• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ve Bahneler

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
35
Kayseri
Ewettt Gene Aklıma Takılan Bı Soru Varr Bi Erkegin Evlenmemek Icın Ne Gıbı Bahanelerı Olur Sevdıgı Yada Hoslandıgı Halde Bız Evlenemeyız Cumlesını Hangı Durumda Sarf Eder????

sorumluluk almak istemiyordur,başka biri vardır,evlenecek kadar sevmiyordur,evlenecek kadar kendini yeterli görmüyordur,evlenebilceği insan olduğuna inanmıyordur.daha da çoğaltılabilir...

benim ki "baban bana göre çok zengin ben bunu kaldıramam" dedi ve aklınca gururuyla başı dik gitti..:)

evliliğin sorumlulugunu kaldıramayacak kadar aciz görüyordur kendini...

sevgisine sadakatina güveni yoktur...

yahu hergün aynı baklava yenilirmi!!! düşüncesine sahip tiplerdendir

karsısındaki kadını evliliğe hazır hissetmiyordur...

onu anne veya ev işi yapan kadın veya bircok sorumluluga sahip kadın olarak gözünde canlandıramıyordur

evlenmek istiyordur ama evlenmek için yeterli maddi olanaklara o anda sahip değildir,bu yüzden bi süre maddi anlamda toparlanmak gerektiğini düşünür.aslında haklıdırda,her şey ateş pahası,n'apsın garipkaydirigubbakcemile3bi gelinlik bile 1buçuk 2 milyar.kiralaması bile pahalı..sanki sezonluk ev kiralıyosun..:dilcikar:
tabii hem evlenmek istemeyip,hemde boşu boşuna oyalayan bi tipse,salla gitsinnn salla gitsinnn:dilcikar:

Tsk Ederım Kızlarr Pekı Aılede Buyuk Bı Etken Olabılırmı Onun Aılesı Dıılde Kızın Aılesı Yuzunden De Uzaklasırmı Bı Erkek

evlenmeye niyeti olmayan adam her şeyi bahane eder.
mantıklı ya da gerçek olması gerekmiyor.

evlenmek istiyordur ama evlenmek için yeterli maddi olanaklara o anda sahip değildir,bu yüzden bi süre maddi anlamda toparlanmak gerektiğini düşünür.aslında haklıdırda,her şey ateş pahası,n'apsın garipkaydirigubbakcemile3bi gelinlik bile 1buçuk 2 milyar.kiralaması bile pahalı..sanki sezonluk ev kiralıyosun..:dilcikar:
tabii hem evlenmek istemeyip,hemde boşu boşuna oyalayan bi tipse,salla gitsinnn salla gitsinnn:dilcikar:

katılıyorum bacım seven adam ne yapar eder sevdiğini eşi olarak görmek ister bence:olmaz:

evlenmeye nıyetı yoksa gozunun ustundekı kasın bıle bahanedır
zaten anlarsın onu ıpe sapa gelmez seylerı bahane edıyorsa sallıcaksın o herıfı
aılen bahaneyse?
bu karısık ıste nesını bahane edıyor kı?

canım bu biraz fala olmuş 400 liraya kiraliık gelinlikler var hemde çok güzel yada bin liraya ama içinde gelinin kuaför masrafı araba süslemesi ve damadın kuaför masrafı var.

insan evlenmek istemiyorsa bahane bulmaktan kollay ne var.
evliliğe hazır değilim
seni biraz daha tanımam lazım yada beni biraz daha tanımalısın
ailelerimiz arasında farklar var
ben düğün istiyorum yada istemiyorum
düğünde sana set takamayız
senin beğendiğin takımları ben beğenmedim
o evde oturmayalım,orada düğün olmaz,o hotel kötü
şuan düğün yapacak param yok
benim ailem kapalı yada açık gelin istiyor
sen benim anneme soğuk davranıyorsun
yani başka bir deyişle yeterki evlenmekde gönlü olmasın baha çooookkkk

evlenmeye nıyetı yoksa gozunun ustundekı kasın bıle bahanedır
zaten anlarsın onu ıpe sapa gelmez seylerı bahane edıyorsa sallıcaksın o herıfı
aılen bahaneyse?
bu karısık ıste nesını bahane edıyor kı?

Canım Iste Onu Bende Cozemıorum Cunku Benım Karsıma Gecıp Bahaneler Sıralamıyorrr Sadece En Son Gorustugumuzde Bız Ayrıyız Ve Biz Evlenemeyız Dedı Ben De Bısey Sormdm Ona Ama Uzgundu Gozlerınden Bellıydı

evlenme niyeti yoktur....

kendine güvenmiyodur evlenmek istemiyodur....

bunu anlamak çok zor değl.......

Back
X