Evlilik ve kocanın odunluğu

Bikaç kere yaptığını yaptım ya geldi senin kocan gibi dedi ama bi tanem tv başında uzanırken benimle ilgilenmen çok mutlu ediyor deyip kaldırdı beni, yada tek kaldı bende uykuya dalmış oldum

Bazilarinda kesinlikle işe yarıyor

bu evlilikte mutlu olmak ve devam etmek istiyorsan yazmış olduğun beklentileri bi kenara bırakıp herşeyi akışına bırakmalısın..mutsuzluğa sebep olan zaten bu beklentiler değil midir,

eşin istediğin gibi olsa bile beklentilerin bitmicek ki...

relaxxxx....

insan herzaman aynı şekilde olmaz..
bazen yorgun olur,canı bişeye sıkılır,konuşmak istemez fln..
insanız hepimizin böyle zamanları olur...

Şimdi esprisine odun diyorum desemde faydası yok evet haklısın bu dediklerini yapmaya gayret ediyorum ama sabırsız yapım yüzünden oluyor, oda işten gelince gerginse direk bana aksediyor bişey sorsan bile sert ve ters cevap veriyor. o zaman ben artık ona pofidikim diyeyim belki bu şekilde döner devran

Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim evet bakış açılarımız çok çok farklı bana göre her anı değerlendirmek vardır anlamlı şekilde ona göre ooo ömrümüzün sonuna kadar beraberiz ne var yani bi kerede sessiz kaldım demek vardır. evet duygusal tatminlik olmadığı zaman resti çekiorum hani şunu yapamıorum bırak bu sefer ona göre davran ama işte neden ben isteyince olmuyor moduna giriyorum. iş stresi çok var eve gelince bile tlfnu hiç susmuyor gündüzleri hiç konuşmuyoruz yoğunum işlerim var vs vs bundan çok dert yanıorum zaten ama her defasında aynı cvplar işler yoğun müşteriler var.

hahahah ben bunu binlerce kez yaptm belkide 3 aylık ewliyim adam bana sen yat ben gelcem diyor düşün yaniii....

maç izler bnmkide... yanında yatdam oynaşsam dikkatimi dağıtma der....

her erkek bir olmuyorkiii.... :)

hahahaha benimki bazen tamam git ben gelcem diyor bazende gel yanımda uzan burda uyu ben kaldırırım diyor accık denge bozukluğu var sanırsam

relax olmayı çok istiyorum inanki ama olamıyorum bazen diyorum aman takma canım nasılsa seninle sana aşık evlisiniz daha ne olsun diyorum hoopp kafaya takmaya başlıyorum, kuruntular yapıyorum.

Eşine odun demesen keşke....Hiç yakıştıramıyorum bayanlara , böyle konuşmaları

sinemaya falan gidin
yürüyüş yapın
balkonda çay kahve için
dürt sürekli yoksa zamanla iyice uyuzlaşacak kocan

Eşine odun demesen keşke....Hiç yakıştıramıyorum bayanlara , böyle konuşmaları
onu ciddi demiyorum ama o da gülüyor tepki hiç vermiyor gerçi bi kaç kere nerem odun dedi daha sonra sen kendin diyorsun odunsun die böyle kabul et dediğide oldu.

sinemaya falan gidin
yürüyüş yapın
balkonda çay kahve için
dürt sürekli yoksa zamanla iyice uyuzlaşacak kocan
8-9 gelen adamla nasıl sinemaya gideyim en son bana tamam gideriz dediği 3-4 ay oluyor hep uğraşıyorum zaten iyice uyuzlaşmasın diye

8-9 gelen adamla nasıl sinemaya gideyim en son bana tamam gideriz dediği 3-4 ay oluyor hep uğraşıyorum zaten iyice uyuzlaşmasın diye

gelir gelmez çıkmanız lazım
avm 10 da kapanıyor ama sinema kapanmıyor
ilerde çocukla hiç bir yere gidilmiyor

onu ciddi demiyorum ama o da gülüyor tepki hiç vermiyor gerçi bi kaç kere nerem odun dedi daha sonra sen kendin diyorsun odunsun die böyle kabul et dediğide oldu.

Eşler arası her türlü şakalaşmalara bayılırım.Ama topluluk içinde demesen keşke ....Erkeğine kocana adamına deme bunları

Eşler arası her türlü şakalaşmalara bayılırım.Ama topluluk içinde demesen keşke ....Erkeğine kocana adamına deme bunları
Asla topluluk içinde hiç bir ters hareketimiz yoktur çok şükür sorunumuzda olsa kimseye belli etmeyiz olanları evde hallederiz.

biz 3,5 y ıllık evliyiz benim kocam da tam bir işkolik.tek işte çalışmak yetmedi kendine bir de dükkan açtı iş çıkılı eve uğrar çocuğu sever sonra dükkana geçer 12 de gelir.sonra yorgunluktan uyur kalır.haftada 1 günü bizi gezdirir,birlikte bişeyler yaparız.çok hırslı biri,herşeyiin bi an önce olması için devamlı çalışır duru yani.ama ben alıştım,sizin için de 1,5 ay çok erken biz ozamanlar hep birlikte zaman geçirirdik.özlüyorum ogünleri,sizde alışın maddiyatın iyi olması için fedekarlık şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…