Evlilik ve Kararsızlık

Evlenmeden anlayamazsin, geleneksel bir ailede yetismisse ve egitim durumlari dusukse sikinti olabilir.

Sizin ekonomik durumunuz nasıl? Sonuçta her şey dengi dengine. Ama ailevi zorluk çektim diyorsanız travmalarınızda özelliklede bu varsa evlenmeyin travmalarınızı tekrar tetiklemenin bir lüzumu yok.

Sizin ekonomik durumunuz nasıl? Sonuçta her şey dengi dengine. Ama ailevi zorluk çektim diyorsanız travmalarınızda özelliklede bu varsa evlenmeyin travmalarınızı tekrar tetiklemenin bir lüzumu yok.
Benim maddi durumum onunkiyle aynı kamuda çalışıyoruz ikimiz de ama bir tık daha iyi olmasını isterdim. Tabi sadece bu yüzden değil, bişiler beni itiyor. Acaba sizler de evlilik öncesi yaşadınız mı normal mi bu süreç belki de evlilik stresi filan mı sonrasında herşey düzelir mi bunu merak ediyorum

Ben evlenmedim kocam yok.
Ama şunu kesinlikle hissettim bir ilişkinin içindeyken bir şey beni itiyorsa zamanla o iten şey ortaya hep çıktı. Herhangi bir stres değil bu iten bir şey varsa biraz daha bekleyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…