Arkadaşlar merhaba , 28 yaşındayım . Evlilik konusunda artık bir yuva kurmak evlenmek istiyorum -yani hazırım.Ancak son 4 yıl içerisinde doğru olduğunu sandığım yanlış bir ilişki yasadım. Gözüm öylece kördü ki tüm fırsatları ve güzel kısmetleri elimin tersiyle ittim . Şimdi anladım ki hayatımdaki insanla kaderimi birleştirmek istemiyorum . Sürekli kafamda onun yanlıs kişi olduğunu düşünüyorum . Yapısı aşırı öfkeli ağzı bu süreçte bozuldu ve daha zorba kabadayı kıskanç beni karısı gibi gören Bi insan haline geldi . Evet kıskanılmak ve sahiplenilmek dozunda olursa güzel ama bu aşırı. Bunun dışında ailesini sevemedim Ben Ege’de doğup büyüdüm biraz kültürel farklılıklar var ve bir diğer önemli husus da benden 12 yaş büyük.. Sezgilerine hep güvendiğim annem de pek sıcak bakmayınca tüm bu nedenler birikip beni soğuttu . Geriye baktığımda güzel anılar da çok , çok şeyi paylaşıyorsun bu süreçte herşeyini biliyorsun yeni bir insana alışmak ona yeniden alışmak o kadar zor ki .. diğer taraftan bundan ayrılmak çok daha zor keza kendisi sıkıntılı Bi insan kolay kabullenmeyecek ve beni rahatsız edip zarar vermeye çalışacaktır . Çünkü artık 40 yasında olduğu ve baska Bi insanla hayat kurması benden daha güç olduğu , benim genç olmam vs gibi sebeplerle çok zorlanacak . Ve En önemlisi de şimdiye kDar hep benimle evlilik hayali kurdu her şeyi ona göre planladı bu yüzden de bir şok süreci geçirecek ve bunu bana da bedel olarak ödetecek .
Diğer yandan tak diye kesip atsam o kaçırdığım fırsatlar Kısmetler de artık yok . Yaşım geçtikçe evlenememekten kimseyi bulamamaktan çok korkuyorum .
sizler de bu hisleri yaşadınızmı ? Kaç yasında evlendiniz . Neler hissettiniz ne olur yardım edin çok üzgünüm ..
Diğer yandan tak diye kesip atsam o kaçırdığım fırsatlar Kısmetler de artık yok . Yaşım geçtikçe evlenememekten kimseyi bulamamaktan çok korkuyorum .
sizler de bu hisleri yaşadınızmı ? Kaç yasında evlendiniz . Neler hissettiniz ne olur yardım edin çok üzgünüm ..