Merhabalar aranıza yeni katıldım kocamla 3 yıldır birliteydik şimdide 1,5 aylık evliyiz ve o kadar monoton bir evliliğim varki kocaman bana aşık biliyorum ve hiç bi zaman şüphe etmedim ama akşamları eve gelince tv izler kitlenir bişey sorarsın ya cevap verir ya da vermez gün içerisinde arayıp sormaz kolay kolay hep dışarlardadır müşterilerle işlerle uğraşır durur evde bile telefonu hiç susmaz arayan arayana ona ilgi gösteriyorum bazen karşılık veriyor bazen vermiyor, bazen çok neşeli oluyor bazen çok durgun, bazen çok konuşur ama zaman gelir ağzını bıçak açmaz benimde artık dengem bozulmaya başladı, çalışan biriyim Allahtan ne yapmam lazım hareketlendirmek için yemeklermi yapmadım, tatlı sözlermi sarf etmedim hee beni sürekli mutsuz ediyor demiyorum Allahı var yeri geliyor çok mutlu ediyor ama çoğunlukla hep durgun suskun ve yorgun biri ben napıcam bu adamla bana biraz fikir verirmisiniz
söyledim açık açık ben bazen çocuk gibi şımarmak istiyorum diyorum bana diyorki yapıyorum ya ona göre ben çok şey istiyorum ama isteklerim çok küçük 7/24 benimle ol ilgilen demiyorum ki akşamları sohbet istiyorum dur şunu izliyim dur şuna bakayım çok keyfi olursa konuşuyor bende sinirleniyorum yatmaya gidiyorum yatağa gelince sokuluyor ya ozaman boğasım geliyor sabahtan beri benimle ilgilenme yatağa gelince beni hatırla deyip iyi geceler fırçasını basıyorum. önceden böyle değildi konuşur gırgır yapar şakalar yapardı şimdi o kadar çok azaldı ki bunlar gün geçtikçe tek düşüncem bugün ne yapacakta canımı sıkıcak diyorum.
1,5 ay monotonlaşmak için çok erken.
Bence sen yap bişeyler, biraz çaba göster. Çalışan erkek, hele çok yoğun çalışan erkek böyle ilgisiz ve durgun olabiliyor. Beklentilerini karşılayamaz belki böyle çalıştığı sürece.
Sevdiğinden eminim diyorsun, demek adam ruhen ve fiziken o kadar yoruluyor ki sevgisini bile gösteremiyor doğru düzgün.
Mesela izin gününde bi plan yapın, sinemaya gidin, güzel bi yemek yiyin, muhabbet edin... İletişim kurmaya çalış eşinle. Evlilikte en büyük sorun bu iletişimsizlik zaten.
Ben tv izlemeyen bir insanim. Bekarken tv gormuslugum yok o derece. Esime de evlenmeden dedim ki bak ben tv istemiyorum amacim seninle vakit gecirmek ayrica tv olmayan yasamima tv katmam cok zor olur dedim. Tamam dedi. Ilk 8 ay almadik. Cok guzeldi, dolu dolu geçti cok şükür. Ama tv gelince gece 3te 4te de gelse gecip 2 dakika izlemeden durmuyordu. E benle de ilgilenmeyince cildiriyordum. Bi gün dedim ki ben yatiyorum sen izle. Baktim hemen arkamdan gelmis anladjm ki bu adam bensiz zevk almıyor. Bana dedi ki ben izlerken senin benimle oynaman, ilgilenmen hoşuma gidiyor. Ondan sonra artik hep o benle ilgilendi. Hadi gel tv izleyelim falan diye bana diller döküyor
Bu taktiği tavsiye ederim..
Şaka yapıyorsun, o zamanda ben ters oluyorum dönüyorum arkamı umrumda olmuyor uyuyorum.en azından yatakta hatırlıyor bu da bir şey. ben yeni evliyken yatakda da hatırlanmıyordum.
Zaman zaman bende üzülüyorum acaba dedikleri doğru diyerek gidiyorum gözümle görüyorum yoğunluğunu ama bende ilgi bekliyorum yeri gelince biz yeni evliyiz gidip memlekette 1 hafta kalma canım demesini biliyor bayramda gitmeyi düşünüyordum ama sırf bu yüzden gidemiyorum beraber gidin demeyin çünkü kendileri daha görmeden köyleri sevmediğini dile getiriyor.Adama acidim. Stresli is nedir bilirim. Ben de durgunlasmistim bir ara. Yazik adami rahatlat biraz!
Ben tv izlemeyen bir insanim. Bekarken tv gormuslugum yok o derece. Esime de evlenmeden dedim ki bak ben tv istemiyorum amacim seninle vakit gecirmek ayrica tv olmayan yasamima tv katmam cok zor olur dedim. Tamam dedi. Ilk 8 ay almadik. Cok guzeldi, dolu dolu geçti cok şükür. Ama tv gelince gece 3te 4te de gelse gecip 2 dakika izlemeden durmuyordu. E benle de ilgilenmeyince cildiriyordum. Bi gün dedim ki ben yatiyorum sen izle. Baktim hemen arkamdan gelmis anladjm ki bu adam bensiz zevk almıyor. Bana dedi ki ben izlerken senin benimle oynaman, ilgilenmen hoşuma gidiyor. Ondan sonra artik hep o benle ilgilendi. Hadi gel tv izleyelim falan diye bana diller döküyor
Bu taktiği tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?