Evlilik ve sabah kahvaltısı sorunu

Neden :) bebek olunca ne oluyor ?
Ilk cocugunuzsa dogunca anlarsiniz 10 dk uyumanin cok kiymetli oldugunu yorgunlugun dibine vurdugunuzda ...iste o zamanlarda size kahvalti hazirlayan sizi dusunen yardimci olan.bi koca gerek....
Bebek olunca herkesin bünyesi duruyor bir tek annelerin kahvaltıya ihtiyacı oluyor demek ki :KK48:
3 tane doğurana ne yapılacak çok merak ettim :)
Herhalde adam işten gelip öğle ve akşam yemeklerini de hazırlamalı :KK70:
Eveeet aynen oyle :D
Valla ne biliyim gucu olana helal olsun;dogursun 3 degil 4 5 dogursun.. bakabiliyosa maddi manevi;ne guzel... ama hic bi ise yetisemiyorsa benim gibi :/ coook.zor..

Bence eşinizin ilişkinize dair başka sorunları da var. Sakince düşünün ve ona da sakin yaklaşın anlamaya çalışın. Insan bir kahvaltıdan sebep eşine senin hiçbir şeyini istemiyorum demez bence.

Bebek olunca herkesin bünyesi duruyor bir tek annelerin kahvaltıya ihtiyacı oluyor demek ki :KK48:
3 tane doğurana ne yapılacak çok merak ettim :)
Herhalde adam işten gelip öğle ve akşam yemeklerini de hazırlamalı :KK70:
3 tane doğurana 3 nedime veriliyor,gak deyince kahve, guk deyince yeşilçay:D
3 çocuğum var,yine düzenim aynı.Küçüklerken de eşimi kahvaltısız göndermedim.Grup gündoğarkenindi sanırım bir şarkı vardı.

Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin
Herkes sevgi bekliyor,yalnızca sen değilsin

Keser gibi hep bana yontmak olmaz,testere gibi bir sana bir bana olmalı.Demişlerki ne var sanki erkek kıyamasa uyandırmaya,bir öpücük kondursa,gitse.
Peki o eş düşünmeyecekmi,ne olurdu bana ıkı lokma hazırlasa,öpüp yolcu etse,yine yatsa...
Birisi vardı,övünerek anlatıyordu,ayy aşkım bana hiçç kıyamaaz,sabah beni uyandırmadan gider,canıım.
Sonra boşanmaya kalktıklarını duyduk.
Eşi diyormuş,artık tahammüiüm kalmadı,işim ağır,sabah birşey yemeyince başım dönüyor,iş makinesi kullanıyordu.Eşime ne zaman desem,ben nazlı büyüdüm,kalkamam öyle erkenden,artık bıktım söylemiyorum ama hiç huzurum yok diye paylaşmış.Barıştırmışlar güç bela,şimdi nasıllar bilmiyorum.

ya koskoca adam, şu kocaman heriflerin de kahvaltı diye ağlaması bana çok komik geliyor. ne kahvaltısı ya? elin ayağın tutuyor arkadaş. kadın hizmetçi zaten çocuğa baksın, evin işlerini yapsın bir de bu paşa bozuntularına yok kahvaltı bilmem ne hazırlasın. içinden geldiği için eşine kahvaltı vs. hazırlayan hanımlara değil bu lafım onlardan alınan olmasın. sorun heriflerin bunu zorunluluk gibi dayatmaları. yani adam zaten bana kahvaltı hazırla dediği zaman o işin bir anlamı kalmıyor. kadının içinden geliyorsa,hazırlayacağı varsa zaten adamın demesine gerek kalmaz, ben seni kahvaltısız yollamam der yine yedirir o kadın kocasına yani.

bırakın hanımlar ya, bunlara iyilik yaramaz.

Her Bebek bir değil, kimi Bebek gece yarar sabah Kalkar kimi saat başı uyanır.
Saat başı uyanmışım kalkıp daha Adama kahvaltı hazırlayamam kusura bakmasın kimse. Kahvaltılıkları aksamdan kapaklı kutulara koyar yatarım, çayını demleyiversin. Koca Adam Bebek değil. Eşim de kalkma ben atıştırır çıkarım der zaten.aklın yolu bir.

Bana bir gün olsun sunu yap dememistir esim, yaparsam elina saglik tesekkür ederim der.
Ha ben de elimden geldigi kadar ona yardimci olurum.
Zamanim varsa ne ala herseyi yapar önüne koyarim. Zamanim yoksa hicbir zaman zaman benden birsey istemez.
sanirim aileden gelen birsey bu
esim cocukken sabahlari kalkarmis annesine acim dermis annesi de kalkmazmis yataktan, cok isterse de azarlarmis gitsin diye
simdi aileden nazlanmissa siz onu nazlamadiniz diye size trip atiyor, hic hakli degil, bu sekilde kirici olmamali
kendinizi üzmeyin, konusmayi deneyin diyecegim ama cocuksu tavirlari varmis esinizin, önce onu kirmaniz lazim
Öylede olabilir ama benim eşimin ailesi sabah 7de bile kalkıp kahvaltı yapıyorlar birliğe girdim mecburen bende çalışırdım bekarkwn ama uykuya duskundum hala öyleyim ilk başlarda kalkiyordm ama bende iştah denen bsy yok eşim az yiyor sonuçta nereye kadar onlara göre yasicam ve kayinvalidemde yaşlı değil yani mübarek hergün akşama kadar eve gelmiyor gezmelerden kalkmiyorm artık beklerseler beklesinler eşime hazirladigimda yesinler ya da kalkıp yapsınlar eşimin iştahı olmuyor diye adam benden istemiyor ama insanında vicdanı el vermiyor onlar yüzünden saat 9 da felan aç gitmiş oluyor evden ikinci sofrayı kurma boşver yat uyu diyor artk kalkmıyorm bende o saatte yapacak olan kalkıp hazırlasın eşim cok açsa iştahı olursa hazirlarmisin diyor hazirliyorm ama genelde kalkma istersen ben dışarda atistiririm diyor of Allahım inşallah burdanda bir an önce kurtulurum :halay:

3 tane doğurana 3 nedime veriliyor,gak deyince kahve, guk deyince yeşilçay:KK70:
3 çocuğum var,yine düzenim aynı.Küçüklerken de eşimi kahvaltısız göndermedim.Grup gündoğarkenindi sanırım bir şarkı vardı.

Hayatın anlamını yanlış çözmüş gibisin
Herkes sevgi bekliyor,yalnızca sen değilsin

Keser gibi hep bana yontmak olmaz,testere gibi bir sana bir bana olmalı.Demişlerki ne var sanki erkek kıyamasa uyandırmaya,bir öpücük kondursa,gitse.
Peki o eş düşünmeyecekmi,ne olurdu bana ıkı lokma hazırlasa,öpüp yolcu etse,yine yatsa...
Birisi vardı,övünerek anlatıyordu,ayy aşkım bana hiçç kıyamaaz,sabah beni uyandırmadan gider,canıım.
Sonra boşanmaya kalktıklarını duyduk.
Eşi diyormuş,artık tahammüiüm kalmadı,işim ağır,sabah birşey yemeyince başım dönüyor,iş makinesi kullanıyordu.Eşime ne zaman desem,ben nazlı büyüdüm,kalkamam öyle erkenden,artık bıktım söylemiyorum ama hiç huzurum yok diye paylaşmış.Barıştırmışlar güç bela,şimdi nasıllar bilmiyorum.
Dinleyeceğim o şarkıyı :eğlence:
Allah herkesin yuvasında muhabbetini arttırsın :dua:

kızlar 3 yıllık evliyim .çalışmıyorum.bekarken de uykuya çok düşkündüm erken asla kalkamazdım ..evlendikten sonra da böyle devam etti eşime ne kadar kahvaltı hazırlamak istesem de uyanamıyorum bir türlü ..bir kaç defa hazırladım..Birgün bebeğim uyanmıştı onu uyutuyordum eşim de işe gidecek olmayan birşey yüzünden bana çattı..ben de bebeğimle ilgilendiğim için kahvaltı hazırlayamadım ..o günden beri inat etmiş hazırlama istemiyorum sırf sana çattım diye hazırlamadın senin keyfinle mi ben kahvaltı yapacam deyip duruyor ..ben kaç defa hazırladım yemeden gitti bu yüzden ..kapat konuyu istemiyorum diyor ..ama olur olmadık herkesin yanında kahvaltı konusunu açıp beni rencide ediyor ..bugünlerde yine bana sarmış durumda ..sürekli laf sokup huzursuzluk çıkarıyor ..dün ağzını aramak için yarın kahvaltı hazırlayayım yapalım dedim beraber ..senin hiçbirşeyini istemiyorum dedi..bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez ..o kadar zoruma gitti ki.nasıl aşacam ben bu sorunu bunun inadını

Bizde de aynı sorun olmuştu.. Alakasız bir kavga esnasında bir sabah kahvaltı mı hazırladın gibi laflar etti hiç oralı olmadım hala da olmuyorum. Konuşsun dursun boş ver

Belliki konu bayağı çıkmaza girmiş... onu susturmak ise amacın ben olsam her sabah kahvaltılıkları masaya koyarım... israrla her sabah koyarım... o masaya otursa da oturmasa da... hatta sende otur çağır gelip gelmemek onun sorunu...kahvaltı hakkında söyleyecek tek bir cümlesi kalmaz ozaman bir daha bu konuyu açmaya cesaret etmez...

Böyle don lastiği konuyu uzatan insanlara erkek olduklarinda daha cok gicik oluyorum.acik ve net konud birdaha baskasinin yaninda bu konuyu duymucam de.gerekirse tehtid et.Bu ne böyle ya hic sevmem zirt pirt ayni muamele.esin cok ayip ediyor.

Bazı erkekler sırf sorun yaratmak için kahvaltıyı bahane eder.. düşünki ..haftasonu..ikinizinde işi yok ,sabahın 8 inde kalkıp..8.30 da hala yatıyorsun muhabbetiyle başlayıp,kahvaltı hazırlayla bitiren..hatta işi hakarete kadar vardıran erkek gördüm..malesefEn Büyük KK ulan yat işte..işiniz yok,sarıl konuş demi..11 de yapıverin kahvaltıyı..kendi acizliğini yada kadını horlayarak tatmin olmayı marifet sanan öküzler var

Her Bebek bir değil, kimi Bebek gece yarar sabah Kalkar kimi saat başı uyanır.
Saat başı uyanmışım kalkıp daha Adama kahvaltı hazırlayamam kusura bakmasın kimse. Kahvaltılıkları aksamdan kapaklı kutulara koyar yatarım, çayını demleyiversin. Koca Adam Bebek değil. Eşim de kalkma ben atıştırır çıkarım der zaten.aklın yolu bir.
Evet bence de, hayir yani bi de hayrola evlilikte haklar esit degilmi. Neden hersey kadinin ustunde ki... bi cay demleyemiyosa napiyosa yapsin. Bizimki can degil sanki..
Benim bebis zaten 5 6 gibi uyandriri bizi hadi bazen belki 7 olur ..babasi da 7 7bucuk gibi evden cikar.. yolculariz esimi ama kahvalti yapmadan gider... kendi istemiyo aslinda,zaten uyanigim 10dk da hazirlayabilirim aslinda ama istemiyor. Isyerinde cay biskuvi yada pogaca yerim der cikar..

Not,evet benim.bebegim de saat basi uyananlardan... ama sabah 5 7 arasi uyandimi tekrar uyumuyo..

bence kadın ya da erkek fark etmez işe giderken hasta ya da yorgun olmadığı durumlarda sabah eşiyle kahvaltı edip işe göndermeli.
eşim çalışmazken o bana yapıyordu
ben izindeyken ben ona yapıyordum

şimdi de benden 1 saat önce işe gidiyor. kalkıp bi tost yapıveriyorum genelde. çünkü kalktığı gibi yemek de yiyemiyor. yanına verip gönderiyorum.
siz de akşamdan bişeyler hazırlayıverin sabah hazırlamanıza rağmen yemiyorsa.

neli seviyorsa artık bir börek yap, kokusuna uyansın, bak nasıl yiyor.

Back
X