Evlilik ve annelik hayallerime kavusamayacak miyim?

SultanHurrem

Sultan
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
65
1
36
Almanya
Merhaba hanimlar,

uzun süreli bir iliskim ve cooooooooook büyük hayallerim var..
Ama maalesef bir o kadar da olumsuzluklar

Yasim genc ve evlilik icin en az bir 3 sene daha beklemeliyiz biliyorum ama iliskimizin basindan beri cok cok cok büyük hayallerim var..
Her genc kiz böyle degil midir?
Gelinligini, gelin gidecegi aileyi, kurcagi yuvayi, sahip olacagi evini hayal etmez mi?
Kocasinin ailesiyle de kendi ailesiyle de mutlu mesut bir hayati olsun istemez mi?
Yeri gelir en ince ayrintisina kadar bir töreni, bir kutlamayi hayal etmez mi?
Ben ediyorum..

Bebekleri deli gibi seviyorum.. Vitrinlere yapisip bebek kiyafetleri, bebek odalari bakiyorum..
Hayal kuruyorum..
Kendimi hamile hayal edip mutlu oluyorum.
Bir evimiz oldugunu, mutlu bir evliligimiz, iyi anlasan ailelerimiz, düzenli bir is ve evlilik hayatimiz oldugunu görüyorum..
Birbirimize destek olan bir cift, uzak sehirlerde oturdugumuz icin paylasamadigimiz yürüyüsleri, arkadas ortamlarini, kutlamalari nihayet yasayabildigimizi görüyorum.

Ama sevgilimle hayal kuramiyoruz
O fazla realist ve sürekli kismet diyor.. Bazen abartiyorum evet ama keske o da birazcik olsun benim gibi olabilse..

Susup hic hayallerimden bahsetmemek istiyorum ama sehvetine kapilip gidiyorum bazen. Sizce sakli tutmak daha mi iyi olur?

Herkesin yapısı farklıdır canım niye taktın ki bu kadar
canını sıkma bir çok insan hayal kurar ve hayalleriyle mutlu olur
ama realist insanlarda vardır böyle birbirinizi tamamlarsınız
sende yalnızken düşün bunları
umarım hayırlı dileklerin gerçekleşir

Iyi dileklerin icin tesekkür ederim
Umarim hakkimizda hayirlisi olur..
Cenemi tutmayi ögrenecegim artik desene..

hayallerin sınırı olamaz tabi hayallerine kimse gem de vuramaz..ama sen yinede kendini çok kaptırma derim çünkü gerçekte de böyle bi hayatı olan kaç kişi vardır.malesef hiçbir şey dört dörtlük olmuyor....yinede hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle...

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim
Dört dörtlük bir hayata kimse sahip olamaz ama kim hayaline sorunlari, zorluklari katar ki?
Umarim hepimizin güzel hayalleri kadar güzel bir hayati olur.

Siz bulutlarda gezerken sevgilinizin size eşlik etmemesi ile hayallerinize kavuşamamanız arasında ne gibi bir ilişki olabilir ki?

Bu yaptığınızda elbette bir kötülük yok ama o kişiden de bu konulara sizin gibi yaklaşmasını beklemeyin. Sürekli evlenmekten çoluğa çocuğa karışmaktan bahseden bir ev arkadaşım vardı yıllar önce, ben kadın hâlimle o muhabbetten çok fazla bunalırdım, ki herhangi bir erkek için daha can sıkıcı olabilir.

Mutlu bir hayat sürmeyi istemekle sürekli gelecekteki evden, bebekten, gelinlik modelinden, falandan filandan bahsedip hülyalara dalmak aynı şey değil. Umarım hayallerinize kavuşursunuz, ama bu hayallerinizi sizin gibi düşünen yakın bir arkadaşınızla paylaşmak daha iyi bir fikir olabilir.

canım allah gönlüne göre versin inşallah
mutlu sıcacık bir yuvan ve hayırlı sağlıklı yavruların olması dileğiyle

Kisaca belirttim, bir cok olumsuzluk oldugunu.. Gerek aileler, gerek maddiyat ve egitim vs vs..
Hersey gözümde büyüyor artik.. Ben gerceklere ragmen umut isigi aradikca hayallerime sariliyorum..
Öneriniz icin tesekkürler.

canım allah gönlüne göre versin inşallah
mutlu sıcacık bir yuvan ve hayırlı sağlıklı yavruların olması dileğiyle

Amin canim iyi dileklerin icin cooook tesekkür ederim.. Rabbim hepimize nasip etsin insallah..

Bu kurduğun hayaller abartılı hayaller değil.Gayet normal bu şekilde hayal kurman.Hele de sevgilinle uzaksan iki kat fazla oluyor hayaller.Yaşadığımdan biliyorum.

Acaba sevgilin evlenmeyi düşünmüyor mu?Tabi illa hayal kurması gerekmiyor ama kısmet demesi bana biraz garip geldi.

Sen hayallerini kur.İyi şeyler düşün ve hayatını ona göre yönlendirmeye çalış.Ama şunuda aklından çıkarma.Muhakkak ki sorunlar oluyor.Sen ne kadar uzak dursanda.

Umarım mutlu olursun Allah kurduğun hayalleri gerçekleştirmeyi nasip etsin...

canım sen hayallerini kur. sonuçta olumlu düşün olumlu olsun. ama erkekler bu tarz şeylerden pek hoşlanmıyor. kaldı ki önünüzde 3 sene varmış. bıktırırsın adamı, evlilik korkusu gelir ben sana söyleyeyim. genelde bu tarz hayallerin birlikte kurulmaya başlandığı anlar evliliğe en yakın anlar oluyor.

sen hayal kur, mutlu ol. ama sevgiline sürekli bunlardan bahsetme derim.

Hayaller hedeflere ulaşmak için yol gösterir,hayallerin olsun zaten önünde zamanın var bu süreçte elde edebildiğin kadarına kavuş (iyi bir iş ,iyi bir hayat, iyi bir eş)zamanla hayallerinin gerçekleşmesinin keyfini çıkarırsın.Öyle hayallerin olsunki elde ettiklerinle amaçların arasında çok fark olmasın.Hayal kırıklıkların olmaz daha mutlu olursun.Hayallerin hep güzel olsun :)

Biz kadınlar çok duygusalız,detaycıyız ...

Bizler gelinliğide düşünürüz,mekanıda,ilk dansımızıda ilk geceyide.

Ama ki erkekler damatlığını hayal etmez.

Bu basit örnekten yola çık ve üzülmeyi bırak.

Çok hayalperest olmamak şartıyla,hayal kurmak insanı mutlu eder bu kanıtlanmıştır.

Hayaller yol göstericidir,çabalarsın uğraşırsın kavuşursun -kavuşmazsın.

Erkeklerden bunu bekleme,onlar genelde düz mantık ilerler yollarında.

''o zaman gelsin düşünürüz'' modundalar herzaman...

Sen hayallerinden vazgeçme,ortakta arama,

Bu konuya pek takılmazsan daha mutlu olursun.

İnşallah hayallerin kadar güzel bir yuvan olur.

Ben de çok hayalperestim.Aynı senin gibi en ince ayrıntıya kadar herşeyi hayal ederdim ama en iyisi fazla kapılmamak.Sonuç üzücü olursa hayallerinle ortada kalmak var ben 1 yıl boyunca yıl dönümümüzde ne yapacağımızı hayal etmiştim o gün geldiğinde görüşemedik bileo zamandan beri kendimi durdurmaya çalışıyorum çünkü bu kadar çok hayal kurmak bana zarar verebiliyo. her şey kader kısmet deyip bazen kendini frenleyebilirsin.hepimizin hayalleri gerçek olur inşallah

herkezin yapısı farklı yani sorun yapma sevgilin doğru söylemiş nasip allah bilir kendini hayellerine çok kaptırma herşeyi oluruna bırak yaşayarak görün en doğrusuda bu allahtan hayırlısını dile dua et cnm inşallah hayırlıysa istediklerin olur sakın canını sıkma sen ne kadr kendini paralasanda iş olacağına varır o yüzen oluruna bırak işte erkek ler genelde bizler kadar pek hayalçi olmazlar oluruna bırakırlar çok takma kafana

Sen benim kaybettiğim ikiz kardeşim olabilir misinn

Ancak bu kadar benzerlik olabilir ya , hayallerin anlattığın herşey bana tıpa tıp uyuyor
ben toparlayıp yazamamıştım sen yazmışsın ve benim hislerime resmen tercüman olmuşsun...
Bende senin gibiyim ne olcak bizim halimiz yaa böylee

bnde senin gibi çok hayalciyimdir:)bunları dşünmek çok güzel:)inş herşey istedgn gbi olur:)senglnle paylaşmak ayrı güzel bnce. susma anlat nolucak:) dinlemio mu

İnşallah hayallerinin hepsi gerçekleşir :) ben uçuk kaçık şeyler görmedim hepsi normal hayaller, çoğu kadının kurduğu hayaller diyebilirim. belki sevgilin maddi bazı zorluklarını düşünüp sana umut vermemek için yapıyordur.

canım hayallerin çok güzel ve her genç kızın hayalini kurduğu şeyler ama insanın tek hayali evlilik, yuva vs.. olmamalı..hayatını sadece bunlara odaklamamalısın..bunlar zaten zamanı geldiğinde herkese oluyor..

canım herkesin kişiliği aynı değil ki.
söylemişsin zaten sevgilim realist diye.
fazla değil ama elbette bahset hayallerinin bu onu önemsediğini gösterir zaten

benim bir erkek arkadaşım vardı, italyandı ve aşırı romantikti. ben de hiç sevmem öyle şeyleri. bana hep okulu bitirip evleniriz göl kenarında bahçeli ev alırız falan ailemiz olur bir sürü hayal kurardı. ben ne gelinlik ne düğün hayali kurdum. kurduysam da küçükken kurmuştum 12-13 yaşında. şimdi diyorum ki evlensem herhalde imza atar çıkarım takım elbise olur üzerimde ya da düz siyah veya gri bir elbise. istemiyorum hiç öyle tören falan. çok terstik birbirimize :) seninki de böyle olmuş; ama bir arkadaşın dediği gibi illa olur bunlar yani öyle hayalini kurmasan bile.. güzel hayallerin var inşallah gerçekleşir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…