Evlilik teklifini reddettim

Aşık değilsiniz ya da çok sevmiyorsunuz. Bu ikisi değilse her şeyden de önemlisi onu sürekli özleyip artık beraber aynı eve geçme enerjisine belli ki geçmemişsiniz.

Ama yine de ayrılmak da değilse amacınız aslında sizi yanlış anlamaması gerekir. Ona ilişkinizi sevdiğinizi ama evlilik için kendinizi henüz hazır hissetmediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu sayede belki ilerde karşılıklı olarak aynı enerjiye gelebilirsiniz bir gün belli mi olur.
Onu seviyorum.
Ama şöyle söyleyim,daha yoğun seven,aşkını doya doya yaşayan,ilgiye sevgiye boğan taraf karşı taraf.Çok sevilmenin çok değer görmenin keyfini yaşamakla başladı ilişkimiz.Beni sevmesi hoşuma gitti. Zamanla ben de onu sevdiğimi anladım

Onu seviyorum.
Ama şöyle söyleyim,daha yoğun seven,aşkını doya doya yaşayan,ilgiye sevgiye boğan taraf karşı taraf.Çok sevilmenin çok değer görmenin keyfini yaşamakla başladı ilişkimiz.Beni sevmesi hoşuma gitti. Zamanla ben de onu sevdiğimi anladım
Bu güzel. Demek ki ilişkinizden memnunsunuz ama evlilikten şu anda korkuyor ve hazır hissetmiyor olabilirsiniz bu çok normal.

Bence ona durumu bu şekilde açıklayın ve ilişkinizi zamana bırakmak istediğinizi bir süre sonra kendinizi daha hazır hissedersiniz o zaman evlilik olabileceğini söyleyin.

Ben şuan ne yapsam yeri darmadağın oldum öyle deyin bilmiyorum çok kötüyüm kötü bir zamanlama oldu ülke bu haldeyken zamanı değilfi falsn filan
Diyim demesine de dün olan bitenden adam beni suçlamıyor ki kendini suçluyor. Bir şeyleri yetersiz mi yaptım diye.Üzgün olduğumu söyledim ona ama tabi gel gurbanın olam modunda değil

38 yaşında kadının ergen gibi trip atacağını beklememiş olabilir 😂 Hangi anda olursa olsun adam hayat birleştirmeyi teklif etmiş o an her türlü mutlu olursunuz sevdiğiniz biriyse o insan. Yani ortada çok aşırı büyük bir problem yoksa bence konu sahibi abartmış 😅
İyi de teklif edecek onca an varken sırf 14 Şubat diye aranın limoni olduğu,bu aralar gudubetligi üstünde olan, onbir şehri vuran depremden dolayı psikolojisi bozulmuş ,mutsuz birine pasta çiçek yüzük gidiyorsa bence red yemesi isabet olmuştur.
Kaldı ki bugünlerde en çok söylenen şey 'sicak yatağımda uyumak bile vicdan azabı hissettiriyor'. Toplumca böyle bir ruh halindeyken , herkes kendi icinde küçük büyük bir yas sürecindeyken yani 14 Şubat'ta yüzük vermenin zamanı miydi?
Kadınla arani düzelt, bu olaylardan sonra bir kez daha anladığını,her felakette yanyana olmak ,mümkün mertebe onu korumak istediğine dair sıcak bir konuşma yap cikar yüzüğü. Buna da kabul. Ama ben de olsam şu günlerde çiçek pasta yüzük gelen adama 'senin ben derdini s...m' diyebilirdim. Çok saçma bence

Bu güzel. Demek ki ilişkinizden memnunsunuz ama evlilikten şu anda korkuyor ve hazır hissetmiyor olabilirsiniz bu çok normal.

Bence ona durumu bu şekilde açıklayın ve ilişkinizi zamana bırakmak istediğinizi bir süre sonra kendinizi daha hazır hissedersiniz o zaman evlilik olabileceğini söyleyin.
Aslında evliliği benim istemem gerek.Son vagona yetişmek bi tane çocuk doğurmak gibi hayallerim var,yaş ilerliyor. Çok iyi baba olur. İlişkimizden memnunum,onu üzdüğüm için de kalbim sıkışıyor ben de istedim onunla evlenmeyi,hatta yüzüğü bile bana beğen diye aylar öncesinde seçti. Neden böyle dengesiz davrandım kafa yiyecem

İyi de teklif edecek onca an varken sırf 14 Şubat diye aranın limoni olduğu,bu aralar gudubetligi üstünde olan, onbir şehri vuran depremden dolayı psikolojisi bozulmuş ,mutsuz birine pasta çiçek yüzük gidiyorsa bence red yemesi isabet olmuştur.
Kaldı ki bugünlerde en çok söylenen şey 'sicak yatağımda uyumak bile vicdan azabı hissettiriyor'. Toplumca böyle bir ruh halindeyken , herkes kendi icinde küçük büyük bir yas sürecindeyken yani 14 Şubat'ta yüzük vermenin zamanı miydi?
Kadınla arani düzelt, bu olaylardan sonra bir kez daha anladığını,her felakette yanyana olmak ,mümkün mertebe onu korumak istediğine dair sıcak bir konuşma yap cikar yüzüğü. Buna da kabul. Ama ben de olsam şu günlerde çiçek pasta yüzük gelen adama 'senin ben derdini s...m' diyebilirdim. Çok saçma bence
İyi de kadının derdi deprem falan değil ki. 🤷🏻‍♀️ Amaan neyse.

İyi de kadının derdi deprem falan değil ki. 🤷🏻‍♀️ Amaan neyse.
Depremden dolayı kafayı sıyırmış durumdayım dün konu bile açtım İstanbul’u terketsek mi diye.Tv,haberler onlarca insanın başına gelen felaket etkiledi yalan yok.Çok konularda milleti kınadım böyle zamanda evlilik yıldönümü mü kutlanır diye. Asaplarımız hiç birimizin normal değil

Icten ice evlenmek istemiyorsunuz gibi geldi bana. Tartismalar, ufak kirginliklar bahane gibi, altinda yatan baska bir sebep var bence. Ideal bir eş adayi, iyi bir baba adayi, seviyorum da neden evlenmeyeyim diye düşünebilirsiniz ama bence bunlar evlenmek icin yeterli degil. Daha evvel ayrilip bosanmissiniz. Ayni evde yasamanin sıkıcılığı (her zaman degil), sorumluluklar, istedigin zaman kendine özel alan yaratamama gibi seyleri tekrar yasamak istemiyor olabilir misiniz?

Kızlar merhaba

Şimdi sırası değil ama ellerim titriyor adrenalinden mi sinirden mi artık.

1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.

Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.

Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)

Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.

Tamamen son bir haftanın gerginliği/küslüğü yüzünden. Uyuzluğumdan tamamen.

Elle tutulur bir şey yok ama ben aptal ergen gibi davrandım.
Haşlayın beni yada sevin, ne yaparsanız yapın:olamaz:

Hayat cok kisa. Triple bilmem ne ile gecirecek asirlik omrumuz yok. Umarim hatanizi telafi edersiniz ve cok mutlu guzel bir hayatiniz olur.

Icten ice evlenmek istemiyorsunuz gibi geldi bana. Tartismalar, ufak kirginliklar bahane gibi, altinda yatan baska bir sebep var bence. Ideal bir eş adayi, iyi bir baba adayi, seviyorum da neden evlenmeyeyim diye düşünebilirsiniz ama bence bunlar evlenmek icin yeterli degil. Daha evvel ayrilip bosanmissiniz. Ayni evde yasamanin sıkıcılığı (her zaman degil), sorumluluklar, istedigin zaman kendine özel alan yaratamama gibi seyleri tekrar yasamak istemiyor olabilir misiniz?
Panda hanım sitede yeni olmama rağmen,yıllarca okuyordum ve bir kaç tane sempati duyduğum yazarlardan birisiniz.
Yazdıklarınız çok doğru. Ama işte asıl sebepleri tek başıma bulamıyorum beraber kafa yoralım yardımcı olun bana.
Evet daha önce evlenip boşandım,eski eşimden önce de flörtlerim oldu,ama hiç biri tarafına böylece sevilmediğimi hissediyorum,onun sevgisi bana çok iyi geliyor.Tek taraflı değil yaşadıklarımız yanlış anlaşılmasın.Ama aşık olup peşimden koşan,çok seven çok uğraşan karşı taraftı yani ilişkinin başlamasına ısrarcı olan.Öyle ki ilk dönemler benim şartlarımı kabul ederek başlamak zorunda kaldı(evlilik düşünmüyorum/boğma beni) gibi

Onu seviyorum.
Erkeğin daha çok sevdiği ilişki makbuldür valla 🧿 ❤️😅

Back
X