• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve Egitim-Meslek Farki

Realaction

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
1
0
6
31
Herkese merhabalar :KK52:

Ben üniversitede mühendislik öğrencisiyim. Erkek arkadaşımsa üniversiteye başlamış olmasına rağmen bir türlü biterememis ve bırakmış. Şu an kabin memurluğu yapıyor. Okulum bittiğinde evlenmek istiyor benimle. Ama ailemin hem egitim hem de is yüzünden bu olaya soğuk bakıyorlar.

Bilirsiniz bizim toplumumuzda akrabalat komşular elalem ne der diye çok takılır. Ailemin endisesi de bu yönde. Tabi bu durum beni de etkiliyor. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz :KK3:

• Egitim yasam tarzini ve hayata bakis acısını etkileyen bir sey. O acidan bence önemli. El ne der diye degil kendini gelistirmisligine bagli bir durum.

Bence egitim önemli.cunku insan o universite siralarinda oturup hocalarla siyaset toplum kultut vb.tartismalar yapmadan olgunlasmiyor
Egitim önemli cunku üniversitede gordugun yasam şekilleri ile cesitliligi daha iyi anliyorsun
Egitim önemli ileride esiniz sıkıntı edip bunalima girebilir siz sıkıntı etmeseniz bile
Yani nacizane fikrim, herkes az cok denk olmali esiyle. Ancak sizin cok uc bi noktaniz yok bence. Olabilir sonuçta cabalamis üniversiteye de gitmis. Ama birakmis. Illa diploma olacak diye bir sey yok. Hayat gorusu ve bakisi genisse neden olmasin?
Insanlar ne deri de boşverin insanlar ne der diye dusunmekten kendi hayatlarimizi yaşamıyoruz

Back
X