Evlilik ve kocanın odunluğu

kendileride aynısını söylüyor zaten iyi bir hayat için sağlam çalışmak lazım bunun içinde fedakarlık gerek ondan çalışmam lazım. bende katlanmaya çalışıyorum arada patlıyorum ama napim bende insanım daralıyorum yeri geliyor.

offf çok zor bir ihtimal bu hayatta hiç bir kuvvet onu sinemaya götüremez işten gelince

o zaman arkadaşlarınızla toplanın dışarda
dışarı çıkmazsa
arkadaşlarınızı eve çagırın
kv annenlere falan gidin
evde yiyecek kalmadı de alışverişe çıkar

şuan inan çok gülüyorum, onunda benimde arkadaşımız birbirimiziz dışardakiler dışarda kalır biz birlikte olmayı bişeyler yapmayı seviyoruz başkalarının yanında sıkılıyoruz ikimizde

Benim ki bana sinir olduğu zaman tek izlemekten zevk alıyor çünkü ben sinirlenince hiçmi hiç susmuyorum

evlenmeden önce nasıldı??

evliler kervanına hoşgeldiniz :)
bu monotonluk evliliğin ilk başlarında olur
biraz zamanınız var
ilk bir yıl çok önemli evlikte
atlattınız atlattınız:)
yoruluyordur adamcagız onada hak verin

Daha cok yeni evliliginiz. Esiniz qaliba evli olduguna alisamamis

evliler kervanına hoşgeldiniz :)
bu monotonluk evliliğin ilk başlarında olur
biraz zamanınız var
ilk bir yıl çok önemli evlikte
atlattınız atlattınız:)
yoruluyordur adamcagız onada hak verin
Teşekkür ederim hoşbulguk gerçekten ilk zamanlarda böylemi oluyor evlilikler bende diyordum acaba bendemi bi problem var diye ohh biraz rahatladım neyseki

Daha cok yeni evliliginiz. Esiniz qaliba evli olduguna alisamamis
alışması lazım gerçi çok rahattı işten çıkar arkadaşlarıyla biraz dolaşır öyle eve giderdi şimdi doğğrruu eve belkide alışamadım bilemicem ama hiçte öyle demiyor iyiki evlenmişiz insanın kendi yuvası evi olması çok güzel bişeymiş diyor

Allah hep mutlu mesut etsin canim benim insallah

klasik erkekler gibiydi başlarda çooookkk güzeldi ama ilerleyen zamanlarda azcık geriledi ilişki rayına oturdu bu kız artık aşık tamam moduna geçiş yapıldı itina ile
İş kolik olması da zor bi durum eşin .. her kadın 1. sırada gelmek ister bir erkeğin gözünde hayatında ..
ikinizin yapabileceği haftanın 2-3 akşamı birlikte verimli vakit geçirebileceğiniz aktivteler bulmanızı tavsiye ederim..

Ah ah çok uğraşıyorum ama her defasında kendimi koltuğun bi köşesinde yada diğer odalarda buluyorum iki gündür inanılmaz tartışıyoruz bilmiyorum şuan kafam o kadar çok karışıkki anlatamam sakal bıyık misaliyim hiç bişey artık bana ne tat ne huzur veriyor

Çocuk yok tabi bol kepçeden muhabbet değil mi? : ))) ah Ahh bizde 15 ay öncesine kadar böyleydik azizim şimdi bizden geçti tabi : (( üfff yarama tuz bastın beah!

Çocuk yok tabi bol kepçeden muhabbet değil mi? : ))) ah Ahh bizde 15 ay öncesine kadar böyleydik azizim şimdi bizden geçti tabi : (( üfff yarama tuz bastın beah!
yok canım daha 2 aylık evliyiz şuan put gibiyim bomboşum hissizim mutsuzum bi yanım ayrıl diyor diğer yanım dur napıyorsun diyor ama iki gündür absürt konular yüzünden çocuk gibi fırça yiyorum en sonunda bu sabah patladım bağırdım çağırdım ağzıma ne geldiyse saydım verdim veriştirdim o kadar çok kırıldım ki ne yapıcamı bilmiyorum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum başkalarına gelince çatır çatır cevap veren ben ona gelince dilim tutuluyor konuşamıyorum bana akıl verin yardım edin bişeler yapın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…