Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse
ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse
ben kendim yapıyorum utanırım ben açmaya![]()
aynen valla. bacaklarımı arkadaşımın biri kuaför arkalarını temizleyemem diye o alıcak ama oda bizim evde alıcak izin alıp gelicek. balayına falan gidicez çünkü bacaklarımı iyi temizlemem lazım gerisi bana ait kalsın:lepi:bencede pek bir fark yok su varki hergünden biraz daha fazla titizlenip tek tüy bırakmıyosun :1rolleyes:
aynen cnm bende kendim yaparım utanırım baskasına hemde cnm daha fazla acırr yok elletmem kimse dokunamaz ben alırım :roflol:
aynen valla. bacaklarımı arkadaşımın biri kuaför arkalarını temizleyemem diye o alıcak ama oda bizim evde alıcak izin alıp gelicek. balayına falan gidicez çünkü bacaklarımı iyi temizlemem lazım gerisi bana ait kalsın:lepi:
aa bunu ilk kez duyuyorum çok ilginç..denemek lazım..:jeyyar:normalden hiç bir farkı yok canım ama benim kuaförüm evlenecek kızların bazen gelip bikini bölgesinde minik bir yerde harf istediklerini söylemişti duyduğum tek faklı şey bu
vavvv ilginç kim kıldan hoşlanırki............:umursamaz:yok canim ayni ama tek bir tuy bile kalmayacak sekilde alinmasi olayi ben gibi titizler her seferinde o sekil yaptiriyor manyaklik iste :) kimi adamda tuysuz sevmiyor cocuk gibi diyenler varmis
bencede utan mafoldumbenve gitme şeker kendin yol.........kaydirigubbakcemile2ya bende yaptırcam üst baacaklarıma şimdiye kadar hep jiletle aldım ama düğün için kuaföre gitmeyi düşünüyorumm ama utanıyorum arkamdan kötü şeyler söylerlerse
yani kendin güzelce alırsın ne farkı var normalden dimi yani........Hiç bir fark yok canım arkadaşlarında dediği gibi tüy kalmasın bi de morarmasın :) ...
YusNes cnm ne diyebilirlerki bende zor durumda kaldığım zaman jiletle alıyorum ama normalde kuaförde aldırırım hep bişicik olmaz
aynen anacum aynen........:içelim:Kıslar ya temizliğin evlisi bekarı mı olur aynı şey zemuszemus
ben kendim yapıyorum utanırım ben açmaya![]()