- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
Aşık değilim ama çok seviyorumTüm yorumları okudum ama anlayamadım.Siz bu adama aşık mısınız değil misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık değilim ama çok seviyorumTüm yorumları okudum ama anlayamadım.Siz bu adama aşık mısınız değil misiniz?
Kendi adıma problem görmüyorum evlilik dışı çocuk yapmayı,ama doğuracağım çocuk için ileride çok büyük problem olabilir.Iyi de beraber yaşıyorlarmis zaten. Ayrıca konu sahibi anne olmak istiyorum diyor, evlilik dışı mı doğursun? Evlilik bizim ülkemiz için asla formalite değil. Avrupa'da sahip olunan hakların hiç birine sahip olamıyoruz. Ayrılık durumunda ciddi maddi, manevi kayıp yaşıyor kadınlar.
Seviyorum onu.Ama evlenecek kadar seviyor muyum bunu anlamak istiyorum.Ne kendime ne ona haksızlık etmemek için
Şöyle bir sevgilinizin artı eksilerinin listesini yapın.Aşık değilim ama çok seviyorum
KatılıyorumValla kızma konu sahibesi ama ben yeterince svmediğini düşünüyorum. yeterince seviyorsan zaten can atardın toruup alsam mı almasam mı bu adamı diye düşünmezdin. Aşk böyle, ortası yok, varsa var yoksa yok.
Aşığım demedim,zaten evlilik için sadece aşk yetersizValla kızma konu sahibesi ama ben yeterince svmediğini düşünüyorum. yeterince seviyorsan zaten can atardın toruup alsam mı almasam mı bu adamı diye düşünmezdin. Aşk böyle, ortası yok, varsa var yoksa yok.
Ben de aslında şıkları yazarken c ve d şıkkını sonradan ekledim.Bir şey ya vardır ya yoktur gibi geliyor bana.Gri bölge sevmiyorum.Aşkın gözü kördür ama o körlükte güzel bazen.Adrenalin filan.Mantık olunca huzurlu ama tutku yok gibi.Valla kızma konu sahibesi ama ben yeterince svmediğini düşünüyorum. yeterince seviyorsan zaten can atardın toruup alsam mı almasam mı bu adamı diye düşünmezdin. Aşk böyle, ortası yok, varsa var yoksa yok.
İşte bizde diyoruz ki beraber yaşadığınız,fikirsel ve tensel uyumunuzun olduğu,dünya görüşünü sevdiğiniz özetle sevdiğiniz adam böyle bir teklifle geldiğinde onunla ilgili ya da sizinle ilgili bir soru işareti,acaba olmasaydı duraksamazdınız.Aşığım demedim,zaten evlilik için sadece aşk yetersiz
Aşk evliliği yaptım daha önce aşk kurtarmadı o evliliği.
Onun beni sevmesini seviyorum,bana davranışını,bana olan kalp atışını heyecanını.
Ben de onu seviyorum ama onun kadar değil belki.
Aşığım demedim,zaten evlilik için sadece aşk yetersiz
Aşk evliliği yaptım daha önce aşk kurtarmadı o evliliği.
Onun beni sevmesini seviyorum,bana davranışını,bana olan kalp atışını heyecanını.
Ben de onu seviyorum ama onun kadar değil belki.
Adrenalini geçtik biz sizin yaşınız kaçBen de aslında şıkları yazarken c ve d şıkkını sonradan ekledim.Bir şey ya vardır ya yoktur gibi geliyor bana.Gri bölge sevmiyorum.Aşkın gözü kördür ama o körlükte güzel bazen.Adrenalin filan.Mantık olunca huzurlu ama tutku yok gibi.
Beni frenleyen maddelerden biri ailesinin sülalesinin kalabalık olması ve herkesin her şeyden haberleri olması.Yani yani sevilmek yeterli olsaydı senin için zaten huzurla uça uça evet derdin konu sahibesi, demek ki yeterli değil. Oturup ben yeterince seviyor muyum diye düşünüyorsan demek ki evlenemk için senin de sevme kriterin var bu aday da o kritere takılıyor![]()
Aşkın yaşı var mı?Adrenalini geçtik biz sizin yaşınız kaç
Tutku var!
Tabiki yok! Ama belli bir yaştan sonra öncelik olmaktan çıkıyor.Aşkın yaşı var mı?
Demek ki sizin önceliğiniz değil.O zaman niye hayır dediniz?Tabiki yok! Ama belli bir yaştan sonra öncelik olmaktan çıkıyor.
Eski eşime aşıktım ölümüne ama bir tane ortak ilgi alanımız yoktu,bir konumuz yoktu ikimizin de keyif alarak konuşabileceğimiz/tartışabileceğimiz.Çok farklıydık yürütemedik anlaşmalı olarak boşandık.
Şu an ki erkek arkadaşımı eski eşime gram benzemeyişini sevdim,zıtlar. Yani 30 yaşıma kadar ilk önceliğim aşk ise,şimdi sevgi/saygı/anlaşma.
Evet boşandığınızı biliyorum bebeğinizle güzel bir hayat yaşarsınız inşallah.Sizi çok seven biri çıksın.
Aynı eve gireli 3-4 ay oldu,evliliğe kadar beraber yaşamayı kafamda tasarlarken aslında ev ortamında yapabilir miyim,beni rahatsız eden akışkanlıkları olur mu,uyum sağlayabilecek miyiz,cinsel ilişkimiz doyurucu olur mu her iki tarafı,ten uyumu,beraber uyuma vs bir çok şey anca aynı evde test edilir. Bir çok kaygım olsa da hiç bir olumsuz yönünü görmedim,beni rahatsız edecek hiç bir şeyi yok hatta çok keyifli zaman geçiriyoruz diyebilirim.
Ufak tefek şeylerden mutlu oluyoruz,beraber hobiler edindik,mısır patlatıp belgesel izliyoruz falan.
Müzik zevklerimiz de zira öyle.
Doğru zaman mi ondan mı böyle netice oldu bilmiyorum,keyifsiz günler geçiriyoruz hiç bi plan yapmadan haberleri izliyordum öyle bir tepki verdim
Mantık var, mantık var. Bu soruları 20 yaşında birinin kendine sorup sormadığına dair genel bir hüküm veremeyiz. Biyolojik yaşın dışında, insan davranışlarını etkileyen onlarca etken var.
2 yıldır süren; 5 aydır da ( düzeltme: 3-4 ay ) aynı evin paylaşıldığı, kadının adama evlilik imaları yaptığı bir ilişkiden bahsediyoruz burada. Kadın, adamı mantıken beğense de; istediği ve beklediği teklif gelince "Hayır" demiş.
Bundan sonra "evet" dese de, hiçbir şeyin aynı olacağını sanmıyorum. Adam bu noktadan sonra gelecek "evet" cevabını kabul ederse; en büyük haksızlığı kendine yapar.
Bu durum kadın/erkek kimin başına gelirse gelsin, yürüyüp gidecek kadar güçlü olabilmesini dilerim.
Akrep burcu musun?Yazdıklarınız aslında güzel şeyler toparlamak için şimdi düşünüyorum da ya cidden bana bunu korku yaptırdıysa? Yani kolay kolay saçmalayan biri de değilim