• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik terapisi

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
Evlilik terapisi alıp memnun kalan faydası oldu diyen var mı. Eşimle terapi almayı düşünüyoruz ama faydası olur mu acaba

Cok iyi arastirip gidin.erkek tarafini diger seansta yine getirebilmek icin gercekleri tam ifade etmeyen psikologlardan uzak durun.
Ya Kusura bakma ama ben ne demek istediğini anlamadım. Beraber gitmiyor muyuz zaten tüm seanslarda. Benden çok eşim istiyor bu arada

Ya Kusura bakma ama ben ne demek istediğini anlamadım. Beraber gitmiyor muyuz zaten tüm seanslarda. Benden çok eşim istiyor bu arada
Esiniz istiyorsa bir sorun cikmaz ozaman.demekki gercekten birseylerin duzelmesini istiyor.erkekler genelde pek sicak bakmaz cunku bu fikre

Aile terapistinin mutlaka faydasi oluyor karsilikli yapilan hatalari daha kolay gormenizi saglar.ama onemli olan es olarak iki kisinin caba gostermesidir

Esiniz istiyorsa bir sorun cikmaz ozaman.demekki gercekten birseylerin duzelmesini istiyor.erkekler genelde pek sicak bakmaz cunku bu fikre

Aile terapistinin mutlaka faydasi oluyor karsilikli yapilan hatalari daha kolay gormenizi saglar.ama onemli olan es olarak iki kisinin caba gostermesidir
Inş bize de faydası olur

Bizim aile terapisine gittiğimiz gün acmissiniz bu konuyu. Biz memnun kaldık. Hatta çok memnun kaldık. Birbirimizi daha iyi anladık.
Ilgimi çektiniz çünkü kızımın ismi Elif ve 13.10.2015 doğumlu. Nickinizle birebir

Bizim aile terapisine gittiğimiz gün acmissiniz bu konuyu. Biz memnun kaldık. Hatta çok memnun kaldık. Birbirimizi daha iyi anladık.
Ilgimi çektiniz çünkü kızımın ismi Elif ve 13.10.2015 doğumlu. Nickinizle birebir
Allah bağışlasın kızınızı. Ben de Ekim 13 doğumluyum. Kaç seans aldınız peki. Biz çok istedik ama maddi açıdan durumumuz müsait olmadı. Muhtemelen fiyatlar farklıdır ama seansına ne kadar verdiniz

Allah bağışlasın kızınızı. Ben de Ekim 13 doğumluyum. Kaç seans aldınız peki. Biz çok istedik ama maddi açıdan durumumuz müsait olmadı. Muhtemelen fiyatlar farklıdır ama seansına ne kadar verdiniz
Tek seans aldık. Teta çalışması da yaptı çalışmada. Yani birbirimize karşı davranislarimizin daha iyi olması için bilinçaltı kodlarimizi duzeltti. Yaklaşık 6 saat sürdü ve 600 lira. Çok şükür biz boşanmanın eşiğinden döndük. Eşimin tek bir hatası yüzünden.
Teşekkür ederim canım iyi dikleklerin için.

Ise yaramasina çok sevindim canim. Biz fiyatlar çok yüksek diye şimdilik ertelmistik ama bazı şeyleri de hala çözemiyoruz. Burda da arastirsam Aslında 600 lira çok değil. Bize söyledikleri seansları hesaplarsak üç bin lira falan yapıyor

Tek seans aldık. Teta çalışması da yaptı çalışmada. Yani birbirimize karşı davranislarimizin daha iyi olması için bilinçaltı kodlarimizi duzeltti. Yaklaşık 6 saat sürdü ve 600 lira. Çok şükür biz boşanmanın eşiğinden döndük. Eşimin tek bir hatası yüzünden.
Teşekkür ederim canım iyi dikleklerin için.

Bu teta çalışması nasıl birşey? Eşle ilgili sorunlarda değil de bireysel sorunlarda da uygulanabiliyor mu acaba? Depresyon, anksiyete, panik atak gibi...

Bir de özel değilse sorun neydi eşinizle fikir çatışması falan mı?

Bu teta çalışması nasıl birşey? Eşle ilgili sorunlarda değil de bireysel sorunlarda da uygulanabiliyor mu acaba? Depresyon, anksiyete, panik atak gibi...

Bir de özel değilse sorun neydi eşinizle fikir çatışması falan mı?
Canım internet paketim bitmişti şimdi gördüm.
Problem maddi bir problemdi. Anlatsam uzun olur.
Teta çalışmasına internetten bak derim
Bireysel olarak da yaptırdim ben. Ikı buçuk yıl önce hem aile dizimi hem teta çalışması yaptırmıştım bir iki hafta arayla. Bebeğin olmaz olursa tedavi ile olur demişti tüm doktorlar. Ama o ay hamile kalmışım.
Bilinçaltındaki olumsuz kayıtları temizliyor.
Eşimle de benimle de konuştu. Bizim için iyi oldu.
Terapist önemli. Araştır öyle git derim.

Canım internet paketim bitmişti şimdi gördüm.
Problem maddi bir problemdi. Anlatsam uzun olur.
Teta çalışmasına internetten bak derim
Bireysel olarak da yaptırdim ben. Ikı buçuk yıl önce hem aile dizimi hem teta çalışması yaptırmıştım bir iki hafta arayla. Bebeğin olmaz olursa tedavi ile olur demişti tüm doktorlar. Ama o ay hamile kalmışım.
Bilinçaltındaki olumsuz kayıtları temizliyor.
Eşimle de benimle de konuştu. Bizim için iyi oldu.
Terapist önemli. Araştır öyle git derim.
Canım siz hangi dr a gittiniz nerde yaşıyosunyz

Canım siz hangi dr a gittiniz nerde yaşıyosunyz
Doktor demeyelim. Terapist. Bahar Belkıs Eren.
Ikı kez psikoloğa da gittim ama ben memnun kalmadım. Çünkü sorunların sadece karşı tarafa anlatarak çözüleceğini düşünmüyorum. Yani illa ki bir uygulama olmalı benim için.
Ve iyi ki boşanmak yerine evliliğimi kurtarmayı secmişim .

ben bir kez yalnız olarak gittim
ve oradan çıktığımda
doktorun söylediği gibi davrandım
8 aydır herşey yolunda:KK37::KK36:

nasıl davrandın bende tüyo alabilirmiyim
ben eşimin ailesi ile anlaşamıyordum
sürekli bizde olmak istiyorlardı
bende artık kaldıramadım
gittiğimde bana eşinin ailesini hayatından çıkar
ama tabi bunu eşine belli etme onlar hakkında hiç bir konuşmaya ne dahil ol nede yorum yap
bide evde olabileceğin kadar rahat giyin ki onlar geldiğinde bunların olmayacağını görsün dedi
bende o gün bugündür adlarını bile anmam çok sıkışmadıkça
eşimede ne olumlu ne olumsuz hiç birşey söylemem
aramıyorum bile eşimde birşey söylemiyor
çünkü kırıldım ve kırıldığım noktalara hak veriyor

6-7 seans gittik faydasını gördüm
Ama benım koca aynı koca terapileri bıraktık eskıye döndü
Tamamen dönmesede yine de geriledi yani ..

BEN GİTTİN 3-4 SEANS HİÇ FAYDASI YOK. BİZİM HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİMİZ ŞEYLERİ SÖYLEMİYOR.SADECE PARA VERDİĞİN İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ DAHA DİKKATE ALIYORSUN. BENCE TABİ :)

BEN GİTTİN 3-4 SEANS HİÇ FAYDASI YOK. BİZİM HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİMİZ ŞEYLERİ SÖYLEMİYOR.SADECE PARA VERDİĞİN İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ DAHA DİKKATE ALIYORSUN. BENCE TABİ :)
Biz dogru terapistleri bulamıyoruz galiba..

Back
X