- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.002
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yok valla adamın bi suçu yok,benim bk yememAdamın iş bilmezligi. Evlilik teklifi mutlu bir buluşmada, güzel bir anda yapılmaz mı? Hani ya da hastanede falansindir,o an yapılır.
Adam bunca zamanı değil de gergin ve stresli olduğunuz,aranizin limoni olduğu günü seçmiş.
Bu normal mi?
Hayatının her alanında böyle düz biri mi?
Ben olsam ben de hayır derdim
Her şeyin usulü adabı var. Laf olsun diye teklif etmiş bence.madem niyeti evlenme teklif etmek biraz sizi yumusatsaydi, gerginliginizi alıp sevgi sözleri söyleyip sizi sakinlestirseydi,sarıp sarmalasaydi. Sonradan evlenme teklif etseydi.
Hiç üzülme bence.kendi düşünsün , neden hayır dedi diye.
Of ne bileyim kızlar ya. Dün 14 şubattı. Bugün de doğum günüm ikisini bir aradan mi çıkarayım dedi. Çiçek pasta yüzük.Hiç birine dokunmadım![]()
43Karşı taraf kaç yaşında?
Alışmamış işteSizin ki de abarti olmuş, bu kadar hediyelere bile dokunamayacak derece kotu kavga kiyamet olduysa zaten evlenmeyin.
Bir yorumda adamin yumusak huylu oldugunu yazmissiniz. Genelde yumusak huylu adamlara ve ilgiye alişik olmayan kadinlarin bu tavir karsisinda ne yapacagini şaşirip boyle garip garip hallere girdiğini farkettim kendi cevremde de.
Ama kimsenin sabri ve sevgisi sonsuz değil, unutmayin. Tepesine cikmamak lazim yumusak yüz gorunce.
Ha sevginizden emin degilseniz o başka.![]()
Benim yok,onun var yetişkin çocukları kendi hallerinde bana zararları yokÇocuklarınız var mı peki?
Sizin varsa belki onu düşünüyorsunuz diye sordumBenim yok,onun var yetişkin çocukları kendi hallerinde bana zararları yok
Tüyü dikmeden özür dileyin bariHemde nasıls…m sıvadım
Asla.Hatta ve hatta ikimizde keyif alıyoruz bu şekilde devam etsin,evlilik düşünmüyorum diye başlamıştım ilişkiye açık açık.Son 4-5 ay farklı bakmaya başladım aslında bu adam tam evlenilecek adam güvenilir,düzgün,yanında da sıkılmıyorum hem sevgili hem en iyi arkadaşım diye sıcak bakmaya başlamışken imalar etti bende olabilir gibisinden göz kırptım.
Aradan bir kaç ay geçti olanlar dün oldu işte
İstiyorum istemesine de düne dönemem. Özür dilerim korktuğum için saçmaladım evet diyorum desem bu sefer o ister mi istemez mi bilmiyorumŞimdi sen evlenmek istiyor musunu, istemiyor musun konu sah,besi anlayamadım? İstemiyorsan sadece özür dile sonr aotur düşün taşın. İstiyorsan da bir zaman sonra tekrar çıtlat eee hani nerde de:)
Valla bunu bir erkek yapsa topa koyarız buradaBiz berber yaşamaya başladık 3-4 aydır.Çünkü evliliğe giden ilişkimiz var diye onun evi kapatmıştık.Dün gece ofiste kaldı.Gelir mi gelmez mi bilmiyorum.
Gelse ne hissieceğim
Gelmese ne hissedeceğim bilmiyorum
Kafam kazan gibi
İlk evliliğim yürümedi,o da kötü biri değildi güzel güzel ayrıldık.Adam, "evlenilecek adam" niteliklerinize sahip diye; kendinizi bu adamla evlenmeye ikna etmeye çalışıyor olabilir misiniz ? Mantığınıza uyan, kalbinize uymamıştır belki de. Size "hayır" dedirten gerçek nedeni bulmalısınız.
Olaya adam tarafından bakarsam da, daha sonra pişman olmamak için bu ilişkiyi bitirip; yoluna devam edebilecek kadar güçlüdür umarım.
Çok haklısınız hatayı sadece kendimde buluyorumValla bunu bir erkek yapsa topa koyarız burada
Sevgililer günüyle doğum gününüz için bir arada jest yapmış üstüne de evlenme teklif etmiş, adam düzenini bozup yanınıza gelmiş. Onun yerinde olsam bu ilişkiye artık güvenmezdim bence yaptığınız kabalığı telafi etmeye çalışın faydası olur mu bilmem. 38 yaşında insanın hayatı ile ilgili ipleri elinde tutması gerekir öyle kafam kazan gibi falan bahane değil
Telafi edilir bence kendinizi açıklarsınız konuşmanız lazımHanımlar hatayı tamamen kendimde görüyorum. O şunu yaptı bunu böyle yapmadı şöyle yapmadı,ondan böyle oldu diyebileceğim bir şey yok.
Kendi mallığım kendi aptallığım
Yok, biz bi kere olsun kavga gürültü yaşamadık(tripleştiğimiz olmuştur) ama ne o ne ben uzatmayız hemen sarılırız barışırız.Sizin ki de abarti olmuş, bu kadar hediyelere bile dokunamayacak derece kotu kavga kiyamet olduysa zaten evlenmeyin.
Aşık değilsiniz ya da çok sevmiyorsunuz. Bu ikisi değilse her şeyden de önemlisi onu sürekli özleyip artık beraber aynı eve geçme enerjisine belli ki geçmemişsiniz.Eğri bir şeyler varsa da benden kaynaklıdır belki. Adam çok naif ponçik biri. Karıncayı incitmez. Ama işte düşünüyorum şimdi bana ve hayatıma kattıkları sadece olumlu şeyler. Allah var 1 kere kırmadı üzmedi