Evlilik Teklifinizi Nasıl Aldınız?

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Öncelikle konu varsa çok özür dilerim ve doğru yere açtığımı umuyorum.

Evlilik teklifi, Her bayan için öneme sahiptir diye düşünüyorum.

Her erkek ince ruhlu olamaz ama yine de her bayanın hoş bir evlenme teklifi aldığını ve en azından kendi için özel olduğunu düşünüyorum. Hadi paylaşalım

Ben eşimden evlenme teklifi aldığımda kendisinden yeni ayrilmistim yaptığı sürprizle hem barışmamızı hem de evlenmemizi sağladı:)biz ayrı şehirlerdeydik fotoğraflarımızdan slayt yapıp kargoyla eve yollamışti fonda da bizim şarkımız vardı uğur ışılak bir damla olsam..sonunda sen ben olmaktan çıkıp biz olmaya var misin, benimle evlenir misin? yazıyordu:)hemen tel açıp evet demiştim:)belki coguna basit gelebilir ama benim için çok özel çok güzel ve çok değerli..herkesin kullanabileceği bi yöntem ama herkes için ayrı bi önemi var..ne de olsa içinde sevgili var..eşime tekrar çok teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum:)bu konuyu açtığın için sana da teşekkürler...

Ne demek:) Bayıldım hikayenize. Ne kadar özel ve değerli olmuş. Allah ayırmasın:)

Bende anlatayım o zaman:)

Bende aşırı bir mavi düşkünlüğü vardır. Deniz'e ve yüzmeye bayılırım. Bir gün arkadaşlarla toplu olarak yüzmeye gitmiştik. Erkek arkadaşım geldi, elimi tuttu yürümeye başladık. Nereye gittiğimiz hakkında hiçbir fikrim yok tabi:) Bir baktım dalış tüpleri vs. önceden ayarlanmış bir de eğitmen var. Ben giyindim nasıl dalınacağını biliyordum ama eğitmenle bir tur attım geldim. Sevgilim sırra kadem basmış:) Sonra eğitmen dedi ki gel biz bir tur daha atalım. Bende ne diyeyim peki dedim biz yüzmeye başladık. Bir anda karşımda sevgilimi görmeyeyim mi! Elinde pankart gibi bir şey. SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY; BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazıyordu. Ben koptum tabi direk yanına yüzdüm el ele çıktık dışarı. Her yanım ıslak ben ağlıyorum bir tek o anladı ağladığımı:) Sonra kulağıma pankartta yazanı fısıldadı. Ben bağırdım sanıyorum ama sesim fısıltı gibi çıkmış, 'Evet' dedim. Öyle oldu yani benimki de. Çok özeldi ama.

Kızlar biz evleniyoruz ama evlilik teklifi almadım ben ya:26: kendisi farklı şehirde yaşıyor, ailemle tanışmaya geleceğiz dedi, geldiler, şimdi biz gideceğiz. İnşallah teklif eder bekliyorum yani:97:

Kızlar biz evleniyoruz ama evlilik teklifi almadım ben ya:26: kendisi farklı şehirde yaşıyor, ailemle tanışmaya geleceğiz dedi, geldiler, şimdi biz gideceğiz. İnşallah teklif eder bekliyorum yani:97:

İnşallah canım. Çok özel bir anı oluyor bence. Benim ailem tanıyordu, bende onun ailesini tanıyordum ama tanışmamışlardı daha. :) Etmeden nasıl evleniyorsunuz ben hala anlayamadım?

İnşallah canım. Çok özel bir anı oluyor bence. Benim ailem tanıyordu, bende onun ailesini tanıyordum ama tanışmamışlardı daha. :) Etmeden nasıl evleniyorsunuz ben hala anlayamadım?

Bizler yaşlar itibariyle 30'u geçmiş kişileriz ilişkimiz başlarken hani niyetimiz ciddi diyerek başladık, şekillendikçede şöyle evliliğimiz olur, bunu yaparız, şunu alırız gibi konuştuk. Sonrada bana vakti geldi ailemle geleceğim tanışmaya, dedi.Geldiler, sıra bizde biz gideceğiz. Böyle gelişti süreç.
Ben bekliyorum yani, çok süprizler olmasada, bir evlilik teklifi, yoksa başının etini yiyeceğim

:) Allah mesut etsin. Etmezse bir ömür boyu başına kaaak:)

Ne demek:) Bayıldım hikayenize. Ne kadar özel ve değerli olmuş. Allah ayırmasın:)

sağol canım:)aslında niyet o kadar güzel ki karşına geçip sadece, benimle evlenir misin dese o bile yeter..ayrılmış olmasak böyle bi incelik yapmazdı kendisi de itiraf etti zaten sonra..ama öğrendiğimde çoktan kabul etmiştim:)

düşünceli biriyse teklif eder ama genellike baştan beri evlilik konuşuluyorsa gerek duymuyor erkekler aslında çekindikleri için söyleyemiyorlar sonra da ne gerek var bahanesine sığınıyorlar.kendiliğinden yapmayacağına inanıyorsan hafiften çıtlat derim:)

cok güzelll yaaa bende duygulandımallah bozmasın...

eşim evlendikten sonra evlenme teklifi yaptı, unutmuşum dedi.. adam düşünmüş düşünmüş içine dert olmuş, evlendik 3- 5 gün sonra teklif etti evlenelim mi diye ..formaliteleri çok güzel uygularız ama asla zamanında değil ...

eşimden ilk evlenme teklifinde, sevgili bile değildik ama birbirimizi sevdiğimizi biliyorduk. Oturup konuşmuş ve yapamayız aynı iş yerinde çalıştığımız için olmaz diye bir karar almıştık. ben başka birisinin arkadaşlık teklifini yeni kabul etmiştim ben o kişiyle görüşmeye başlayınca eşim çok içine kapanmıştı. brigün çektim kenara neyin var neden bu kadar hüzünlüsün mutsuzsun diye sorduğumda aldığım cevap müthişti. "seni çok seviyorum başkasının yanında görmek içimi acıtıyor hep yanımda ol istiyorum benimle evlenmeni istiyorum" demişti. bende düşünmem lazım deyip akşam cevap vermiştim uçmuş arkadaşlarının yanında. ama kaynanam bizi ayırdı ve 3,5 sene ayrı kaldık. arkadaşça görüştük tabiki ayrı geçiremedik hiçbir günümüzü. en son ağlatarak teklif etti gene. "ben artık seninle böyle gizli saklı görüşmek istemiyorum" dedi ve ben başladım ağlamaya tmm görüşmeyiz olur biter diyorum yüzüme bak diyo bakmıyorum. bir dk bak dedi zorla baktırdı "seni seviyorum benimle evlenirmisin" dedi. ben ama annennnn demişim o şaşkınlıkla. hala eşime derim bir güldürdün bir ağlattın nedr bu çektiğim senden diye alay ederim. hatta tvlerdeki gibi bir teklif istiyorum tez zamanda derim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…