- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Bikaç kere yaptığını yaptım ya geldi senin kocan gibi dedi ama bi tanem tv başında uzanırken benimle ilgilenmen çok mutlu ediyor deyip kaldırdı beni, yada tek kaldı bende uykuya dalmış oldum
Merhabalar aranıza yeni katıldım kocamla 3 yıldır birliteydik şimdide 1,5 aylık evliyiz ve o kadar monoton bir evliliğim varki kocaman bana aşık biliyorum ve hiç bi zaman şüphe etmedim ama akşamları eve gelince tv izler kitlenir bişey sorarsın ya cevap verir ya da vermez gün içerisinde arayıp sormaz kolay kolay hep dışarlardadır müşterilerle işlerle uğraşır durur evde bile telefonu hiç susmaz arayan arayana ona ilgi gösteriyorum bazen karşılık veriyor bazen vermiyor, bazen çok neşeli oluyor bazen çok durgun, bazen çok konuşur ama zaman gelir ağzını bıçak açmaz benimde artık dengem bozulmaya başladı, çalışan biriyim Allahtan ne yapmam lazım hareketlendirmek için yemeklermi yapmadım, tatlı sözlermi sarf etmedim hee beni sürekli mutsuz ediyor demiyorum Allahı var yeri geliyor çok mutlu ediyor ama çoğunlukla hep durgun suskun ve yorgun biri ben napıcam bu adamla bana biraz fikir verirmisiniz
Kocanıza odun dememekle başlayabilirsiniz mesela. Kendiniz de çalışan bir kadın olmanıza rağmen eşinizin gün içerisinde yorulmuş olabileceği, müşterilere dert anlatmaktan içinde konuşma isteği kalmamış olma ihtimali aklınıza gelmiyor ve ilgi bekliyorsunuz. Alamayınca da tazecik eşinize odun yakıştırması yapmışssınız. Ben de 3 aylık evliyim, çalışıyorum eşim de aynen eşiniz gibi bir tempoda. Ama ben realistim, bütün bunları göz ardı etmiyorum , büyük beklentilerim yok Hollywood filmlerindeki gibi yürümediğini biliyorum işlerin. Bu sebeple onun göğsüne başımı yaslayıp televizyonda saçma diziler izlemek, kahvemizi alıp yorgunluk atmak, gece sarılıp uyumak bana yetiyor.
Kadınlar ve erkeklerin ilgi ve tatmin araçlarının benzer olmasını beklemek maalesef bir evlilikte yapılan en büyük yanlışlardan biri.
Erkeklerin hele ki yoğun çalışan bir erkeğin sevdiği kadına gösterdiği ilgi cinsellik ve sonrası duygusal hali ile başlıyorsa, kadının ise önce duygusal bir tatmin sonrası yaşanan cinsellik ile örtüşür.
Kadınlarda altın kural duygusal tatminin olmasıdır, erkekte ise önce cinsel dürtüler ile tatmin olmak ön plandadır.
Eşinizin dilinden olaya başlangıç yapıp onun istediği gibi başlasanız ve sonrasında bir şeyler paylaşmayı deneseniz?
Belki de işindeki stresten ya da maddi sıkıntılardan o kadar bunalıyordur ki konuşası gelmiyordur... (Yeni evli olmanıza mutabık maddi sıkıntınız olduğunu düşündüm.)
Ama bu sizi özlemediği anlamına gelmez.
Bazen bir dokunuş bazen bir gülümseme bazen ise bir sarılma sizi birbirinize bağlar.
Evlilik ve cicim ayından ziyade birlikte yapılan bir salata bile bir paylaşım ya da birlikte yenen bir yemek...
Biraz özverili olmakta fayda var hem erkeklerin evlilik hayatına kadınlardan daha zor alıştığı bilinir bunun sancısını da yaşama ihtimali çok yüksek.
Neticede evlilik romantizmden ziyade büyük bir sorumluluk.
hahahah ben bunu binlerce kez yaptm belkide 3 aylık ewliyim adam bana sen yat ben gelcem diyor düşün yaniii....
maç izler bnmkide... yanında yatdam oynaşsam dikkatimi dağıtma der....
her erkek bir olmuyorkiii.... :)
bu evlilikte mutlu olmak ve devam etmek istiyorsan yazmış olduğun beklentileri bi kenara bırakıp herşeyi akışına bırakmalısın..mutsuzluğa sebep olan zaten bu beklentiler değil midir,
eşin istediğin gibi olsa bile beklentilerin bitmicek ki...
relaxxxx....
insan herzaman aynı şekilde olmaz..
bazen yorgun olur,canı bişeye sıkılır,konuşmak istemez fln..
insanız hepimizin böyle zamanları olur...
bende de zaman zaman işe yarıyor ona göre bu hareket trip atma şekli en sinir olduğu şeymiş onu bırakıp yatmaya gitmem.Bazilarinda kesinlikle işe yarıyor
senin enerjin çok yüksek demekki.. :)benim neden olmuyorben hiç susmam canım sıkkında olsa offf ne konuşurum
onu ciddi demiyorum ama o da gülüyor tepki hiç vermiyorEşine odun demesen keşke....Hiç yakıştıramıyorum bayanlara , böyle konuşmaları
8-9 gelen adamla nasıl sinemaya gideyim en son bana tamam gideriz dediği 3-4 ay oluyorsinemaya falan gidin
yürüyüş yapın
balkonda çay kahve için
dürt sürekli yoksa zamanla iyice uyuzlaşacak kocan
8-9 gelen adamla nasıl sinemaya gideyim en son bana tamam gideriz dediği 3-4 ay oluyorhep uğraşıyorum zaten iyice uyuzlaşmasın diye
onu ciddi demiyorum ama o da gülüyor tepki hiç vermiyorgerçi bi kaç kere nerem odun dedi daha sonra sen kendin diyorsun odunsun die böyle kabul et dediğide oldu.
kesinlikle bazen bana aynen şöyle der hiç yorulmuyormusun biraz dinlenses azcık sussan die bende gülerek olmaz yapamam yoksa ölürüm diye gülüyor odasenin enerjin çok yüksek demekki.. :)
Asla topluluk içinde hiç bir ters hareketimiz yoktur çok şükür sorunumuzda olsa kimseye belli etmeyiz olanları evde hallederiz.Eşler arası her türlü şakalaşmalara bayılırım.Ama topluluk içinde demesen keşke ....Erkeğine kocana adamına deme bunları
offf çok zor bir ihtimal bu hayatta hiç bir kuvvet onu sinemaya götüremez işten gelincegelir gelmez çıkmanız lazım
avm 10 da kapanıyor ama sinema kapanmıyor
ilerde çocukla hiç bir yere gidilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?