- Konu Sahibi Ezberbozan
tebrik ederim!! umarım cok cok cok mutlu olursunuz :)![]()
Çok teşekkürler sizde inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim!! umarım cok cok cok mutlu olursunuz :)![]()
off süper yaa bayıldım devamıda böle güzel olur inşallah canım allah mutlu etsin
bu teklif olduktan sonra ne oluyor hemen istemeyemi geliyolar hiç fikrim yok ondan soruyom canım
ne zamandır çıkıyodunuz nekadar süre sora teklif geldi yani canım...kaç yaşındasın bide çok sordum ama kusura bakma
darısı bana inşallah aminn
ayy canım harika olmuş gerçekten düşünmesi yeterli. benim sevgilim sağ olsun ya bana çaktırmıyor yada etmiyecek teklif. bir hafta oldu tanışmaya geldiler. istemeye nezman gelicez diyip duruyor. bende artık dayanamayıp ben henüz bi teklif almadım dedim. dedim ama kime dedim. hiç bi kıpırtı bişey yok. umarım olur çünkü takmış durumdayım. çtamam beraberliğimizin ilk gününden beri evlilik konuşuyoruz ama insan yinede yaşamak istiyor bu özel anı. inadım inat kızlar teklifi almadan isteme yok![]()
o nasıl yüzük kuutsuymuş çok merak ettim..küçücük yüzük kutusunun neresinden çıkıomuş şarkı :44: ben mi yanlış okudum müzik kutusu deil yüzük kutusundan geliodu demi sesmutluluklar canım
![]()
ewet:):):) müzik kutusuna koymuştur belkii:)
Canım biliyor musun aynı hissiyatları bende yaşadım. Baktım anlamıyor söyledim artık. Meğerse bunun planı aylar öncesinden yapılmış ta haberim bile yokEminim seninki de böyle olacaktır hiç merak etme takma kafana. Erkekler bu konu hakkında süprizi bozulmasın diye konuşmak ve üstelemek istemiyorlar zannımca ama unuttukları birşey var ki biz kızların keskin zekası
![]()
Darısı en yakın zamanda başına canım inşaallahh sende çok ama çok mutlu olacağın bir şekilde alırsın teklifini
![]()
ay dün en sonunda telde konuşurken konusu açıldı. nezman gelicez dedi. bende sana bağlı dedim. meğer imalarımdan hiç bişey anlamamamış. bende buna çok üzüldüğümü ve nasıl anlamadığını okadar ima ettiğimi söyledim. sonra bu imaları düşündü şimdi anladım dedi ve ardından ama sen bana istemiyorum demiştin dedi.ben çok uzun zman önce buna tek taş sevmiyorum demiştim. bunu kastediyor sanıyorum. benim tek derdim evlilik teklifi. illa tektaşlamı edilir. bide bana abimlere sordum onlar öyle yapmamışlar demesinmi. safım benim.ay çıldırıcam. iyi niyetli uysal biri ama romantik değil. artık ne diyim. tek taş değil derim evlilik teklifimi diyim açık açık yoksa konu burda kapansınmı.