Evlilik var, çocuk var, sevgi, ilgi nerede

aysekaraman

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
82
37
3
Aslında konum çok basit. Eşim ile evleneli 6 sene oldu. İlk sene hadi neyse iyiydi. Ama sonraki seneler, hiç yaklaşmaz oldu. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Ben yaklaşmasam, hiç canı çekeceği yok. Yani bebeğimiz oldu. 5 ay yaklaşmadı bile. Bir kaç defa benim yaklaşmam ile beraber olduk ve nasıl bir nasip ise yine hamileyim. Bilmiyorum nasıl olacak

Durmak yok böyle devam. 6 senelik evliliğin sadece 1 senesi iyi geçmiş. Ve ikinciye hamilesiniz ve nasıl bir nasib diye soruyorsunuz. Allah elbette evlatlarınızı bağışlasın ne diyim.. Ama Allah böyle nasibi tüm mutlu bir evlilik sürdüren ve çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara versin öncelikle. Âmin.

Orası öyle canım, ona itirazım yok tabi ki. Gerçi yine de önceki bebeğimi emziremicem diye üzülüyorum. O ayrı ama, insan kadın olduğunu da hissetmek bilmek istiyor. İşi 2. çocuğu isteyenler var, onların olmuyora bağlarsak, her 2. çocuğu olan her şeye razı olsun o zaman.

2 yıl çocuk olsun diye uğraştık. uğraştık derken, ben ayda bir kaç defa uyarabilirsem, bir şeyler yapmaya çalıştık ve 2. sene sonunda oldu. Doğumdan sonra 4 ay bir kere bile yanıma gelmedi. Sonra ben bir kaç defa gittim ama korunmaya dahi lüzum görmedim. Nasıl oldu ise, nasip olacakmış ki oldu. Şimdi tekrar hamileyim ve daha da yaklaşmaz bana. Bilmiyorum ne yapmam lazım. Çirkin biri de değilim, kendimi sakınan biri de değilim.

Nasıl yapıyonuz ya Allahini seven bana bir açıklama yapsın. İlişki aradığınız bu kadar uzun sürerken denk getirip o çocuğu nasıl tutturuyosunuz?
Ya ben 9 ay adama nefes almasını unuturdum da çocuk zar zor tutundu bana?

ilk 2 yıl bizimde olmadı. ondan korunmadan ilişkiye girdik, zaten ayda yılda bir diye. ama denk geldi işte. bu işin matematiği yok anlaşılan. nasip tamamen.

Bye bye kadınlık, merhaba aldatılmak, kaçınılmaz son. Sizinki bilinçli sanki, nasip değil gibi.ikinci bebek için ne diyor?
ilk 2 yıl bizimde olmadı. ondan korunmadan ilişkiye girdik, zaten ayda yılda bir diye. ama denk geldi işte. bu işin matematiği yok anlaşılan. nasip tamamen.

Bye bye kadınlık, merhaba aldatılmak, kaçınılmaz son. Sizinki bilinçli sanki, nasip değil gibi.ikinci bebek için ne diyor?

neden aldatılmak? aldatmak hak ise, benim aldatmam lazım değil mi?

bilinçli değil canım, iki yol çocuk olmadı, hemen bir yapma ile olacak nerden bileyim. hem ben korun dedim, eşim bir şey olmaz dedi. bir şey demiyor, ne desin, nasip diyor o da.

benim derdim, çocuk olması değil, soğukluğu

Insan bekliyor illaki. Şimdi size siz yaklaşin diyecegim ama eminim denemişşinizdir.
Benim esimde istekli degildir normalde hamileligimin ilk 3 ayinda asiri istedi diyebilirim. Simdi ben yanasayim diyorum ama yok nadasa birakmis kendisini.

Bu erkeklerin problemleri ne bilmiyorum. Akrabalar arasinda dönüyor bazen lafi adam gelmis 40 yasina gecede 3 kez yapiyormuş hergun iliski istiyormuş. Tamam oda kotu ama en azindan ortada bir arzu var simdi reddetse kadin 2 gun sonra geri gelir adam
..

Ama bizde yok diyoruz inada biniyor is nerdeyse 1 sene dokunmayacak bidaha...

Bahaneleri de hep işler işte

Eşiniz başlarda soğuk değilmiş öyle yazmıssınız ben de bu cıkarıma vardım,bir erkeğin soğuk olmasının mutlaka bir nedeni vardır.Kendiniz diyorsunuz ilgisizdi ikinci olunca daha da ilgisiz olacK diye

belki tuhaf gelecek ama istekli olduğumu bilsin diye, internetten videolar da izliyorum. biliyorum ki internet geçmişinden bunları görecek. görüyor da muhtemelen ama ona rağmen, bir hareket yok.

Hemen vajinal duş alinsaydi gebelik olusmazdi. Ne yapiyor kazayla hamile kalanlar Allah aşkina tuyo verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…