Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öte yandan erkek her yaşta evlenir asla da zorlanmaz senden daha genç ve güzelini de bulur önce bunu bı kabul edelim erkeğin yaşı yoktur malesef....bu toplumda...
Benim karsima 45 yasinda bir insan cikti, meslegi falan cok iyiydi, ben otuzlu yaslarda olmama ragmen istemedim onu, yanimda baba gibi durcak igrenc geldi. O yüzden erkek her yasta güzel genc kiz bulur mantigini anlamiyorum.++++++++
Adam zenginse evlenmeye can atan 20lik kiz da bulur pekala. Adam icin yuva kurmak hic zor degil. Konu sahibesi adami dusunmesin kendini kurtarsin diyorum. Adam basinin caresine bakar.
Benim karsima 45 yasinda bir insan cikti, meslegi falan cok iyiydi, ben otuzlu yaslarda olmama ragmen istemedim onu, yanimda baba gibi durcak igrenc geldi. O yüzden erkek her yasta güzel genc kiz bulur mantigini anlamiyorum.
Önceki yorumlarda biri erkek her yasta güzel genc kiz bulur yazmista ona istinaden yazdim. Akilli bir kadin kendinden asiri büyük bir erkekle beraber olmaz bence. Erkeklere kalsa dediginiz gibi bir cogu kendinden genc istiyor ama kadinlar kendinden o kadar büyük birini istiyor mu acaba.Bizim toplumda var bu durum maalesef, Avrupa'da gormedim desem yeridir. Bizim tplum kadin dusmani. Kadin guzellik+yastan olusan bir mal olarak goruluyor. Erkekler genel olarak cok hadisz ve dangalak zaten az biraz da parasi varsa adam 50yasinda olsa bile 20lik kiza yaziliyor artik kendini ne saniyorsa. Igrenc.
++++++++
Adam zenginse evlenmeye can atan 20lik kiz da bulur pekala. Adam icin yuva kurmak hic zor degil. Konu sahibesi adami dusunmesin kendini kurtarsin diyorum. Adam basinin caresine bakar.
Canım yaşın henüz çok genç elbet çıkar karşına biri yani bu şekilde düşünmen yanlış kendini boşuna üzersin kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz benim kaynımda 28 yaşında eli yüzü düzgün üniversite mezunu ama kafadengi kimseyi bulamıyor bu yüzden bi everemedik onuda. Aslında tesadüf aramayın tesadüfleri kendiniz yaratın. Bi işe gir çalış elbet çıkar karşına biriArkadaşlar merhaba , 28 yaşındayım . Evlilik konusunda artık bir yuva kurmak evlenmek istiyorum -yani hazırım.Ancak son 4 yıl içerisinde doğru olduğunu sandığım yanlış bir ilişki yasadım. Gözüm öylece kördü ki tüm fırsatları ve güzel kısmetleri elimin tersiyle ittim . Şimdi anladım ki hayatımdaki insanla kaderimi birleştirmek istemiyorum . Sürekli kafamda onun yanlıs kişi olduğunu düşünüyorum . Yapısı aşırı öfkeli ağzı bu süreçte bozuldu ve daha zorba kabadayı kıskanç beni karısı gibi gören Bi insan haline geldi . Evet kıskanılmak ve sahiplenilmek dozunda olursa güzel ama bu aşırı. Bunun dışında ailesini sevemedim Ben Ege’de doğup büyüdüm biraz kültürel farklılıklar var ve bir diğer önemli husus da benden 12 yaş büyük.. Sezgilerine hep güvendiğim annem de pek sıcak bakmayınca tüm bu nedenler birikip beni soğuttu . Geriye baktığımda güzel anılar da çok , çok şeyi paylaşıyorsun bu süreçte herşeyini biliyorsun yeni bir insana alışmak ona yeniden alışmak o kadar zor ki .. diğer taraftan bundan ayrılmak çok daha zor keza kendisi sıkıntılı Bi insan kolay kabullenmeyecek ve beni rahatsız edip zarar vermeye çalışacaktır . Çünkü artık 40 yasında olduğu ve baska Bi insanla hayat kurması benden daha güç olduğu , benim genç olmam vs gibi sebeplerle çok zorlanacak . Ve En önemlisi de şimdiye kDar hep benimle evlilik hayali kurdu her şeyi ona göre planladı bu yüzden de bir şok süreci geçirecek ve bunu bana da bedel olarak ödetecek .
Diğer yandan tak diye kesip atsam o kaçırdığım fırsatlar Kısmetler de artık yok . Yaşım geçtikçe evlenememekten kimseyi bulamamaktan çok korkuyorum .
sizler de bu hisleri yaşadınızmı ? Kaç yasında evlendiniz . Neler hissettiniz ne olur yardım edin çok üzgünüm ..![]()
Şu Erzurum'daki cinayeti duymuşsunuzdur belki. Adam baldızı ve kocasını öldürdü. Taa en başında nişanlıyken kadına demiş ki benden ayrılırsan ailenden birilerini öldürürüm. Kadın ayrılmaya korkmuş ama 20 yıl sonra yaptı yapacağını pislik. Sırf korkunuzdan evlenmeyi düşünmüyorsunuz heralde.
Dengesiz işte. Kendinizi seviyorsanız evlenmeyin. Çok korkuyorsanız bu adamdan hata yapmasını bekleyip büyük bir kavga çıkarıp terkedin. Her yerden engelleyinEvet , bu da öyle biri.. öfke kontrolü yok . Öfkeliyken herşeyi yapabilir . Sinirliyken bana da çok dedi seni öldürücem senin yerin mezar diye yanında olsam o ann parçalardı beni öyle bir sinir ki.. ama ertesi gün sanki dünki insan değil tam naif aşkından ölen bir beyefendi .. o kadar git gelli bir ilişki yaşadım ki benim bile nevrim döndü acaba normali mi bu herkeste olur böyle şeyler iyisi de kötüsü de falann diyip kendimi avuttum..
Valla 30 yasimda evlendim isimi evimi arabami aldim. Ailemle yasadim hic aklima evlilik gelmedi. Gerci 30undan once vermicez demislerdi gelme basimiza evlencem diye demisti annemArkadaşlar merhaba , 28 yaşındayım . Evlilik konusunda artık bir yuva kurmak evlenmek istiyorum -yani hazırım.Ancak son 4 yıl içerisinde doğru olduğunu sandığım yanlış bir ilişki yasadım. Gözüm öylece kördü ki tüm fırsatları ve güzel kısmetleri elimin tersiyle ittim . Şimdi anladım ki hayatımdaki insanla kaderimi birleştirmek istemiyorum . Sürekli kafamda onun yanlıs kişi olduğunu düşünüyorum . Yapısı aşırı öfkeli ağzı bu süreçte bozuldu ve daha zorba kabadayı kıskanç beni karısı gibi gören Bi insan haline geldi . Evet kıskanılmak ve sahiplenilmek dozunda olursa güzel ama bu aşırı. Bunun dışında ailesini sevemedim Ben Ege’de doğup büyüdüm biraz kültürel farklılıklar var ve bir diğer önemli husus da benden 12 yaş büyük.. Sezgilerine hep güvendiğim annem de pek sıcak bakmayınca tüm bu nedenler birikip beni soğuttu . Geriye baktığımda güzel anılar da çok , çok şeyi paylaşıyorsun bu süreçte herşeyini biliyorsun yeni bir insana alışmak ona yeniden alışmak o kadar zor ki .. diğer taraftan bundan ayrılmak çok daha zor keza kendisi sıkıntılı Bi insan kolay kabullenmeyecek ve beni rahatsız edip zarar vermeye çalışacaktır . Çünkü artık 40 yasında olduğu ve baska Bi insanla hayat kurması benden daha güç olduğu , benim genç olmam vs gibi sebeplerle çok zorlanacak . Ve En önemlisi de şimdiye kDar hep benimle evlilik hayali kurdu her şeyi ona göre planladı bu yüzden de bir şok süreci geçirecek ve bunu bana da bedel olarak ödetecek .
Diğer yandan tak diye kesip atsam o kaçırdığım fırsatlar Kısmetler de artık yok . Yaşım geçtikçe evlenememekten kimseyi bulamamaktan çok korkuyorum .
sizler de bu hisleri yaşadınızmı ? Kaç yasında evlendiniz . Neler hissettiniz ne olur yardım edin çok üzgünüm ..![]()
Canım yaşın henüz çok genç elbet çıkar karşına biri yani bu şekilde düşünmen yanlış kendini boşuna üzersin kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz benim kaynımda 28 yaşında eli yüzü düzgün üniversite mezunu ama kafadengi kimseyi bulamıyor bu yüzden bi everemedik onuda. Aslında tesadüf aramayın tesadüfleri kendiniz yaratın. Bi işe gir çalış elbet çıkar karşına biri
++++++++
Ayrılmama bahaneleri belki de++++++++
Amcanla yengen evlendiğinde biri belki 18 diğeri 28 di. O zamanın normali.. kızlar okumaz evlenir.
Sen evlensen 28 sin adam 40. Beş seneye senin en güzel çağların başlayacak. Adamın belki cinsel sorunları olacak. Belki psikolojik.. belki fiziken hızlı çökecek. Şimdiden bile yaşıtın veya az büyüğün biriyle evlenmek o heyecan o neşe enerji başka olur.
İlk mesajımda sormuştum. Bu adam dört yıl seninle neden evlenmedi? Belki okuyacaktın para kazanacaktın? Belki hayatına düzgün biri girecekti. Neler engellemiş.. kendinden soğut ve yakandan düşsün. O doğulu dedin sanırım senden küçük kızı bile bulur evlenmek için. Onu hiç düşünme. 40 ına kadar seni bekleyen dört yıldır evlenmek için harekete geçerdi.