• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve eskiler

Eski eskide kalmıs. Eskiden yeni olmaz. Bıraksın kocasıyla ıyı gecınmeye baksın bu yolu arkadasınız sectı o yuzden gecmıse bakmayı bırakıp gelecege yonelsın.

Merhaba hanimlar bu konum en yakinim, arkadasim icin. Bastan anlatiyim olanlari bi sevgilisi vardi birbirlerini asiri seviyolardi herkes onlari ornek gosterirdi bisey oldugunda sonra aralarina bi kiz girdi iftiralar atti yalanlar soyledi bu kiz arkadasimin erkek arkadasinin eski bi arkadasiydi bu yuzden arkadasimda tereddutte kaldi guveni sarsildi ve ayrildilar. İkisininde sevgisi bitmedi ama cocuk bu ayri kaldiklari donemde ona inat bicok sey yapti cok uzdu arkadasimi aylarca pskolojisi bozuktu en sonunda arkadasim biriyle tanisti iyi bi insan dedi gonlunu sevdi ve evlendi. eski sevgilisi dugune gelmis uzaktan izlemis arkadaslari tutmasa dugunu basicakmis eski sevgilisi arkadasim evlendikten sonra icmeye baslamis kotu aliskanliklar edinmis ve surekli ona yaziyo biyerlerden bize bunu neden yaptin diye arkadasimda surekli agliyo ona olan sevgisi sanirim bitmedi cok uzuluyo cunku eside cok ilgisiz bi insan tam bi ana kuzusu karisina hic sahip cikmaz ondanda cok cekti simdi size sorum evli bi insan neden eski sevgilisi icin aglama geregi duyar tamam duygu bitmemis ama bi evlilik var ortada bosanmaya cok korkuyorum diyo ama ciddi anlamda cok kotu kendine bisey yapar diye cok korkuyorum ona nasil destek olmaliyim nasil akil vermeliyim benim aklim durmus durumda??
Bence oeski sevgiliden uzak dursun evlenene kadar nerdeydi düğün günü bniye ortaya çıktı vyani düğüne gelince aşkı bitmemismi oluyo yani . Kendine yapilmasini istemediği bir seyi başkasına yasatmasin bence

Back