Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Kusura bakma ama ben ne demek istediğini anlamadım. Beraber gitmiyor muyuz zaten tüm seanslarda. Benden çok eşim istiyor bu aradaCok iyi arastirip gidin.erkek tarafini diger seansta yine getirebilmek icin gercekleri tam ifade etmeyen psikologlardan uzak durun.
Esiniz istiyorsa bir sorun cikmaz ozaman.demekki gercekten birseylerin duzelmesini istiyor.erkekler genelde pek sicak bakmaz cunku bu fikreYa Kusura bakma ama ben ne demek istediğini anlamadım. Beraber gitmiyor muyuz zaten tüm seanslarda. Benden çok eşim istiyor bu arada
Inş bize de faydası olurEsiniz istiyorsa bir sorun cikmaz ozaman.demekki gercekten birseylerin duzelmesini istiyor.erkekler genelde pek sicak bakmaz cunku bu fikre
Aile terapistinin mutlaka faydasi oluyor karsilikli yapilan hatalari daha kolay gormenizi saglar.ama onemli olan es olarak iki kisinin caba gostermesidir
Allah bağışlasın kızınızı. Ben de Ekim 13 doğumluyum. Kaç seans aldınız peki. Biz çok istedik ama maddi açıdan durumumuz müsait olmadı. Muhtemelen fiyatlar farklıdır ama seansına ne kadar verdinizBizim aile terapisine gittiğimiz gün acmissiniz bu konuyu. Biz memnun kaldık. Hatta çok memnun kaldık. Birbirimizi daha iyi anladık.
Ilgimi çektiniz çünkü kızımın ismi Elif ve 13.10.2015 doğumlu. Nickinizle birebir
Tek seans aldık. Teta çalışması da yaptı çalışmada. Yani birbirimize karşı davranislarimizin daha iyi olması için bilinçaltı kodlarimizi duzeltti. Yaklaşık 6 saat sürdü ve 600 lira. Çok şükür biz boşanmanın eşiğinden döndük. Eşimin tek bir hatası yüzünden.Allah bağışlasın kızınızı. Ben de Ekim 13 doğumluyum. Kaç seans aldınız peki. Biz çok istedik ama maddi açıdan durumumuz müsait olmadı. Muhtemelen fiyatlar farklıdır ama seansına ne kadar verdiniz
Tek seans aldık. Teta çalışması da yaptı çalışmada. Yani birbirimize karşı davranislarimizin daha iyi olması için bilinçaltı kodlarimizi duzeltti. Yaklaşık 6 saat sürdü ve 600 lira. Çok şükür biz boşanmanın eşiğinden döndük. Eşimin tek bir hatası yüzünden.
Teşekkür ederim canım iyi dikleklerin için.
Canım internet paketim bitmişti şimdi gördüm.Bu teta çalışması nasıl birşey? Eşle ilgili sorunlarda değil de bireysel sorunlarda da uygulanabiliyor mu acaba? Depresyon, anksiyete, panik atak gibi...
Bir de özel değilse sorun neydi eşinizle fikir çatışması falan mı?
Canım siz hangi dr a gittiniz nerde yaşıyosunyzCanım internet paketim bitmişti şimdi gördüm.
Problem maddi bir problemdi. Anlatsam uzun olur.
Teta çalışmasına internetten bak derim
Bireysel olarak da yaptırdim ben. Ikı buçuk yıl önce hem aile dizimi hem teta çalışması yaptırmıştım bir iki hafta arayla. Bebeğin olmaz olursa tedavi ile olur demişti tüm doktorlar. Ama o ay hamile kalmışım.
Bilinçaltındaki olumsuz kayıtları temizliyor.
Eşimle de benimle de konuştu. Bizim için iyi oldu.
Terapist önemli. Araştır öyle git derim.
Doktor demeyelim. Terapist. Bahar Belkıs Eren.Canım siz hangi dr a gittiniz nerde yaşıyosunyz
ben bir kez yalnız olarak gittim
ve oradan çıktığımda
doktorun söylediği gibi davrandım
8 aydır herşey yolunda![]()
ben eşimin ailesi ile anlaşamıyordumnasıl davrandın bende tüyo alabilirmiyim
Biz dogru terapistleri bulamıyoruz galiba..BEN GİTTİN 3-4 SEANS HİÇ FAYDASI YOK. BİZİM HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİMİZ ŞEYLERİ SÖYLEMİYOR.SADECE PARA VERDİĞİN İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ DAHA DİKKATE ALIYORSUN. BENCE TABİ :)