- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi portakalcicegiii
Millet aşırı mükemmel aşırı temiz aşırı düzenli gelmiş eleştiri yağmuruna tutmuşlar yine.
Bazen çok acımasız olduğumuzu bilsek keşke.
Evlilik sendromu diye bir sey var.
İnsan senelerdir yaşadığı evin düzenini bırakıp geliyor. Evde ki bütün işler bir anda omzuna biniyor.
Yemek
Temizlik
Alışverişte alınacak şeyler
Çamaşır yıkamak, yikananlari ütülemek
Ortalığın dağılmasına engel olmak.
Bazı şeylerin nasıl olacağını bilememek.
Vs vs
Herkesin az çok yaşadığı durumlar. Kimi insan 3 günde atlatır kimi 1 haftada kimi 3 ayda.
Niye farklı karakterlerde ve farklı yaşam tarzlarında olduğumuzu kabullenemiyoruz?
Ben de çok yaşadım.
Balayından döndük 1 ay çamaşır yıkadım gibi geliyor. Getirdiklerimiz üstüne evde giydiklerimiz derken yıka yıka bitmiyor. Kurutmasi toplaması ütülemesi ayrı dert.
Ben bekarken çamaşırla hiç uğraşmazdım haliyle altından kalkmam zaman aldı.
Temizlik desen ayrı dert.
Pencere açıyorsun her yer toz, açmıyorsun pişiyorsun.
Annenin yaptığı bütün isler sana kalınca psikolojik olarak insan yoruluyor.
Belki psikolojik bir sorununuz bile olabilir.
Bir de utanma işin içine girince daha da beter.
Eşim duyacak diye gaz çıkaramamak, tuvalette sessiz olacağım diye dakikalarca kalmak gibi.
Zamanla geçecektir konu sahibi. Gecmiyorsa doktora gitmekte fayda var.
Ancak küçük evde oturmak ve o evi sevmemek en büyük sorun.
Çalışma hayatını düşünüyorsanız biraz birikimden sonra başka bir ev düşünebilirsiniz.
Geniş ev ferah olur. Küçük eve ona uygun mobilya almadığınız zaman işkence oluyor.
Mutfağın büyük olması her zaman avantaj olur eğer ev değişikliği yaparsan aklında bulunsun.
Gider temizliği için eğer çamaşır suyu çıkarmıyorsa tuz ruhu deneyin. Kötü kokulu ama daha etkili.
Kolaylıklar dilerim @wantonish
Bazen çok acımasız olduğumuzu bilsek keşke.
Evlilik sendromu diye bir sey var.
İnsan senelerdir yaşadığı evin düzenini bırakıp geliyor. Evde ki bütün işler bir anda omzuna biniyor.
Yemek
Temizlik
Alışverişte alınacak şeyler
Çamaşır yıkamak, yikananlari ütülemek
Ortalığın dağılmasına engel olmak.
Bazı şeylerin nasıl olacağını bilememek.
Vs vs
Herkesin az çok yaşadığı durumlar. Kimi insan 3 günde atlatır kimi 1 haftada kimi 3 ayda.
Niye farklı karakterlerde ve farklı yaşam tarzlarında olduğumuzu kabullenemiyoruz?
Ben de çok yaşadım.
Balayından döndük 1 ay çamaşır yıkadım gibi geliyor. Getirdiklerimiz üstüne evde giydiklerimiz derken yıka yıka bitmiyor. Kurutmasi toplaması ütülemesi ayrı dert.
Ben bekarken çamaşırla hiç uğraşmazdım haliyle altından kalkmam zaman aldı.
Temizlik desen ayrı dert.
Pencere açıyorsun her yer toz, açmıyorsun pişiyorsun.
Annenin yaptığı bütün isler sana kalınca psikolojik olarak insan yoruluyor.
Belki psikolojik bir sorununuz bile olabilir.
Bir de utanma işin içine girince daha da beter.
Eşim duyacak diye gaz çıkaramamak, tuvalette sessiz olacağım diye dakikalarca kalmak gibi.
Zamanla geçecektir konu sahibi. Gecmiyorsa doktora gitmekte fayda var.
Ancak küçük evde oturmak ve o evi sevmemek en büyük sorun.
Çalışma hayatını düşünüyorsanız biraz birikimden sonra başka bir ev düşünebilirsiniz.
Geniş ev ferah olur. Küçük eve ona uygun mobilya almadığınız zaman işkence oluyor.
Mutfağın büyük olması her zaman avantaj olur eğer ev değişikliği yaparsan aklında bulunsun.
Gider temizliği için eğer çamaşır suyu çıkarmıyorsa tuz ruhu deneyin. Kötü kokulu ama daha etkili.
Kolaylıklar dilerim @wantonish