- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Mona Rozaa
-
aslinda öyle olmayacagimi dusunuyorum ama esim sürekli bunu söyleyince artik ben de acaba diye dusunmeye baslamistimOlmayın onlardan lütfen.
Eşin açık açık söylemiş aslında eğer bebeğe fazla ilgi gösterip eşine zaman ayırmazsan soğutursun kendinden.
merhaba sevgili kk üyeleri, sorum şu ki 20 haftalik hamileyim ve esim surekli bebek dogunca kadinlar cocuklariyla evlenirmis zaten , sen de öyle olcaksin.. ben ikinci planda kalirim diyor.. tecrübeli anneler gercekten böyle mi oluyor? yoksa bu denge saglanabiliryor mu?
cevabiniz icin tesekkür ederim, gercekten de dediginiz gibi olursa daha kolay olur..Olmaması için bir yol söyleyeyim mi hemen size?
Esiniz yükünüzü paylaşsın
Sen biraz dinle hayatım bir dahaki beslenme zamanına kadar bebek bende desin, sonra bebek uyudugunda sizin de onunla vaki gecirmeye enerjiniz olur. Yada sen bir dusunu al, makyajını yap, saçını tara, ben çocuğa arabayla bir tur attirayim desin. Bakımlı olursunuz.
Öyle oturduğu yerden boş endiselerle sizi de telaslandirmasin.
Siz ne kadar anne oluyorsaniz o da o kadar baba oluyor.
Bebeğinizin ayırdığınız her dakika için size minnet duymali
Ve size kendinize vakit ayırmak için fırsat tanimali. Bakın her şey nasıl da kolay olur.
benim de öyle olmamam için bebek bakımın da ve ev işlerinde bana yardımcı ol lütfen demerhaba sevgili kk üyeleri, sorum şu ki 20 haftalik hamileyim ve esim surekli bebek dogunca kadinlar cocuklariyla evlenirmis zaten , sen de öyle olcaksin.. ben ikinci planda kalirim diyor.. tecrübeli anneler gercekten böyle mi oluyor? yoksa bu denge saglanabiliryor mu?
Esiniz yükünüzü paylaşsın
Eğer anlayışlı bir eşiniz varsa olur inşallah.cevabiniz icin tesekkür ederim, gercekten de dediginiz gibi olursa daha kolay olur..
Çocuğu doğunca eşini hayatının dışına itip sadece çocuğuyla kendine bir hayat kuran kadınlar cidden var yurdumda. Çocuğuyla birlikte yatan, adamla ne muhabbet ne başka bir temas kuran, hayatına sadece anne olarak abartılı devam edenler var. Anneliği bu sanıyorlar, çocuğunum babası dahil herkes dışarıda kalmalı. Sonra ne oluyor? Bebeğe alışamamış, karısından da soğumuş mutsuz babalar ve eşler. Kadınlar
sonra burada ağlıyorlar adam babalık etmiyor, benden de soğudu diye.
Ama eşiyle iletişimini de bebeğinin bakımını da dengede tutabilen kadınlar da var. Bebek doğuyorsa o eve doğuyor, sadece kadına değil. Eşinizi de hem çocuk bakımında, hem kendi karı koca hayatınzıda dışlamazsanuz dengeyi kurabilirsiniz sanıyorum. Adamın çevresindeki kadın ve çocuklu adamları görüp de tedirgin olması çokm normal bence.
Tabii ki, orası öyle. Adam konu açmış olsaydı ona da dediklerinizi söylerdim. Konuyu kadın açtığı için ben sadece kadın hatalarından bahsedip kadına öneri verdim.Böyle kadınlar elbet var ama bu kadınları böyle yapan çoğu zaman çocuk susmuyor diye başka odaya yastığını alıp giden adam oluyor
Yada evde lohusa kadın var ev kalabalık diye dışarıda takılan
Yada ben yarin ise gideceğim diye anneyi yalnız bırakan
Ben beceremem diye bir kenara çekilen
Çok küçük kucağımda tutmaya korkuyorum bahanesine sığınan
Vs vs..
Evet kadın anne olunca kadınlığını tabiki unutmasin
Ama baba da babaligini bilsin.
Erkekler hepsi aynı çocuk isterken kolay üç cocugum var bide eşim dört... Onların istekleri olsun ihtiyaçları görülsün o kadar senin ne istedigin falan hiç önemli değil... Depresyondaym galibamerhaba sevgili kk üyeleri, sorum şu ki 20 haftalik hamileyim ve esim surekli bebek dogunca kadinlar cocuklariyla evlenirmis zaten , sen de öyle olcaksin.. ben ikinci planda kalirim diyor.. tecrübeli anneler gercekten böyle mi oluyor? yoksa bu denge saglanabiliryor mu?
merhaba sevgili kk üyeleri, sorum şu ki 20 haftalik hamileyim ve esim surekli bebek dogunca kadinlar cocuklariyla evlenirmis zaten , sen de öyle olcaksin.. ben ikinci planda kalirim diyor.. tecrübeli anneler gercekten böyle mi oluyor? yoksa bu denge saglanabiliryor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?