marjinalfaydali Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2009 2.535 68 163 Ankara 20 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi flocke #21 Tryamor .!.: :s :s :s :S :S Hmmmmmmmmm... :S :s Oooffff işim zor benim o zaman. Evlenince asla eskisi gibi olmayacaksın, kocana her daim aşık yaşayıp mutlu mesut hayatını sürdüreceksin ve hiç sıkılmayacaksın gibi bir cevap umuyordum. Ama gerçekler acı. Olsun. :S Genişletmek için tıkla... Belki öyleleri de vardır be canım, umut fakirin ekmeği, ya da bir umuttu yaşatan insanı.
Tryamor .!.: :s :s :s :S :S Hmmmmmmmmm... :S :s Oooffff işim zor benim o zaman. Evlenince asla eskisi gibi olmayacaksın, kocana her daim aşık yaşayıp mutlu mesut hayatını sürdüreceksin ve hiç sıkılmayacaksın gibi bir cevap umuyordum. Ama gerçekler acı. Olsun. :S Genişletmek için tıkla... Belki öyleleri de vardır be canım, umut fakirin ekmeği, ya da bir umuttu yaşatan insanı.
fzkc Guru Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 141 3 318 Diğer 20 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi flocke #22 sevgili kocişim bensiz kalırdı