Evlilik ve geç kalmak korkusu -28 yaş

Bende 28 yaşındayım keşke geç olsaymis ya da hiç olmasaymis diyorum

( evli misiniz ? Boşandınız mı ?
Bazı şeyler olmuyosa da bir hayır vardır demeye geldim konuna açıkçası herşey güzel hayirli vaktinde gelsin 2 sene rüya gibi sevgililik geçirdik sonra bir yıl Nişan düğün yaklaştıkça aslında ufak ufak sinyaller başlamıştı değişmişti ama kadın hep yuva kurma eğiliminde olur ya düğün zamanı stresi falan geçer diye gecmiyomus benim ki düğüne yakın gerçek kaba kişiliğini gösteriyoruz meğer olmuyorsa zorlamamak lazımmış

Çocuk doğsun kırkı çıksın insallahhh tek celsede bosaniyoruz o günleri görmek nasip olsun hemencecik ayrı yaşıyoruz zaten aylardir
Bebek de var , hamilesiniz . Ne zor bir psikolojidir kim bilir . Allah kolaylık versin . Kaç yaşında evlendiniz ? Anlatmak isterseniz neden boşanıyorsunuz ?? Dertleşelim

Basımda bi bela var . Ayrılsam da gitmiyor . Bazen onu sevdiğimi düşünüyorum ama mantığıma uymuyor .. böylece zaman kaybediyorum . İki yıl önce çok düzgün insanları reddettim çok da evlilik insanıydılar . Şimdi ise üzülüyorum . Kaybetmiş gibi ( kendimi hatalı görüyorum

Evlilikte niye bu kadar yaşı takıyorsun ? Artık 30 dan sonrası bile normal ki evlenmek için evlenmek de ne biliyim 40 ında evlen çok daha ıyı Ben de bu yaz 27 olucam 29 umda düşünüyorum. Hala erken buluyorum. Aklın varsa 30 unda evlen diyen bir babaya sahibim

Bebek de var , hamilesiniz . Ne zor bir psikolojidir kim bilir . Allah kolaylık versin . Kaç yaşında evlendiniz ? Anlatmak isterseniz neden boşanıyorsunuz ?? Dertleşelim
Bir yıl oldu evleneli hatta dolmak üzere iki ay sonra şiddet eğilimi baş gösterdi önce duvarlara vurmaya başladı kızdığında sonra da bana hamileyken hemde bende bir keredir affedeyim demedim bir köpek bile bir kere insanı isirirsa bir daha isirirmis psikolojimi hiç yıpratmadm bu süreçte eğer onla yaşamaya devam etseydim yipranirdim olmayan şey için de ağlamanın lüzumu yok benim nazarımda zararın neresinden dönsen kârdır sadece çocugu o çok istemişti ben çok istemediğim halde hamile kaldım çocuk içinde ayrı olmamıza üzülmüyorum biliyorum ki böyle daha mutlu olacak ben babasından esirgemem onla da anlaşmalı bosanicaz o da sever çocuğunu biliyorum ayrı ayrı daha mutlu şekilde büyüyecek

Hayat belalı tiplerle vakit öldürecek kadar uzun değil evlilik insanı diye kişileri düşünme herkese tam evlilik insanı diyeceğin kişiler de talip olmuştur ama evlilik gönül işi de sevmeden hiç olmaz ben çok sevdim noldu yalan oldu ama olsun her zaman aşkı çok merak etmiştim hayatımda saçma da bulurdum ama en azından o duyguyu tattım sevdiğim insanla denedm de olmadı diyorum

Hayatında biri var mı peki ?? Evleneceğin kişi hazırmı?

Hayat belalı tiplerle vakit öldürecek kadar uzun değil evlilik insanı diye kişileri düşünme herkese tam evlilik insanı diyeceğin kişiler de talip olmuştur ama evlilik gönül işi de sevmeden hiç olmaz
Sevemiyeceğim insanlar değillerdi ki severdim hayatımda bu olduğu İçin bakmadım kimseye .. şimdi bütün erkekler evlenmiş de ben Hayatı bu adamla beklerken kaçırmışım gibi hissediyorum ..
Arkadaşlarım evlendi biri de iki ay sonra evleniyor onun mutluluğuna şahit oluyorum imreniyorum onun adına seviniyorum ama kendime bakıp üzülüyorum . Çok duygusal oldum bu konuda . Bi gelin damat bi gelinlik görsem hüzünleniyorum

Ben evlenmek istemezdim hiç anne olmak falan arkadaşlarım hayalini kurduğunda bile ne saçma şeyler hayal ediyorsunuz derdim benim arkadaş çevremde ikinci çocuklarını yaptılar ben ondan sonra evlendim annem sürekli baskı yapardı yıllarca işin gücün var evlen artık diye oralı bile olmazdm ama hayat seni bı yerde surukluyo gerçekten senin elinde olmuyo bazı şeyler kader diye bişey gerçekten var diyosun senin kaderinde de kaç yaşında nerde kimle yazılmışsa onu yasayacaksin sunla olsaydı falan deme olacak olsa zaten olurdu evleneceğin kişiyi bulduğunda unutmazsan yaz mutlaka su lafı duyacağımdan eminim bir anda oldu ağzım dilim bağlandı benim bu yönde kaderim film gibi başladı ama sonu kötü oldu

Lütfen sadece hayırlısını iste diğer türlü ömrün mutsuzluğa mahkum olur
Hayatında biri olduğu İçin rahatsın . Senin sürecin normal o zaman . Ben suan kaybolmus bir psikolojideyim . Evlenebileceğim bi insan olsa ben de iki yıl beklemeye razıyım 30 olsun hiç sorun değil . Ama suan 1-önümdeki insandan kurtulmak 2- yeni biri ile tanışmak onu sevmek güvenmek evlenmeye karar vermek 3-birbirini tanı sözlen nişanlılık aile tanışsın Derken zaten yıllar geçecek . Senin ise niyeti belli olan mantıklı bi ilişkin var . Umarım gönlüne göre olur inşallah hakkımızda hayırlı ve doğru olan olsun

haha gülümsettin beni .. inşallah o duyguyla gelirim de paylaşırım sizle . Zaten herkes ailem gibi oldu . Tek derdim Hangi gelinliği alsam diye başlık açmak olsun Bi de orda tartışalım İyi ki varsınız inşallah sen de çok mutlu olursun kötü bi evlilik de olsa belki bi şerri engellemiştir bi kötülüğü kesmiştir bilemeyiz . Şiddet gerçekten kötü bana da anlattıkların ders oldu aynısını ben şu aşamada yaşıyorum gerisini sen düşün (

Belki de kısmetlerin hayatındaki o psikopat yüzünden kapanıyordu farkında değilsindir ayrıca evlenmek istedin mi karşındakine de güvendin mi yıllarca beklemenin alemi de yok çok bekleseniz de değişen bişi olmuyo evlenince her erkek degisiyo zaten işin gücün varsa maddi olarak karsilabiliyosaniz düğün giderlerini evlenirsiniz hemen seneye yazın belki düğünün var ama şu an haberin yok

Bende o kişi olmasaydı kimseyle evlenmezdim o kadar soguktum bu evlilik işlerine beni bu dünyada evliliğe bı o ikna ederdi zaten bitse de en azından çocuğum var diyorum artık zaten bir daha evlilik düşünmem çocuksuz bosansak bir daha anne de olamazdım her insan kendini tanır ben de hayatta evlenmezdim kötü bişey değil evlilik ama kendimi biliyorum bir daha yolundan gecmem

Ağzından bal damlıyor . Beni gördüğün her yere
Yorum yaz :)) evet tabi ondan kapanıyor bi sürü insan vardı hepsi yok şimdi zaten sosyal çevremi bile aldı bu benden o kadar kıskanç ki .

Olmasada takmazdım bu durumu ki daha yeni bir yıl oldu. 35 imde de evlenirdim. Sen ilk ilişkini bitir virüs olayı bitince arkadaş ortamı olsun vs yeni birini bulursun. Bol bol düğünlere git ben üç yıl sonra arkadaşımın düğününde erkek arkadaşımla tanıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…