Evlilik ve red flagler

saturnun halkasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
241
174
23
Kızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.

Evet çok fazla başarısız evlilik var. Çok fazla olumsuzluk var ama hiç mi güzel gideni yok bu evliliğin. Lütfen evliliği güzel olanlar biraz destek çıksın çünkü soğudum iyice. Bakış açılarını, davranış biçimlerini paylaşmaları çok çok güzel olur.

Bir diğer merak ettiğim konu da red flagler. Sizce evlenmeden evvel hangi davranışlar görüldüğünde koşarak kaçmak gerekir? Şiddet vesaire zaten kesin. Bunun dışında tecrübe olmadan fark edemeyeceğimiz neler var?

Aile bireylerine ve dışarda garsona tavrı denir genelde.
Burda bir derdim var da çok takılmayın etkilenmişsiniz.
Her evlilik kötü diye bir şey yok bir yerlerde çok güzel evlilik yaşayanlarda var, bunda uyum çok önemli gözlemlediğim kadarıyla :)

Burada yazanlar da cidden etkiledi evet. Hep olumsuzluk yansıdığı için aşkı öldürüyor mu şüphesi başladı

her insan ailesine düşkün olur ama eğer telefonda ne yediginize ne yaptiginiza kadar soran bir aile varsa dikkat edin annesinin memesinden ayrilamamis bir koca adayi olma ihtimali çok yüksek.
sürekli para hesabı yapan, ben yalandan da yalan soyleyenden de hoslanmam diyen bir erkek varsa kaç
evlilik her zaman lay lay lom giden bir şey degil ayni anneden olup ayni evde buyudugumuz kardeslerimizle bile zaman zaman anlasamiyoruz bunu bilerek evlenin.
önemli olan sorunlarin ne oldugu ve aşıp aşamayacaginiz bu adamdan iyi bir eş iyi bir baba olurmu ?
ailesiyle anlasabilirmisiniz vs vs. boyle seyleri iyice dusunmeniz lazim.

Burada yazanlar da cidden etkiledi evet. Hep olumsuzluk yansıdığı için aşkı öldürüyor mu şüphesi başladı
Burda yaşanan olaylar maalesef bazen insanların bile bile hata yapmasından kaynaklı olaylar. (Kendimde dahil nişanlı iken verilen ipuçlarını alamamış ya da göz ardı etmiştim.)

Eh bu da tabi hatalar silsilesine sebep oldu ancak sonunda hayatımı yoluna koydum, tecrübe kaldı cepte. :)

Doğru zamanda, doğru insanla muhteşem bir serüven yaşayabilirsin. Gözünü korkutmasın burda yazılan olaylar, alman gereken dersleri alıp hayatında uygula..
bu konu da çok şanslısınız, evlenip ayrılmadan önce denk gelmeyi isterdim kadınlar kulübüne :)

Yani iyisi de var tabi ama her şey her gün çok harika olacak diye bir şey olmuyor. Her insan ilişkisinde olduğu gibi bazen üzülebiliyor kırılabiliyor insan. Ama eşinle iyi arkadaşsan dostsan bence evlilik de iyi gidiyor

Neyi görürsen kaç
1) cimri ya da çok savurgansa
2) çalışana saygısız davranıyorsa(garson,güvenlik,vale vesaire)
3) sürekli annesini,ablasını,kardeşini abartılı övüyor,arıyorsa
4) dengesi sosyal hayatı varsa
5) kendine gördüğü imtiyazları sana hak görmüyorsa
6) sana karşı laçka ve saygısız tavırları varsa hiç arkana bakmadan dönüp kaçabilirsiniz
Ama benim evliliğimi baza alarak söylersem eğer ben çok mutluyum 10 sene oldu lanet olsun demedim henüz

“Bir derdim var” adlı başlığı okumazsan evlilikle alakalı kötü konu görmemiş olursun.

Ben başlıktan rahatsız oldum, genel olarak bazı yabancı sözcüklerin Türkçe karşılıkları varken bu karşılıkların kullanılmamasına karşıyım. Nedir red flag? İngilizcede mecazen kötü bir duruma işaret etmek için verilen uyarı sinyali demek. Var mı Türkçesi? Var tabi: kırmızı alarm diyebilirsiniz, uyarı sinyalleri diyebilirsiniz, uyarı işaretleri diyebilirsiniz hepsi olur. Kendi dilimizi düzgünce yazalım ve konuşlaım rica ederim.

Burası bir derdim var bölümü, normal hayatlarında da insanlar durup dururken, 'ay evliligim şöyle güzel, böyle şahane' dese saçma olur değil mi. Evlilik kişiye göre değişkenlik gösterir, illaki eşinizin sevmediğiniz yönleri ve huyları olacak ama seni çok iyi hissettiren özellikleri ve huylarıda olacak.
Evlenmeden önce dikkat etmeniz gereken şeyler var, size saygı duyuyor mu, etrafına nasil davraniyor, maddi manevi anne babaya bagimli mi gibi gibi

Red flag oruc kafayla yurt dısında bir okuldan red cevabı aldınız sandım yeminle Bence aileci bir erkekse arkana bakmadan kaç biz evlenmeden önce esim hep bizde sen ben yok biz vardir bir mal varsa ortaktır derdi olabilir o da onlarin aile dinamigi derdim.Şimdi arabamızi amcasından kacırmak icin yalan söylemekten cehennemlik olacağım ağzim yamuluyor yalan yalan üstüne dikmekten bu bir de esimin müdahale etmis şekli.Bazi davranıslar sinyal veriyor anlayabilmek mesele

Devamli paradan bahsediyor parayı çok seviyorsa çalismayi sevmiyor devamlı şikayet ediyorsa kaç kızım.

Kendi kullanıcı adınız dışında dediklerinizde bir sorun yok

Kendi kullanıcı adınız dışında dediklerinizde bir sorun yok

Benim kullanıcı adımla şu durumun hiçbir alakası yok, benim kullanıcı adım bir özel isim., o da zaten bana ait toplum içinde yaygın olarak kullanılmıyor

Son düzenleme:
Bdv konularını okursanız evlilikten soguyabilirsiniz.Saliha Erdim gibi aile uzmanlarını dinleyin.

ben de buna aşırı bakıyorum
ayrıca kadın hakları ve eşcinseller hakkında fikirleri değil evlenmek kahve içmek için bile benim için önemli seulery

ben de buna aşırı bakıyorum
ayrıca kadın hakları ve eşcinseller hakkında fikirleri değil evlenmek kahve içmek için bile benim için önemli seulery
Yani öyle tabi ki de önemli olan hayata farklı pencerelerden bakarken bile birbirine saygı duymak..
Sizin için önemli olan ona önemsiz gelebilir ancak sizi küçümserse işte öylesinden bir halt olmaz uzak durmak gerekir.

aslında önem verdiğin şeylerden öte bence kadın hakları ve eşcinsellige bakışı Türkiyedeki erkeklerin karakterini direkt gösteren bulgulardan biri

aslında önem verdiğin şeylerden öte bence kadın hakları ve eşcinsellige bakışı Türkiyedeki erkeklerin karakterini direkt gösteren bulgulardan biri
Köprüyü geçene kadar da diyebilirler bunu ayırt etmek için davranışlara bakmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…