Evlilik teklifini ret etseydik ne olurdu acep?

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
çiçeği burnunda yeni evli ve kıdemli evli arkadaşlar, eşinizin evlenme teklifini kabul etmemiş olsaydınız şayet,bugünkü hayatınız nasıl olurdu hiç düşündünüz mü?:26:hadi gelin paylaşalım...

Öncelikle şunu söyleyeyim 8,5 aylık evliyim şöyle bir düşündüm de şu anki durumumdan çok farklı olurdu. Malum şuan eşimin düğün borçlarını ödüyorum ama evlenmeseydim kendime araba alırdım çok büyük ihtimalle. Şuan arabamla işe gelmiş çalışıyor olurdum Her akşam arkadaşlarla geziyor olurdum. Kayın valide ve Kayın peder diye birileri ile tanışmamış olurdum
Ama bir yandan da eşimi çok seviyorum iyi ki evlenmişim diyorum. Ne yaman çelişki bu ya

üşünüyorumda bom boş olurdum 1 yıl 10 aylık evlıyım 2. seneme gidiyorum İYİKİ EVLENMİŞİM DİYORUM o olmasaydı bombos bır hayat diyorum kocamı sevıyorum :) onunla uyandıgım her sabaha şükrediyorum... araba ev vs bos iş her dakıka dolmus var evet 2 araba aktarıyorum ama mutluyum arabam olsa hemen evdeyım ama ya mutsuz olsaydım yada aldatılan kadınlar grunbuna girseydim şükredıyorum :) ALLAHIM BOZMASN

Boşanmamış olurdum...

Son düzenleme:
herşeyden önce teklifini red ettiğim için eşim de beni terk ederdi. ben de salsa gecelerime, gezmeye, tozmaya, annemin yaptığı güzelim yemekleri yiyip, evde sultanlar gibi yaşamaya devam ederdim.
böyle bakınca güzel gibi geliyor ama söylemeden geçemem ki sabahları eşimin kollarında uyanmak bunların hepsine bedel. Allah'ım pişman etmesin, utandırmasın, bozmasın inşallah

Bende bu soruyu soruyordum kendime bugünlerde ama cevabını bulamadım ne yapardım acaba

allah hepinizin mutluluğunu daim kılsın,huzurunuz hiç bozulmasın...hepiniz harikasınız.

evi toplamak, düzgün ve temiz kalmasını sağlamak için aksiyon göstermezdim, istediğim şeyleri almak için birilerini beklemek zorunda kalmazdım, istediğim anda istediğim yere anında çıkıp gidebilirdim, eşimden başkasıyla evlenmeyeceğim için yemekleride hala annem hazırlıyo olacağı için yemek hazırlamada sorumluluğum olmazdı yardım ederek geçiştirirdimm.. vb... daha çok sayabiliriz uzun oldu belki ama şimdi diyorum ki iyiki kabul etmişim teklifini kocişiminn.. iyiki böcüklerim olmuş iyiki beni kızdırıyorlar çünkü onlarsız bir dünya istemezdiimm...

Son düzenleme:
ben evliliğin sadece nimetlerinden yararlandıgım icin sanırım kötü olurdu. borçları eşim ödüyo, çok şükür bitmek üzere, yemekleri ve işleri kaynanam yapıyo veya yaptırıyo, evlilik bana bi sorumluluk yüklemiyo. bu yüzden iyiki evliyim

ay çok hoşsun yaaa

ben üç defa red ettim..
sanırım kabul etseydim şimdi çocuklarımız olurdu.

Şu an şehir değiştirmiş ve istanbulda yaşıyor olurdum, kariyerimde epey ilerlemiş olurdum, halen bekar ve birilerine şıpsevdi şıpsevdi aşık olup sonra sıkılıyor olurdum, arkadaşlarımla daha sık görüşüyor olurdum.

.................

Konu dışı gibi olacak ama sormam lazım.

Şıpsevdi olup da çabucak sıkılma durumu evlenince bitiyor mu cidden?
Ben de çok çabuk sıkılanlardanım ve korkuyorum acaba bir gün çok seviyorum diye evlendiğim insandan 2 ay sonra sıkılır mıyım diye. Aniden sevgi, aşk bitiyor bende.

Çok merak ediyorum bu yüzden. İnşallah evlenirsem ölene dek aşkla kalırım eşime karşı.
Beni aydınlatır mısınız bu konuda?

yok şekerüm, can çıkmadan huy çıkar mı heç? Aşk kadınıysan öyle de kalacaksındır.Hatta artık evli olduğun için içindeki potansiyel aşkları da bastıracagından böyle bi içsel patlama anların olacak Ben kendimce bi tedbir aldımdı, hoşsohbet bi adam buldumdu.Ama benim paket tedbirler kısmen işe yaradı...Bu sayede 4+2 yıldır sıkılmadım ama bazı bana göre olmadığını evlenmeden önce gördüğüm yönleri evlenince çok daha feci batmaya başladı, çünkü aşk bittttiiiii, geriye ne kaldı şimdi durumları oluştu bir parça da olsa...

:s :s :s :S :S Hmmmmmmmmm... :S :s Oooffff işim zor benim o zaman.

Evlenince asla eskisi gibi olmayacaksın, kocana her daim aşık yaşayıp mutlu mesut hayatını sürdüreceksin ve hiç sıkılmayacaksın gibi bir cevap umuyordum. Ama gerçekler acı. Olsun. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…