- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.861
- 73
- 33
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
haklısınız ama ben bu köprüyü geçme işine oek inanmıyorum.Köprüyü geçene kadar da diyebilirler bunu ayırt etmek için davranışlara bakmak gerekir.
Maalesef zamanında bu hataya bende düştüm.haklısınız ama ben bu köprüyü geçme işine oek inanmıyorum.
erkekler çoğu zaman o kadar net gösteriyorlar ki kendilerini ama kadınlarımız fazlasıyla duygusal , ilişki bağımlısı evlilik bağımlısı olduğu için anlamak gibi bir cabada değil bence
Ben başlıktan rahatsız oldum, genel olarak bazı yabancı sözcüklerin Türkçe karşılıkları varken bu karşılıkların kullanılmamasına karşıyım. Nedir red flag? İngilizcede mecazen kötü bir duruma işaret etmek için verilen uyarı sinyali demek. Var mı Türkçesi? Var tabi: kırmızı alarm diyebilirsiniz, uyarı sinyalleri diyebilirsiniz, uyarı işaretleri diyebilirsiniz hepsi olur. Kendi dilimizi düzgünce yazalım ve konuşlaım rica ederim.
ben sessiz kendi halinde tipleri çok beğeniyorum, içgüdüsel olarak hep böylelerine çekiliyorum.Valla çok şey var hangisini yazsak ki. Aslında olumsuz Bi davranış gördüğünüzde bunu 2 3 4 5 le falan çarpın. Çünkü flört sevgililik döneminde ortaya çıkan davranış fragman oluyor genelde. Hangi davranıştan kaçmak gerekire cevap ise siz neyden hoşlanmıyorsanız o aslında.
Yani Bi genel olarak kimsenin istemeyeceği şeyler var çapkınlık, kumar gibi bağımlılıklar, yalan, şiddet vs. Bir de sizin fikirleriniz var. Mesela kimi sessiz efendi ağır biri olsun ister eşi, kimisi de esprili komik konuşkan. Önemsiz gibi dursa da evlilikte benzemek çok önemli.
Şiddet kadar fazla iyi de sorun bence.birseyleri örtüyor olabilir.Evlilige gelince hayal edildiği gibi masalsı değil.kisiliginizde sabır saygı barindiriyorsaniz karşılıklı sorunsuz yaşanabilir .Kızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
Evet çok fazla başarısız evlilik var. Çok fazla olumsuzluk var ama hiç mi güzel gideni yok bu evliliğin. Lütfen evliliği güzel olanlar biraz destek çıksın çünkü soğudum iyice. Bakış açılarını, davranış biçimlerini paylaşmaları çok çok güzel olur.
Bir diğer merak ettiğim konu da red flagler. Sizce evlenmeden evvel hangi davranışlar görüldüğünde koşarak kaçmak gerekir? Şiddet vesaire zaten kesin. Bunun dışında tecrübe olmadan fark edemeyeceğimiz neler var?
Evlilik aşkı öldürmez tam tersine kuvvetlendirir burda okuduğunuz şeylere bakarak evlilik hakkında kötu düşünmeyin doğru insanı bulduysaniz evlilik çok güzel bir şey tabiki aynı evi paylaştığın insanın gerçek yüzünü evlenince görüyorsun bazen hayal kırıklığına ugrayadabilirsin ama bu iki taraf içinde geçerli olan bişey evlilikte önemli olan şey sevgi saygı ve sadakat bunlar yoksa o evlilik bitmiştirKızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
Evet çok fazla başarısız evlilik var. Çok fazla olumsuzluk var ama hiç mi güzel gideni yok bu evliliğin. Lütfen evliliği güzel olanlar biraz destek çıksın çünkü soğudum iyice. Bakış açılarını, davranış biçimlerini paylaşmaları çok çok güzel olur.
Bir diğer merak ettiğim konu da red flagler. Sizce evlenmeden evvel hangi davranışlar görüldüğünde koşarak kaçmak gerekir? Şiddet vesaire zaten kesin. Bunun dışında tecrübe olmadan fark edemeyeceğimiz neler var?
aslında önem verdiğin şeylerden öte bence kadın hakları ve eşcinsellige bakışı Türkiyedeki erkeklerin karakterini direkt gösteren bulgulardan biri
bence de çok şanslısın bende evlenmeden önce keşfetmek isterdim kadınlar kulübünü…Bir kere kıskançlık berbat bi şey direk kaç başta güzel geliyor aa beni seviyor mu oluyor ama asla öyle değil şunu yapma bunu yap diye sana bi şeyleri dikte ediyorsa kaç,koyafetine karışıyorsa kaç,ağzı bozuksa kaçKızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
kesinlikleeben sessiz kendi halinde tipleri çok beğeniyorum, içgüdüsel olarak hep böylelerine çekiliyorum.
ama maalesef sonradan farkettim ki böyleleri konuşması gerektiği zamanda kendisini doğru düzgün ifade edemeyen/ etmeyen capsizlar oluyor.
Kötü evlilikten deli gibi korkan ben ve arkadaşlarım çok şükür muhteşem evlilikler yaptık. Ne kavga, ne kıskançlık ne eleştiri anlayışsızlık… hep böyle gider mi bilmem tabi ama bence evlilik iyi veya kötü değildir. Biriyle evlilik iyidir, başka biriyle kötüdür. Ancak bu işten anladığımı düşünğyorum. Bence ana kriterler;Kızlar burda olsun dışarda olsun evlilikle ilgili o kadar çok olumsuz şey duyuyorum ki artık korkmaya başladım. Erkek arkadaşım var ve çok seviyorum ama gerçekten evlilik beni düşündürmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?