- Konu Sahibi SultanHurrem
-
Herkesin yapısı farklıdır canım niye taktın ki bu kadar
canını sıkma bir çok insan hayal kurar ve hayalleriyle mutlu olur
ama realist insanlarda vardır böyle birbirinizi tamamlarsınız
sende yalnızken düşün bunları
umarım hayırlı dileklerin gerçekleşir
hayallerin sınırı olamaz tabi hayallerine kimse gem de vuramaz..ama sen yinede kendini çok kaptırma derim çünkü gerçekte de böyle bi hayatı olan kaç kişi vardır.malesef hiçbir şey dört dörtlük olmuyor....yinede hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle...
Siz bulutlarda gezerken sevgilinizin size eşlik etmemesi ile hayallerinize kavuşamamanız arasında ne gibi bir ilişki olabilir ki?
Bu yaptığınızda elbette bir kötülük yok ama o kişiden de bu konulara sizin gibi yaklaşmasını beklemeyin. Sürekli evlenmekten çoluğa çocuğa karışmaktan bahseden bir ev arkadaşım vardı yıllar önce, ben kadın hâlimle o muhabbetten çok fazla bunalırdım, ki herhangi bir erkek için daha can sıkıcı olabilir.
Mutlu bir hayat sürmeyi istemekle sürekli gelecekteki evden, bebekten, gelinlik modelinden, falandan filandan bahsedip hülyalara dalmak aynı şey değil. Umarım hayallerinize kavuşursunuz, ama bu hayallerinizi sizin gibi düşünen yakın bir arkadaşınızla paylaşmak daha iyi bir fikir olabilir.
canım allah gönlüne göre versin inşallah
mutlu sıcacık bir yuvan ve hayırlı sağlıklı yavruların olması dileğiyle
Merhaba hanimlar,
uzun süreli bir iliskim ve cooooooooook büyük hayallerim var..
Ama maalesef bir o kadar da olumsuzluklar
Yasim genc ve evlilik icin en az bir 3 sene daha beklemeliyiz biliyorum ama iliskimizin basindan beri cok cok cok büyük hayallerim var..
Her genc kiz böyle degil midir?
Gelinligini, gelin gidecegi aileyi, kurcagi yuvayi, sahip olacagi evini hayal etmez mi?
Kocasinin ailesiyle de kendi ailesiyle de mutlu mesut bir hayati olsun istemez mi?
Yeri gelir en ince ayrintisina kadar bir töreni, bir kutlamayi hayal etmez mi?
Ben ediyorum..
Bebekleri deli gibi seviyorum.. Vitrinlere yapisip bebek kiyafetleri, bebek odalari bakiyorum..
Hayal kuruyorum..
Kendimi hamile hayal edip mutlu oluyorum.
Bir evimiz oldugunu, mutlu bir evliligimiz, iyi anlasan ailelerimiz, düzenli bir is ve evlilik hayatimiz oldugunu görüyorum..
Birbirimize destek olan bir cift, uzak sehirlerde oturdugumuz icin paylasamadigimiz yürüyüsleri, arkadas ortamlarini, kutlamalari nihayet yasayabildigimizi görüyorum.
Ama sevgilimle hayal kuramiyoruz
O fazla realist ve sürekli kismet diyor.. Bazen abartiyorum evet ama keske o da birazcik olsun benim gibi olabilse..
Susup hic hayallerimden bahsetmemek istiyorum ama sehvetine kapilip gidiyorum bazen. Sizce sakli tutmak daha mi iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?