Kız İsteme Evlilik teklifim'i aldım kızlar

Ezberbozan

Canparçam... Oğlummm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
432
5
46
İstanbul
'' Bir '' EVET '' Sözcüğü bu kadar anlamlı ve özel olabilirdi . '' SONSUZA DEK EVET ''
Kızlar bugün müthiş bir şekilde teklifimi ve tektaşımı aldım. Herşey o kadar mükemmel ve o kadar güzeldi ki . . . Heyecandan ayaklarımı bile hissedemedim Canım sevgilim benim herşeyi öyle ince ayrıntısına kadar düşünmüş ki . . . Çok çok çok mutlu ve heyecanlıyım . Çok güzel bir duyguymuş meğer . . . İnşaallah herkes tadar bu duygu ve hisleri en yakın zamanda
Akşam üzeri yorgun argın gelmiştim. O sıra da telefon geldi. Arayan hayatımın anlamıydı. Canı sıkılmış güya şehzademin sinemaya gidelim mi ? dedi. Tamam dedim ama çok ta yorgundum . Neyse geldik sinemaya bekliyoruz. Bizim salon açıldı içeri girdik herşey normal. Film bitti ve biz ayağa kalktık. Tabi sevgilim film boyunca gözlerini ayırmadı benden. Muhteşem aşk sözcükleri havalarda uçuşuyor Bu arada film AŞK TESADÜFLERİ SEVER. Canım aşkım birden ellerimi tuttu ve ' ÖMRÜM ... SENİ ÇOK SEVİYORUM... Dedi. Ve göz ucuyla sinemayı işaret etti. Baktım ekranda ' Benimle Evlenir misin Kadınım ? Yazıyodu. Kafamı bi çevirdim elinde kutu Bende dedim ki : NE HASTA BEKLER SABAHI , NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR , NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI , SENİ BEKLEDİĞİM KADAR. SONSUZA DAK EVET.... İşte böyleydi :) Ama en güzeli de kutuydu. Çünkü kutuyu bir açtı içinde yüzük ve Kutsi'nin İLAN-I AŞK şarkısının nakaratı çalıyordu. Özel bir kutu yaptırmış canım sevgilim yaaa Çok mutluyum Çoooookkkkkkkkkkk

Off süpermiş yaa
Bayılırım böyle filmlerden çıkma evlenme tekliflerine
Çok ballısın canım Allah tüm bekleyen hemcinslerime ve bana da nasip etsin:78:
Nazar değmesin sevginize

Off süpermiş yaa
Bayılırım böyle filmlerden çıkma evlenme tekliflerine
Çok ballısın canım Allah tüm bekleyen hemcinslerime ve bana da nasip etsin:78:
Nazar değmesin sevginize

Ayyy canımm çok teşekkür ederim darısı ve daha güzeli başına inşaallah tez zamanda

inanırmısın okurken bıle gozlerım doldu senın adına çok mutlu oldum cnm ınş. hep böle devam ederrr
tebrik ederim

Ne güzel, ne romantik olmuş canım. Mutluluklar dilerim
Darısı bana olsun

Ayy ne kadar romantik bir evlenme teklifiii mutluluğunuz daim olsun...

kulaklarımda çaldı şarkı gerçekten çok hoşuma gitti canım mesud olun ömrü hayatınız boyunca gerçekten çok ince fikirli bir eşiniz olacak tebrik ediyorum

off süper yaa bayıldım devamıda böle güzel olur inşallah canım allah mutlu etsin
bu teklif olduktan sonra ne oluyor hemen istemeyemi geliyolar hiç fikrim yok ondan soruyom canım
ne zamandır çıkıyodunuz nekadar süre sora teklif geldi yani canım...kaç yaşındasın bide çok sordum ama kusura bakma
darısı bana inşallah aminn

ayy canım harika olmuş gerçekten düşünmesi yeterli. benim sevgilim sağ olsun ya bana çaktırmıyor yada etmiyecek teklif. bir hafta oldu tanışmaya geldiler. istemeye nezman gelicez diyip duruyor. bende artık dayanamayıp ben henüz bi teklif almadım dedim. dedim ama kime dedim. hiç bi kıpırtı bişey yok. umarım olur çünkü takmış durumdayım. çtamam beraberliğimizin ilk gününden beri evlilik konuşuyoruz ama insan yinede yaşamak istiyor bu özel anı. inadım inat kızlar teklifi almadan isteme yok

kulaklarımda çaldı şarkı gerçekten çok hoşuma gitti canım mesud olun ömrü hayatınız boyunca gerçekten çok ince fikirli bir eşiniz olacak tebrik ediyorum

Ya bunları duymak bile gerçekten beni çok mutlu etti inan Çok çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşaallahh . Ammmiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…