evlilik ve kpss

tinyrose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.125
2.976
173
hem evli olup hem de kpssye cok guzel calisan varmi aranizda
varsa lutfen bana da akil verin...
kendinize nasil bi plan kurdunuz bende kuruyum ...
gercekten beceremiyorum ve cok uzuluyorum :KK43:
cocugum da yok ama bebek istiyoruz olmuyo .1 senedir bende hazir bebek yok hem kafa dinlememis olurum hem de ders calisirim konulari unutmadan diyorum .
ama hep biseyler cikiyo sanki...
bu ara grip im diye calismiyorum..
haftada bir iki gun kv evine gidiyoruz ve ben bazen orda kaliyorum ( esim is yerinde kaliyo bazen mesai icin haftada iki gun falan )
kvde de calisamiyorum...
hic istemiyorum gidiyim kaliyim ama bahce kati korkuyorum.hayatimda ilk kez bahce katinda oturuyorm.cocugum olsaydi korkmazdim.. ( kalma neden kaliyosunuz diye soran olursa diye cevabim kizlar )
ya temizlik oluyo calisamiyorum..
ya misafir geliyo calisamiyorum.(oyle cok misafirim de gelmez)
ya tvde gunduz programlari oluyo onu birakip calisamiyorum..
bahanelerm cok acikcasi...
bi kendimi silkeleyip calisamiyorum
hem evli cocuklu hem ders calisabilen insanlara hayranim...
ne gibi bi yol izlemem gerekli
lutfen benim durumumda olanlar yorum yazarsa sevinirim.

Kpss ye çok az bir zaman kaldı önümüzdeki haftasonu sanırım sen girecek misin bu hafta sonu?

hem evli olup hem de kpssye cok guzel calisan varmi aranizda
varsa lutfen bana da akil verin...
kendinize nasil bi plan kurdunuz bende kuruyum ...
gercekten beceremiyorum ve cok uzuluyorum :KK43:
cocugum da yok ama bebek istiyoruz olmuyo .1 senedir bende hazir bebek yok hem kafa dinlememis olurum hem de ders calisirim konulari unutmadan diyorum .
ama hep biseyler cikiyo sanki...
bu ara grip im diye calismiyorum..
haftada bir iki gun kv evine gidiyoruz ve ben bazen orda kaliyorum ( esim is yerinde kaliyo bazen mesai icin haftada iki gun falan )
kvde de calisamiyorum...
hic istemiyorum gidiyim kaliyim ama bahce kati korkuyorum.hayatimda ilk kez bahce katinda oturuyorm.cocugum olsaydi korkmazdim.. ( kalma neden kaliyosunuz diye soran olursa diye cevabim kizlar )
ya temizlik oluyo calisamiyorum..
ya misafir geliyo calisamiyorum.(oyle cok misafirim de gelmez)
ya tvde gunduz programlari oluyo onu birakip calisamiyorum..
bahanelerm cok acikcasi...
bi kendimi silkeleyip calisamiyorum
hem evli cocuklu hem ders calisabilen insanlara hayranim...
ne gibi bi yol izlemem gerekli
lutfen benim durumumda olanlar yorum yazarsa sevinirim.

canım bahene yarattığının kendinde farkıdasın, eğer kendi kendine yapamıyorsan belki dershaneye falan gitmelisin
şöyle söyleyim bi arkadaşım 30 yaşından sonra kpss kazanıp memur oldu üstelik şuan müdür, ve hazırlanırken bebeği vardı hemde 1-2 yaşında en hareketli ve ilgi istediği dönem

Evveeettt eşim hazirlaniyor.. Hem uni okuyor disardan 4 senelik iktisat , hem kpss ye hazirlik. Ofiste calistigi icin is yerinde kpss hazirlaniyor evdede kitaplarini okuyor iktisat bolumun.. Vidiolarda izliyor.. Herhalde acikda kendinen olacak, kagit uzeri planlama yap bide saatlarini yaz ona gore hareket et. Kv den gildede evde yaptigin zorlandigin konulari tekrar yaparsin diye dusunuyorum.. Ayy bir arkadas 30 dan sonra memurlaga girmis diye yazmis insallah bizim kiside oyle olur.. Dusundukce heycan basiyor :KK70:

Benim erkek ardsmda calisirken 6da gelip 90 aldi simdi ben calisiyorum bir yandan sinava hazirlncm olmazsa evlilik arrik bizde kpss yuzunden 2 yil erteledik ama evliyken bence ailenin yanindan daha iyi calisman lazim..teksin evde.ben ailemle zorlaniyorum misal

Odaklanamama sorununuz varsa psikiyatriste basvurursaniz eger ihtiyacini olduğuna karar verirse piyasada bu yönde ilaçlar mevcut

Odaklanamama sorununuz varsa psikiyatriste basvurursaniz eger ihtiyacini olduğuna karar verirse piyasada bu yönde ilaçlar mevcut
ciddi mi
ama bebek düşünüyoruz prolaktinim yuksek o yuzden ertelemek istemiyorum artik bebek isini acaba bi zarari olabilir mi

Benim erkek ardsmda calisirken 6da gelip 90 aldi simdi ben calisiyorum bir yandan sinava hazirlncm olmazsa evlilik arrik bizde kpss yuzunden 2 yil erteledik ama evliyken bence ailenin yanindan daha iyi calisman lazim..teksin evde.ben ailemle zorlaniyorum misal
bende ailemle cok rahattim elimi ise surmezdim babam yeter ki okusum doye cabaladi hep zaten basta ailem icin kazanmam lazim
masallah nasil hem calisip hem de evde ders calisip 90 almis anlatirmisiniz nasil yol izlemis
benim bi plan programa ihtiyacim var cidden yapamiyorum
cok imreniyorum boylelerine

Kpss ye çok az bir zaman kaldı önümüzdeki haftasonu sanırım sen girecek misin bu hafta sonu?
ben uni mezunuyum bu hafta sonu olacak sinav liseler icin olan degil mi
ben kpss b ye hazirlanmak istiyorum o da 2018 de diye biliyorum
en azindan bu sene matematik geometri vatandaslik cografyayi halletsem seneye de bol soru cozsem keske ya

Evveeettt eşim hazirlaniyor.. Hem uni okuyor disardan 4 senelik iktisat , hem kpss ye hazirlik. Ofiste calistigi icin is yerinde kpss hazirlaniyor evdede kitaplarini okuyor iktisat bolumun.. Vidiolarda izliyor.. Herhalde acikda kendinen olacak, kagit uzeri planlama yap bide saatlarini yaz ona gore hareket et. Kv den gildede evde yaptigin zorlandigin konulari tekrar yaparsin diye dusunuyorum.. Ayy bir arkadas 30 dan sonra memurlaga girmis diye yazmis insallah bizim kiside oyle olur.. Dusundukce heycan basiyor :KK70:
off Allah sabir versin bize
aksamlari ben ders calismak istemiyorum
bu seferr esimle vakit geciremem
zaten iki uc saat yuzunu goruyorum yemek cay derken 11 12 yi buluyo yatiyorum
anca gündüz calisabilirim
ama su tv programlari olmasa temizlik yemek olmasa off ya yapamiyorum becwremiyorum
kv evinde calismam mumkun degil cok konusuyo nefes almadan bi de o calismami istemiyo ama cok da tin
oraya gidince kucuk cep kitaplari varya ondan alip okucam banane isters surat yapsi

bende ailemle cok rahattim elimi ise surmezdim babam yeter ki okusum doye cabaladi hep zaten basta ailem icin kazanmam lazim
masallah nasil hem calisip hem de evde ders calisip 90 almis anlatirmisiniz nasil yol izlemis
benim bi plan programa ihtiyacim var cidden yapamiyorum
cok imreniyorum boylelerine
O biraz sivri zeka odtulu :bicak: ama ciddi calisti yinede 1lere kadar ..bana simdi insan yeterki istesn diyo bende atanmasi zor bmdden mezunum utaniyorum alamazsam bana ne muamelesi yapar acaba:KK48:

Ben , kpps ye hazırlanmiyorum ama evliyim yukseklisans yapiyorum , tez yaziyorum ayni zamanda ozel bir okulda ders veriyorum zorlanıyorum, yetistiremiyorum bazen hayattan beziyorum ama dayaniyorum bi şekilde..
ya nasil yetisiyosunuz herseye bunun bi formulu var mi
ben calistigim zamanlar 6 da gel yemek yap cay hazirla derken anca 1 saaf evde oturabiliyodum o da cay saati
hatta artik enerjim tukenmisti de vitamin hapi almaya baslamistim

O biraz sivri zeka odtulu :bicak: ama ciddi calisti yinede 1lere kadar ..bana simdi insan yeterki istesn diyo bende atanmasi zor bmdden mezunum utaniyorum alamazsam bana ne muamelesi yapar acaba:KK48:
ne guzel masallah vallahi
benim esim ben uyumadan uyuyamiyo sslinda guzel bisey hosuma gidiyo ama iste ders calisamiyorum gece bende sanki gunduz cok calisiyorum ya offf

canım bahene yarattığının kendinde farkıdasın, eğer kendi kendine yapamıyorsan belki dershaneye falan gitmelisin
şöyle söyleyim bi arkadaşım 30 yaşından sonra kpss kazanıp memur oldu üstelik şuan müdür, ve hazırlanırken bebeği vardı hemde 1-2 yaşında en hareketli ve ilgi istediği dönem
bebegine kim bakiyordu peki.kv anne falan mi
cnm dersanye para verecrk gucumuz yok tek maas bi de kazanamazsam esim beni topa tutar o kadar oara verdik bosa gitti falan der
iste bi arkadas demis galiba odaklanamiyorum ben rahata duskunum oturup tv izlemek beni kurtaracak sanki :(

Evliyken çalıştım, girdim ve atandım.

Sesten etkilenmeyen bir insanım. Eşim yanımda dizi, film izlerken ben kitabımı defterimi alıp ders çalışırdım.
Herkesin çalışma tarzı başka, ben yazarak çalışırdım. O gün çalıştıklarımı, öğrendiklerimi eşime anlatırdım. (Önce deftere yazıyorum, sonra okuyorum, en son aklımda kalanları eşime anlatıyorum.) Böyle böyle hem ona genel kültür yükledim hem de çalışmış oldum.

Kursa, dershaneye gitmedim çünkü evden çıkmak için hazırlanmak, yol, dershanede geçen zaman, eve dönüş için geçen zaman ve eve gelince dinlenme süresi çok mantıksız geldi bana. Ev konforunda keyfime göre, pijama rahatlığında çalıştım.

İnsan yeter ki istesin ;) Kolaylıklar diliyorum.

2010da kpss ye girip atandım 81 puan ile. Doğru düzgün çalışmadım. Matematik ve türkçem her zaman iyidir. 52 doğru 6 yanlış. Tarihi okudum tam hatırlamıyorum, coğrafya çalıştım 16 doğru 2 yanlış. Vatandaşlıkta batırdım 6 doğru.6 yanlış. Bu puanla atandım 2010da skandal olduğu halde.

Bu sene minicik kızımla hazırlandım şu anda 21 aylık. Ona rağmen a grubu 71 aldım. Üni biteli 10 yıl oldu. İstersen yaparsın tv yi kapat. Ben de ne giysem yakışır izliyorum :)

bebegine kim bakiyordu peki.kv anne falan mi
cnm dersanye para verecrk gucumuz yok tek maas bi de kazanamazsam esim beni topa tutar o kadar oara verdik bosa gitti falan der
iste bi arkadas demis galiba odaklanamiyorum ben rahata duskunum oturup tv izlemek beni kurtaracak sanki :KK43:

yok canım ikimizde eşlerimiz dolayısıyla uzak bi şehre gelip orda tanıştık, aynı anda atanmıştı eşlerimiz, ikimizde aynı zamanlarda hamile kaldık bakacak kimse yoktu tek başımıza büyüttük bebekleri, o yaptı ben beceremedim:KK53:

Evliyken çalıştım, girdim ve atandım.

Sesten etkilenmeyen bir insanım. Eşim yanımda dizi, film izlerken ben kitabımı defterimi alıp ders çalışırdım.
Herkesin çalışma tarzı başka, ben yazarak çalışırdım. O gün çalıştıklarımı, öğrendiklerimi eşime anlatırdım. (Önce deftere yazıyorum, sonra okuyorum, en son aklımda kalanları eşime anlatıyorum.) Böyle böyle hem ona genel kültür yükledim hem de çalışmış oldum.

Kursa, dershaneye gitmedim çünkü evden çıkmak için hazırlanmak, yol, dershanede geçen zaman, eve dönüş için geçen zaman ve eve gelince dinlenme süresi çok mantıksız geldi bana. Ev konforunda keyfime göre, pijama rahatlığında çalıştım.

İnsan yeter ki istesin :KK66: Kolaylıklar diliyorum.
tesekkur ederim
size de masallah ne guzel darisi bana
bana hayal gibi geliyo..
aynen herkesin ders calisma tarzi baska
bana da mesela diyelimki tarih calisiyorum deftere yazmak cok mantiksiz vakit kaybi gibi geliyo
bende kv evinde kaldigim zaman kucuk cep kitabi aliyim okuyum diyorum baktim olmuyo sizin izlediginiz yolu izlerim
benkm bi arkadasim vardi usenmeden herseyi yazar okurdu
derdim sen napiyosun . kitaptakinin aynisini kagida geciriyosun :) cok gereksiz gelirdi bana
ama boyle bi cok kisi basarili oluyo
ona da eriniyorum ne gerek var diyorum
fakat bu sefer oyle yapmamayi umuyorum 2 senem var sonucta kpss b 2018 de diye biliyorum ben

Bende hazırlanıyorum ıkı cocugum var bırı ıkı bucuk. Dıgerı altı aylık misafırlerımde cok oluyor ama onemlı olan ıstemek ısteyınce oluyor

Back
X