- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Burada yazanlar da cidden etkiledi evet. Hep olumsuzluk yansıdığı için aşkı öldürüyor mu şüphesi başladıAile bireylerine ve dışarda garsona tavrı denir genelde.
Burda bir derdim var da çok takılmayın etkilenmişsiniz.
Her evlilik kötü diye bir şey yok bir yerlerde çok güzel evlilik yaşayanlarda var, bunda uyum çok önemli gözlemlediğim kadarıyla :)
Burda yaşanan olaylar maalesef bazen insanların bile bile hata yapmasından kaynaklı olaylar. (Kendimde dahil nişanlı iken verilen ipuçlarını alamamış ya da göz ardı etmiştim.)Burada yazanlar da cidden etkiledi evet. Hep olumsuzluk yansıdığı için aşkı öldürüyor mu şüphesi başladı
Yani iyisi de var tabi ama her şey her gün çok harika olacak diye bir şey olmuyor. Her insan ilişkisinde olduğu gibi bazen üzülebiliyor kırılabiliyor insan. Ama eşinle iyi arkadaşsan dostsan bence evlilik de iyi gidiyorKızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
Evet çok fazla başarısız evlilik var. Çok fazla olumsuzluk var ama hiç mi güzel gideni yok bu evliliğin. Lütfen evliliği güzel olanlar biraz destek çıksın çünkü soğudum iyice. Bakış açılarını, davranış biçimlerini paylaşmaları çok çok güzel olur.
Bir diğer merak ettiğim konu da red flagler. Sizce evlenmeden evvel hangi davranışlar görüldüğünde koşarak kaçmak gerekir? Şiddet vesaire zaten kesin. Bunun dışında tecrübe olmadan fark edemeyeceğimiz neler var?
Neyi görürsen kaçKızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
Evet çok fazla başarısız evlilik var. Çok fazla olumsuzluk var ama hiç mi güzel gideni yok bu evliliğin. Lütfen evliliği güzel olanlar biraz destek çıksın çünkü soğudum iyice. Bakış açılarını, davranış biçimlerini paylaşmaları çok çok güzel olur.
Bir diğer merak ettiğim konu da red flagler. Sizce evlenmeden evvel hangi davranışlar görüldüğünde koşarak kaçmak gerekir? Şiddet vesaire zaten kesin. Bunun dışında tecrübe olmadan fark edemeyeceğimiz neler var?
“Bir derdim var” adlı başlığı okumazsan evlilikle alakalı kötü konu görmemiş olursun.Kızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
Devamli paradan bahsediyor parayı çok seviyorsa çalismayi sevmiyor devamlı şikayet ediyorsa kaç kızım.Kızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
Kendi kullanıcı adınız dışında dediklerinizde bir sorun yokBen başlıktan rahatsız oldum, genel olarak bazı yabancı sözcüklerin Türkçe karşılıkları varken bu karşılıkların kullanılmamasına karşıyım. Nedir red flag? İngilizcede mecazen kötü bir duruma işaret etmek için verilen uyarı sinyali demek. Var mı Türkçesi? Var tabi: kırmızı alarm diyebilirsiniz, uyarı sinyalleri diyebilirsiniz, uyarı işaretleri diyebilirsiniz hepsi olur. Kendi dilimizi düzgünce yazalım ve konuşlaım rica ederim.
Kendi kullanıcı adınız dışında dediklerinizde bir sorun yok
Bdv konularını okursanız evlilikten soguyabilirsiniz.Saliha Erdim gibi aile uzmanlarını dinleyin.Kızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
ben de buna aşırı bakıyorumAile bireylerine ve dışarda garsona tavrı denir genelde.
Burda bir derdim var da çok takılmayın etkilenmişsiniz.
Her evlilik kötü diye bir şey yok bir yerlerde çok güzel evlilik yaşayanlarda var, bunda uyum çok önemli gözlemlediğim kadarıyla :)
Yani öyle tabi ki de önemli olan hayata farklı pencerelerden bakarken bile birbirine saygı duymak..ben de buna aşırı bakıyorum
ayrıca kadın hakları ve eşcinseller hakkında fikirleri değil evlenmek kahve içmek için bile benim için önemli seulery
aslında önem verdiğin şeylerden öte bence kadın hakları ve eşcinsellige bakışı Türkiyedeki erkeklerin karakterini direkt gösteren bulgulardan biriYani öyle tabi ki de önemli olan hayata farklı pencerelerden bakarken bile birbirine saygı duymak..
Sizin için önemli olan ona önemsiz gelebilir ancak sizi küçümserse işte öylesinden bir halt olmaz uzak durmak gerekir.
Köprüyü geçene kadar da diyebilirler bunu ayırt etmek için davranışlara bakmak gerekir.aslında önem verdiğin şeylerden öte bence kadın hakları ve eşcinsellige bakışı Türkiyedeki erkeklerin karakterini direkt gösteren bulgulardan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?