• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifim'i aldım kızlar

off süper yaa bayıldım devamıda böle güzel olur inşallah canım allah mutlu etsin
bu teklif olduktan sonra ne oluyor hemen istemeyemi geliyolar hiç fikrim yok ondan soruyom canım
ne zamandır çıkıyodunuz nekadar süre sora teklif geldi yani canım...kaç yaşındasın bide çok sordum ama kusura bakma
darısı bana inşallah aminn

Canımm teşekkür ederim. Evet evlilik teklifinden sonra sizinde uygun bir zamanınızda önce tanışmaya gelirler ardından istenir sonra söz ve nişan :69: Biz 6 senedir birlikteydik ve ben 6. senede aldım teklifimi :17: 23 yaşındayım o da 26 :16: Darısı en yakın zamanda başına canım inşaallah :69:

ayy canım harika olmuş gerçekten düşünmesi yeterli. benim sevgilim sağ olsun ya bana çaktırmıyor yada etmiyecek teklif. bir hafta oldu tanışmaya geldiler. istemeye nezman gelicez diyip duruyor. bende artık dayanamayıp ben henüz bi teklif almadım dedim. dedim ama kime dedim. hiç bi kıpırtı bişey yok. umarım olur çünkü takmış durumdayım. çtamam beraberliğimizin ilk gününden beri evlilik konuşuyoruz ama insan yinede yaşamak istiyor bu özel anı. inadım inat kızlar teklifi almadan isteme yok:(

Canım biliyor musun aynı hissiyatları bende yaşadım. Baktım anlamıyor söyledim artık. Meğerse bunun planı aylar öncesinden yapılmış ta haberim bile yok :17: Eminim seninki de böyle olacaktır hiç merak etme takma kafana. Erkekler bu konu hakkında süprizi bozulmasın diye konuşmak ve üstelemek istemiyorlar zannımca ama unuttukları birşey var ki biz kızların keskin zekası :1: :66: Darısı en yakın zamanda başına canım inşaallahh sende çok ama çok mutlu olacağın bir şekilde alırsın teklifini :69:

MaaşAllah SubhanAllah yaa.. Ne kadar güzeeelll..:) Mutluluğunuz daim olsun inşAllah canım.. Çoookk sevindim senin adına..

ayy çok hoşmuş bayıldım süprizine valla allah tamamına erdirsin :66:
benimki biraz odun sözlendik hala daha başına kakıyorum evlenme teklifi etmiycenmi diye zaten evlenmiycezmi diyo bana:52: bende inadımdan sürekli başına kakıyorum galiba teklifsiz evlencem :17:

çokkkk güzell bi evlenme teklfi olmş,bayıldıımmmm :69:
allah mutluluğnzu daim etsin, tamamına erdirsin inş :69:

o nasıl yüzük kuutsuymuş çok merak ettim..küçücük yüzük kutusunun neresinden çıkıomuş şarkı :44: ben mi yanlış okudum müzik kutusu deil yüzük kutusundan geliodu demi ses :24: mutluluklar canım :nazar:

Canım biliyor musun aynı hissiyatları bende yaşadım. Baktım anlamıyor söyledim artık. Meğerse bunun planı aylar öncesinden yapılmış ta haberim bile yok :17: Eminim seninki de böyle olacaktır hiç merak etme takma kafana. Erkekler bu konu hakkında süprizi bozulmasın diye konuşmak ve üstelemek istemiyorlar zannımca ama unuttukları birşey var ki biz kızların keskin zekası :1: :66: Darısı en yakın zamanda başına canım inşaallahh sende çok ama çok mutlu olacağın bir şekilde alırsın teklifini :69:

ay dün en sonunda telde konuşurken konusu açıldı. nezman gelicez dedi. bende sana bağlı dedim. meğer imalarımdan hiç bişey anlamamamış. bende buna çok üzüldüğümü ve nasıl anlamadığını okadar ima ettiğimi söyledim. sonra bu imaları düşündü şimdi anladım dedi ve ardından ama sen bana istemiyorum demiştin dedi.ben çok uzun zman önce buna tek taş sevmiyorum demiştim. bunu kastediyor sanıyorum. benim tek derdim evlilik teklifi. illa tektaşlamı edilir. bide bana abimlere sordum onlar öyle yapmamışlar demesinmi. safım benim.ay çıldırıcam. iyi niyetli uysal biri ama romantik değil. artık ne diyim. tek taş değil derim evlilik teklifimi diyim açık açık yoksa konu burda kapansınmı.

Evet kızlar müzik kutusu değildi bildiğiniz yüzük kutusuydu :16: Zaten bu kutuyu kendisi özel olarak yaptırmış bana :17: Kuyumcu zaten :34:

ay dün en sonunda telde konuşurken konusu açıldı. nezman gelicez dedi. bende sana bağlı dedim. meğer imalarımdan hiç bişey anlamamamış. bende buna çok üzüldüğümü ve nasıl anlamadığını okadar ima ettiğimi söyledim. sonra bu imaları düşündü şimdi anladım dedi ve ardından ama sen bana istemiyorum demiştin dedi.ben çok uzun zman önce buna tek taş sevmiyorum demiştim. bunu kastediyor sanıyorum. benim tek derdim evlilik teklifi. illa tektaşlamı edilir. bide bana abimlere sordum onlar öyle yapmamışlar demesinmi. safım benim.ay çıldırıcam. iyi niyetli uysal biri ama romantik değil. artık ne diyim. tek taş değil derim evlilik teklifimi diyim açık açık yoksa konu burda kapansınmı.

Canımm tabiki derdin tektaş falan değil ama bence evlilik teklifi etsin yani bir şekilde ima et yada anlayamıyorsa söyle bence. Uygun bir zamanını bulunca sana da açktırmadan ediversin. Alt tarafı 2 kelime değil sonuçta :44:

Çok güzel bir teklif almışsın..İmrenmemk mümkün deill:25: Allah mutluluğunu daim etsin inş..Yüce RABBİM bana da vee benim gibi ruh eşiyle evlenmek isteyen tüm gençlere nasip etsin inşş..
Ama anlamadığım birşey var..Bu filmi henüz izleyemediğim için anlayamadım:61:
Filmin sonunda sana ilan-ı aşk ederken "benimle evlenir misin?" yazısını o mu yazdırdı?? yoksaa?..filmin sonunda zaten yazıyor muydu?:62:

canım ya çok mutlu oldum senin adınaaa hep böyle olun inşallah Allah sevginizi muhabbetinizi hiç eksiltmesinn...

Back
X