çiçeği burnunda yeni evli ve kıdemli evli arkadaşlar, eşinizin evlenme teklifini kabul etmemiş olsaydınız şayet,bugünkü hayatınız nasıl olurdu hiç düşündünüz mü?:26:hadi gelin paylaşalım...
ay çok hoşsun yaaaben evliliğin sadece nimetlerinden yararlandıgım icin sanırım kötü olurdu. borçları eşim ödüyo, çok şükür bitmek üzere, yemekleri ve işleri kaynanam yapıyo veya yaptırıyo, evlilik bana bi sorumluluk yüklemiyo. bu yüzden iyiki evliyim
ay çok hoşsun yaaa
Şu an şehir değiştirmiş ve istanbulda yaşıyor olurdum, kariyerimde epey ilerlemiş olurdum, halen bekar ve birilerine şıpsevdi şıpsevdi aşık olup sonra sıkılıyor olurdum, arkadaşlarımla daha sık görüşüyor olurdum.
Şu an şehir değiştirmiş ve istanbulda yaşıyor olurdum, kariyerimde epey ilerlemiş olurdum, halen bekar ve birilerine şıpsevdi şıpsevdi aşık olup sonra sıkılıyor olurdum, arkadaşlarımla daha sık görüşüyor olurdum.
Konu dışı gibi olacak ama sormam lazım.
Şıpsevdi olup da çabucak sıkılma durumu evlenince bitiyor mu cidden?
Ben de çok çabuk sıkılanlardanım ve korkuyorum acaba bir gün çok seviyorum diye evlendiğim insandan 2 ay sonra sıkılır mıyım diye. Aniden sevgi, aşk bitiyor bende.
Çok merak ediyorum bu yüzden. İnşallah evlenirsem ölene dek aşkla kalırım eşime karşı.
Beni aydınlatır mısınız bu konuda?
yok şekerüm, can çıkmadan huy çıkar mı heç? Aşk kadınıysan öyle de kalacaksındır.Hatta artık evli olduğun için içindeki potansiyel aşkları da bastıracagından böyle bi içsel patlama anların olacakBen kendimce bi tedbir aldımdı, hoşsohbet bi adam buldumdu.Ama benim paket tedbirler kısmen işe yaradı. ..Bu sayede 4+2 yıldır sıkılmadım ama bazı bana göre olmadığını evlenmeden önce gördüğüm yönleri evlenince çok daha feci batmaya başladı, çünkü aşk bittttiiiii, geriye ne kaldı şimdi durumları oluştu bir parça da olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?