- Konu Sahibi Ezberbozan
-
Ne güzel, devamı da böyle güzel gelir inşallah
Off süpermiş yaa
Bayılırım böyle filmlerden çıkma evlenme tekliflerine
Çok ballısın canım Allah tüm bekleyen hemcinslerime ve bana da nasip etsin:78:
Nazar değmesin sevginize
wooww filmin sonunu getirmissiniz cok sevindim canim
cok guzel bi süpriz olmuş
allah tamamına erdirsin canım
inanırmısın okurken bıle gozlerım doldu senın adına çok mutlu oldum cnm ınş. hep böle devam ederrr
tebrik ederim
Ne güzel, ne romantik olmuş canım. Mutluluklar dilerim
Darısı bana olsun
Ayy ne kadar romantik bir evlenme teklifiiimutluluğunuz daim olsun...
'' Bir '' EVET '' Sözcüğü bu kadar anlamlı ve özel olabilirdi . '' SONSUZA DEK EVET ''
Kızlar bugün müthiş bir şekilde teklifimi ve tektaşımı aldım. Herşey o kadar mükemmel ve o kadar güzeldi ki . . . Heyecandan ayaklarımı bile hissedemedimCanım sevgilim benim herşeyi öyle ince ayrıntısına kadar düşünmüş ki . . . Çok çok çok mutlu ve heyecanlıyım . Çok güzel bir duyguymuş meğer . . . İnşaallah herkes tadar bu duygu ve hisleri en yakın zamanda
Akşam üzeri yorgun argın gelmiştim. O sıra da telefon geldi. Arayan hayatımın anlamıydı. Canı sıkılmış güya şehzademin sinemaya gidelim mi ? dedi. Tamam dedim ama çok ta yorgundum . Neyse geldik sinemaya bekliyoruz. Bizim salon açıldı içeri girdik herşey normal. Film bitti ve biz ayağa kalktık. Tabi sevgilim film boyunca gözlerini ayırmadı benden. Muhteşem aşk sözcükleri havalarda uçuşuyorBu arada film AŞK TESADÜFLERİ SEVER. Canım aşkım birden ellerimi tuttu ve ' ÖMRÜM ... SENİ ÇOK SEVİYORUM... Dedi. Ve göz ucuyla sinemayı işaret etti. Baktım ekranda ' Benimle Evlenir misin Kadınım ? Yazıyodu. Kafamı bi çevirdim elinde kutu Bende dedim ki : NE HASTA BEKLER SABAHI , NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR , NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI , SENİ BEKLEDİĞİM KADAR. SONSUZA DAK EVET.... İşte böyleydi :) Ama en güzeli de kutuydu. Çünkü kutuyu bir açtı içinde yüzük ve Kutsi'nin İLAN-I AŞK şarkısının nakaratı çalıyordu. Özel bir kutu yaptırmış canım sevgilim yaaa Çok mutluyum Çoooookkkkkkkkkkk
kulaklarımda çaldı şarkı gerçekten çok hoşuma gitti canım mesud olun ömrü hayatınız boyunca gerçekten çok ince fikirli bir eşiniz olacak tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?