Bir kere aramıştım ağzıma geleni saymak için ama açmadı telefonu :) bir daha da aramadım ne de mesaj attim. Allahindan bulsun dedim. Kendimi de suçladım neden inanıp vicdan yapıp görüştüm ki diye. Konu sahibi bu hatayı yapma inan onu hiç dusunme. Erkekler özellikle okuduysa isi , eğitimi varsa mutlaka toplumda yaşını önemsemeden görüşenler oluyor. Diyeceksiniz sen de onlardan olmuşsun:) tanıdığımda 33 yaşındaydı . Ayni meslektendik . O isini çok iyi yapardı, hayranlığımı kazanmıştı. Mantık ya da görücü usulü değildi yani. Ama bu tarz erkekler görücü usulü cook kişiyi bulabiliyor. Ayrıca ben de sizin gibi o süreçte, yaşıma uygun benzer meslek, düzgün ailelerden gelen kişileri reddettim sırf ona merhamet ettiğim için bırakmayacağım dedim. ( ailem istemiyordu bekliyorduk) iste öyle bana vicdan yaptırarak bi anda patt " ben daha fazla bekleyemem" diyerek gitti. 2 ay içinde sözlendiği haberini aldim. Bence ailem istemiyor de, ailenden destek al vazgec. Ne demek "Senin yerin mezar " ben bırakıldığımda 27 yaşındaydım ve inan biirr sürü tanıştırmak isteyenler oldu. Çıkar birileri.