- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Minicikfzt
Korktum sendenEvlilik teklifi almadım. Ama suan alsam gelinlikle gıderım, hıc yormam karsı tarafı acaba ne diycek dıye. Net evet derım ustumle basımla.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktum sendenEvlilik teklifi almadım. Ama suan alsam gelinlikle gıderım, hıc yormam karsı tarafı acaba ne diycek dıye. Net evet derım ustumle basımla.
36 yasındayım, kaybedecek naz yapacak bir saniyem bile yok.. KıpsssKorktum senden![]()
Sen hazırlıklı gel deyince ben de evleneceğz hesabı. Ne istediğini bilen kadın gibi kadın36 yasındayım, kaybedecek naz yapacak bir saniyem bile yok.. Kıpsss![]()
Sen kahve ıcmeye davet edince ben söz oluruz sandım makas ve kurdelemle geldımSen hazırlıklı gel deyince ben de evleneceğz hesabı. Ne istediğini bilen kadın gibi kadın![]()
o nasıl bir fiyato paraya dügun yapmistik biz zamaninda
allahtan bikiniliymişim kulot sudyenle halletmisim isi resmen![]()
Sen kahve ıcmeye davet edince ben söz oluruz sandım makas ve kurdelemle geldım![]()
cidden aşırı uçmuş ya bu nedir boyle fiyatlara bak.Kiralık fiyatına bakacaksın kızkira parası da zaten 5 normal elbise ediyor ya neyse
virüsü birikimi derken bir süredir alışverişsizlik kafama vurdu kusura bakmayın işte 8765tane farklı telden markadan elbise koymuşum
![]()
cidden aşırı uçmuş ya bu nedir boyle fiyatlara bak.
bide dusunsene evlilik teklifi alacagini dusunup kiraliyosun adam bi yemek yiyip hesabi odeyip kalkiyo![]()
insan üstünü başınıda yirtamazki sinirden o an ucunda 10.000 lira ödemek var
Alnıma kurşun yiyeyim daha iyi
ben nedendir bilmiyorum profil fotosundanmidir nicktenmidir anlamadim hep bosanmış olduğunuzu düşündüm36 yasındayım, kaybedecek naz yapacak bir saniyem bile yok.. Kıpsss![]()
Hayır kendim yazdıgım ıcın oyle dusunmussundur bosandım cunkuben nedendir bilmiyorum profil fotosundanmidir nicktenmidir anlamadim hep bosanmış olduğunuzu düşündüm![]()
Kız allah aşkına profilden nasıl çözdünben nedendir bilmiyorum profil fotosundanmidir nicktenmidir anlamadim hep bosanmış olduğunuzu düşündüm![]()
Senin şu yan profil yok mu ahhh.. çok boşanmış duruyorHayır kendim yazdıgım ıcın oyle dusunmussundur bosandım cunku
Bır daha evlenmek isteyemem mı
Kurban bayramında bicak lazım olursa alıp kullanın bende cok varSenin şu yan profil yok mu ahhh.. çok boşanmış duruyor
Ciddi misiniz. Bunu k.k. bilmeyen yok kiben nedendir bilmiyorum profil fotosundanmidir nicktenmidir anlamadim hep bosanmış olduğunuzu düşündüm![]()
ne bileyim bazi resimler insanin hayatini özetler ya banada oyle gibi geldi heraldeKız allah aşkına profilden nasıl çözdün![]()
Hayır kendim yazdıgım ıcın oyle dusunmussundur bosandım cunku
yoo isteyebilirsiniz neden istemeyeceksinizHayır kendim yazdıgım ıcın oyle dusunmussundur bosandım cunku
vallahi ben bilmiyordumCiddi misiniz. Bunu k.k. bilmeyen yok ki![]()
Bana bıçak vermeyin malum kesmek için kullanıyorum ama neyi şimdi söylemeyeyim burdaKurban bayramında bicak lazım olursa alıp kullanın bende cok var![]()
yapman kuzum kesmen öyle şeylee bir bamya için hayatinizi kararttigina degmez kesmenBana bıçak vermeyin malum kesmek için kullanıyorum ama neyi şimdi söylemeyeyim burda![]()