Ayrıca durumu müsait.Ben fazla şeyler beklemiyorum ancak biraz düşünceli olmasını umuyordum.Neticede yıllardır heyecanla beklediğim bir andıEvlilik teklifi o kadar kolay bişey değil. Eşim herkesin içinde evlenme teklif ettiğindeki hissettiği duyguyu sünnet olacakmışım gibi hissettim diye tarif etmişti.
Yani olabilir, unutabilir, en iyisini yapamamış da olabilir. O kadarını yapabilmiş. Eğer aşk varsa Önemli olan şeyin sizinle evlenmek istemesi olmalı
Şımarıklık olduğunu düşünmüyorum.Daha önce nasıl bir evlilik teklifi almak istediğimi sorduğunda anlatmıştım.Ben yüzlerce çiçek alsın da demiyorum tek bir Gül dahi yeterdi.Sadelikten kastım organizasyon,mum,balon..vs.Yoksa sevdiğim bir mekanda bir adet gülle evlilik teklifi daha manidar geliyorHer cümleniz birbiriyle çelişiyor. Sadelik severim ama neden çiçek almadı.
fotoğrafımız yok çünkü heyecandan unutmuş.
ne güzel işte adam demek ki formalite icabı olarak değil, gerçekten duygularını yaşayarak teklif etmiş ki heyecan yapmış.
sadelik seviyorsanız size cips yiyip kola içerken teklif etseymiş keşke adam.
kendince uğraşmış, düşünmüş, organizasyon yapmış, beğenmeyip bir de bilmem kaç aydır düşünüyorsunuz.
adam sizi seviyor, ne güzel , ilişkinizi evliliğe taşıma düşüncesi içerisinde, siz hala neler düşünüyorsunuz.
bu kadarının abartı ve şımarıklık olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın.
eğer sevgilimin sizin gibi düşündüğünü öğrenseydim, çok üzülürdüm.
lütfen adama yansıtmayın, ayıp, yazık günah
Niye hafızanıza kaydolmuyor mu? Bundan âlâ anı mı olur?O ana dair tek bir anımız yok ama.Ayrıca durumu müsait.Ben fazla şeyler beklemiyorum ancak biraz düşünceli olmasını umuyordum.Neticede yıllardır heyecanla beklediğim bir andı
Sizin istediğinize göre yapılacaksa süprizi falan kalmaz zaten . Oldu olacak size haber versin şu instagramdakiler varya gösteriş delileri hani abiye giyiyorlar haberim yoktu inanamiyooorum yapıyorlar onlar gibi .Şımarıklık olduğunu düşünmüyorum.Daha önce nasıl bir evlilik teklifi almak istediğimi sorduğunda anlatmıştım.Ben yüzlerce çiçek alsın da demiyorum tek bir Gül dahi yeterdi.Sadelikten kastım organizasyon,mum,balon..vs.Yoksa sevdiğim bir mekanda bir adet gülle evlilik teklifi daha manidar geliyor
İyi yönüne bakamadım maalesef.Sürekli düşünceli insanlarla kıyaslamaya başladım.Yaptığım ilişkimizi kötü etkiliyor ancak elimde değil.Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim bilmiyorumDüşünmesi önemli değil mi ya ? Gösterişten uzak tek kişilik sade ... ne bileyim belki ne yapacağını bilemedi fotoğrafınızda olmasin hafızanızda kalsın kötü yerleri dusunmekten iyi yönlere bakmamışsınız bile ? Ne güzel düşünmüş düşüncesi bile güzel . Dört dörtlük olmasin teşekkür edin güzelce sarılın öpun . lüks balıkçıda olmayiversin nolmus yani
En azından bir teklif almışsınArkadaşlar hepinize iyi günler.Bu foruma yeni kaydoldum.Sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum.Kınamadan eleştiri yaparsanız çok memnun olurum.Sevgilim 3 senelik ilişkimizin ardından bana evlenme teklifi etti.Ancak 3 senedir beklediğim,heyecanla zaman kolladığım bu teklif hiç de istediğim gibi olmadı.Beni aradı ve beraber balık restaurantında yemeğe gideceğimizi söyledi.Bende işkillendim ve en güzel elbisemi giyindim.Yolda gelirken bir helvacı da durdu ve balıktan sonra iyi gider deyip paket yaptırdı.O an bu şekilde plansız evlilik teklifi olmaz umarım etmez diye dualar etmeye başladım.Daha sonra restauranta geçtik ancak bu restauranta sevmediğimi başka yerde yemek istediğimi söylememe karşın o restauranta geçtik.Yemekler yenildi,helvalar da yenildi baktım diz çöktü birden.Bende o heyecanlan evet dedim ancak 1 aydır üzülüyorum.Normalde sadeliği seven biriyim ancak hayalimde ki evlilik teklifi bu değildi.Sahilde otururken veyahut Başbaşa bir piknikte,yürüyüş yaparken teklif etseydi daha anlamlı okurdu.Restaurantta teklif etmeyi düşünmüş ama çiçek dahi almamış.En çok üzüldüğüm nokta ise o ana dair tek bir resmimiz yok çünkü beyfendi heyecandan telefonu garsona verip resim çektirmemiş.Bunlar aklıma gelince üzülüyorum,kendisine sinirleniyorum.Lütfen bana bir akıl verin
Valla benimkinde herşey tamdı ama çiçek yoktu aklıma bile gelmemişti çiçek. Sonra bi baktık mekan sahibi sokak çiçekcisinin peşinden koşuyor o aldı getirdiHiç evlilik teklifi almadan evlenenler var. heyecandan unutulmuş bu kadar üzülmeye ne gerek var .sonuçta teklif almişsin
Benim eşim evlenme teklif ettiğinde yüzük almayı unutmuştuçicek çokta şey değlimiş
Benim istediğim şey kalabalıkta bir evlilik teklifi almak istemediğim ve mutlaka anı olarak bir fotoğrafın bulunmasıydı.O ana dair tek bir resmimiz yok.Nasıl evlenme teklifi ettiğini dahi hatırlayamıyorum şuan.O esnada bende çok heyecanlandığım için dediği şeyleri idrak edemedim.Sonradan bakınca mutlu olacağım bir resim veya video isterdimSizin istediğinize göre yapılacaksa süprizi falan kalmaz zaten . Oldu olacak size haber versin şu instagramdakiler varya gösteriş delileri hani abiye giyiyorlar haberim yoktu inanamiyooorum yapıyorlar onlar gibi .Teşekkür edin geçin mahvetmeyin güzel bir anıyı.
İçinizde uhte kalmadı mı hiç acaba ?Hiç evlilik teklifi almadan evlenenler var. heyecandan unutulmuş bu kadar üzülmeye ne gerek var .sonuçta teklif almişsin
Benim eşim evlenme teklif ettiğinde yüzük almayı unutmuştuçicek çokta şey değlimiş
Eğer sosyal medya vs bir takım gösteriş meraklısı yalancı hayatları yansıtan insanlar.var takip ediyorsanız çıkın . Sevgilinize asla bunu yansıtmayın aksine övün takdir edin çok hoşuma gitti diyin hiç beklemiyordum falan diyin . Herkesle bir değiliz ki sizin şu evlilik teklifinizi bile almayan bekleyen tonlarca insan var şükredinİyi yönüne bakamadım maalesef.Sürekli düşünceli insanlarla kıyaslamaya başladım.Yaptığım ilişkimizi kötü etkiliyor ancak elimde değil.Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim bilmiyorum
Sosyal medya kullanan biri değilim.Yaşadığım şeyleri göz önünde yaşamayı da sevmiyorum.Ancak tek bir resim dahi olmayışı çok üzüyor beniKıymet bilin lütfen. Sizi sevip sayıyorsa değer veriyorsa evlilik teklifi çokta önemli değil. Sizin için demiyorum ama sırf biri sorduğunda hava atmak için abartılı olmasi beklenen bir durum. İnsanlar karşıdaki erkeğin onunla evlenmek istediğine mutlu olmaktansa ne şekilde olduğuna takılıyor yazık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?