Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ki "baban bana göre çok zengin ben bunu kaldıramam" dedi ve aklınca gururuyla başı dik gitti..:)
evlenmek istiyordur ama evlenmek için yeterli maddi olanaklara o anda sahip değildir,bu yüzden bi süre maddi anlamda toparlanmak gerektiğini düşünür.aslında haklıdırda,her şey ateş pahası,n'apsın garipkaydirigubbakcemile3bi gelinlik bile 1buçuk 2 milyar.kiralaması bile pahalı..sanki sezonluk ev kiralıyosun..:dilcikar:
tabii hem evlenmek istemeyip,hemde boşu boşuna oyalayan bi tipse,salla gitsinnn salla gitsinnn:dilcikar:
bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı :umursamaz:
evlenmek istiyordur ama evlenmek için yeterli maddi olanaklara o anda sahip değildir,bu yüzden bi süre maddi anlamda toparlanmak gerektiğini düşünür.aslında haklıdırda,her şey ateş pahası,n'apsın garipkaydirigubbakcemile3bi gelinlik bile 1buçuk 2 milyar.kiralaması bile pahalı..sanki sezonluk ev kiralıyosun..:dilcikar:
tabii hem evlenmek istemeyip,hemde boşu boşuna oyalayan bi tipse,salla gitsinnn salla gitsinnn:dilcikar:
evlenmeye nıyetı yoksa gozunun ustundekı kasın bıle bahanedır
zaten anlarsın onu ıpe sapa gelmez seylerı bahane edıyorsa sallıcaksın o herıfı
aılen bahaneyse?
bu karısık ıste nesını bahane edıyor kı?