• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik temizliği (ağdası)

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
kızlar evlenirken malum genital bölge ve bikini bölge ağdası çok önemli...bunu nasıl nerde yaptırıyorsunuz...ya da normal zaman temizliğinden ağdasından ne farkı var....

normalden hiç bir farkı yok canım ama benim kuaförüm evlenecek kızların bazen gelip bikini bölgesinde minik bir yerde harf istediklerini söylemişti duyduğum tek faklı şey bu

ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse

Hiç bir fark yok canım arkadaşlarında dediği gibi tüy kalmasın bi de morarmasın :) ...
YusNes cnm ne diyebilirlerki bende zor durumda kaldığım zaman jiletle alıyorum ama normalde kuaförde aldırırım hep bişicik olmaz

hiçbir fark yok. Sadece daha fazla para alabilmek için bazı kuaför arkadaşlarımızın uydurduğu bir olay.

ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse

jılet kullanma cnm asla kılları sert cıkmaısna ve yayılmasınaa sebep oluyo
ben bugun gıttım omrumde ılk defa bı cesart ıle yaptrdım ılk defa cok cnm yandı ama ılk olduğu ıcın
ve bende sadece 1 kez jılet kullandım bana ddı bıdaha asla kullanma zaten bılıyordum zararlı olduğu
krem kullanmıstım hep
sımdık tek tercıh ağda olcak
bı farkta yok

canım hiç sıkılma...rahat ol.. oraya giden ilk sen değilsin..onlar alışık ...kaydirigubbakcemile5

ay tatlım ya bende o jilet denen illeti kullanıyorum da daha fena valla...kuaföre temizletmek şart...ama dediğin gibi ilk gidiş insanı geriyo...sonra kızların anlatmasına göre rahat ediyomuşsun...

bencede pek bir fark yok su varki hergünden biraz daha fazla titizlenip tek tüy bırakmıyosun :1rolleyes:

ben kendim yapıyorum utanırım ben açmaya :delphin:

aynen cnm bende kendim yaparım utanırım baskasına hemde cnm daha fazla acırr yok elletmem kimse dokunamaz ben alırım :roflol:

bencede pek bir fark yok su varki hergünden biraz daha fazla titizlenip tek tüy bırakmıyosun :1rolleyes:

aynen cnm bende kendim yaparım utanırım baskasına hemde cnm daha fazla acırr yok elletmem kimse dokunamaz ben alırım :roflol:
aynen valla. bacaklarımı arkadaşımın biri kuaför arkalarını temizleyemem diye o alıcak ama oda bizim evde alıcak izin alıp gelicek. balayına falan gidicez çünkü bacaklarımı iyi temizlemem lazım gerisi bana ait kalsın:lepi:

aynen valla. bacaklarımı arkadaşımın biri kuaför arkalarını temizleyemem diye o alıcak ama oda bizim evde alıcak izin alıp gelicek. balayına falan gidicez çünkü bacaklarımı iyi temizlemem lazım gerisi bana ait kalsın:lepi:

en güzeli cnm vereliniortak
benimkinide yardım ederler göremedigim yerlere annem yada yengem :1rolleyes:
sonası bana kalırrr :kedi:

valla siz bilrisiniz ama bana kalırsa gözünüzü karartın gidin en fazla 1 saate tertemizsiniz.
uğraşmıyorsunuz bile..
bikini bölgesi için çekiniyorsanız konuşun çamaşırınızı çıkarmadan alsınlar oranızı..
inanın büyük rahatlık..
bana kalırsa evlenmeden profesyonel bi elden geçmek lazım kıl tuy konusnda.

Ben düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorum her zamankinden daha temiz ve bakımlı olmak gerek kaydirigubbakcemile3

canım onların işide tüy almak neler neler geliyor önlerine arkandan kimse birşey demez ama hep jiletle aldıysan ilk aldırışında canın yanar biraz birde biraz çabuk çıkar sürekli ağdayla alınana göre

aman canım onların işi bu ne derlerse desinler
anladığım kadarıyla baya çok tüğün var bence şimdiden git sık sık aldır çok memnun kalırsınnzemuszemus

normalden hiç bir farkı yok canım ama benim kuaförüm evlenecek kızların bazen gelip bikini bölgesinde minik bir yerde harf istediklerini söylemişti duyduğum tek faklı şey bu
aa bunu ilk kez duyuyorum çok ilginç..denemek lazım..:jeyyar:
yok canim ayni ama tek bir tuy bile kalmayacak sekilde alinmasi olayi ben gibi titizler her seferinde o sekil yaptiriyor manyaklik iste :) kimi adamda tuysuz sevmiyor cocuk gibi diyenler varmis
vavvv ilginç kim kıldan hoşlanırki............:umursamaz:
bencede utan mafoldumbenve gitme şeker kendin yol.........kaydirigubbakcemile2
Hiç bir fark yok canım arkadaşlarında dediği gibi tüy kalmasın bi de morarmasın :) ...
YusNes cnm ne diyebilirlerki bende zor durumda kaldığım zaman jiletle alıyorum ama normalde kuaförde aldırırım hep bişicik olmaz
yani kendin güzelce alırsın ne farkı var normalden dimi yani........
Kıslar ya temizliğin evlisi bekarı mı olur aynı şey zemuszemus
aynen anacum aynen........:içelim:
ben kendim yapıyorum utanırım ben açmaya :delphin:

vereliniortak:içelim:aynen selcim bende kendim yaparım ..kesinlikle kimseye açmam kuaför parayı alıyto yapıo ama düşünsenize arkandan ayy ne kıllı karıydı kıllarını yolamayıp bize gelmiş demelerini kim ister........kendim alıyorujm agdayla çok da memnunum artık alıştı kıllarımda azaldı canım da yanmıo valla 1 saatte tertemiz oluyorum.....
son olarakda erkeklero gece o kılları pek görmezler :jeyyar:delikafaduldensıkmayın kendinizi bu kadar......:enbuyukkk:

Back
X