- 12 Temmuz 2019
- 82
- 37
- 3
- Konu Sahibi aysekaraman
-
Durmak yok böyle devam. 6 senelik evliliğin sadece 1 senesi iyi geçmiş. Ve ikinciye hamilesiniz ve nasıl bir nasib diye soruyorsunuz. Allah elbette evlatlarınızı bağışlasın ne diyim.. Ama Allah böyle nasibi tüm mutlu bir evlilik sürdüren ve çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara versin öncelikle. Âmin.
Nasıl yapıyonuz ya Allahini seven bana bir açıklama yapsın. İlişki aradığınız bu kadar uzun sürerken denk getirip o çocuğu nasıl tutturuyosunuz?
Ya ben 9 ay adama nefes almasını unuturdum da çocuk zar zor tutundu bana?
ilk 2 yıl bizimde olmadı. ondan korunmadan ilişkiye girdik, zaten ayda yılda bir diye. ama denk geldi işte. bu işin matematiği yok anlaşılan. nasip tamamen.
Bye bye kadınlık, merhaba aldatılmak, kaçınılmaz son. Sizinki bilinçli sanki, nasip değil gibi.ikinci bebek için ne diyor?
Aldatiyodur belki
Aslında konum çok basit. Eşim ile evleneli 6 sene oldu. İlk sene hadi neyse iyiydi. Ama sonraki seneler, hiç yaklaşmaz oldu. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Ben yaklaşmasam, hiç canı çekeceği yok. Yani bebeğimiz oldu. 5 ay yaklaşmadı bile. Bir kaç defa benim yaklaşmam ile beraber olduk ve nasıl bir nasip ise yine hamileyim. Bilmiyorum nasıl olacak
Duygusal bir iliskisi vardirzannetmiyorum, çirkin değil, güzel biri olarak bilinirim ve seksi giyinmeyi de severim evde. ki hep öyle giyinirim neredeyse. dışarıda daha ne bulacak.
Duygusal bir iliskisi vardir
Hemen vajinal duş alinsaydi gebelik olusmazdi. Ne yapiyor kazayla hamile kalanlar Allah aşkina tuyo verin
Yok mu? Ne yapiyorsunuz saatlerce gunlerce mi yikanmiyorlar anlamadim hemen tutuyorvar mı öyle bir şey? bizim sülale doğurgan biraz. ben öyle değilimdir zannediyordum, iki yol olmayınca. ama öyle imişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?