Anne babanız yok mu? Size yardım etmezler mi?
Gidişatınız iyi değil. Elinde kalırsınız bigün.
Ne diyeceğimi şaşırdım. Nutkum tutuldu.
Onu görünce korkmaniz durumun vehametini anlatıyor.
Sizin yerinizde olsam onun evde olmadığı an çantamı alıp kaçarım.
Babam beni evine kabul etmese de giderim. Bu adamın yanında sığıntı olana kadar babamın yanında sığıntı olurum çok daha
Var ama yok gibiler.. işe başlasam boşanicam. Meslekle adam olunmuyor kimse yapmasın benim yaptığım hatayı evlenmeden önce milyon kere düşünsünler. Evde oturduğum yer bile battı televizyon izlesem vasıfsız oldum.
Yok bacim yok hayvan yularından insan sözünden tutulur da bunun sözleri söz değil. Insan karısına benin parami yiyorsun nasil der? Hadi dedi onun yüzüne nasil bakar? Hadi baktı yok bakmasin ya. Adam
Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.Mesleğiniz ne? Çalışmayı düşünüyor musunuz? Bu adamdaki neyin özgüveni?
Üzgünüm. Böyle bir muameleyi hiçbir kadın haketmez. Yani eğer hala evli kalacaksanız bile, bence uzun bir süre tepkinizi koyun. Hoş, sonrasında ne değişecek orası da ayrı.Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.
Al işte, ak koyunu gören kimse içi dolu yağ sanmasın. Mesele adam olabilmek. Üzülme bacım. Güzel günler yaşarsın insallahMesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.
Boşanma seçeneği kafasında olan insan bunları yazmaz ki icraata döker cherrycigim. Bunca şeyi yaşamış insan,burdan biri boşan dediği için bosanmazHemen karakola gidin darp raporu almanıza yardımcı olsunlar. Sonra da dava açın boşanın arada darp var delice tazminat alırsınız.
Dava bittikten sonra sosyal medyada ifşa edin mutlaka bu 2 ayaklı hayvanatı insan sanmasın diğer insanlar. ben olsam işyerine İKya, patrona ve işarkadaşlarına da mail atardım dayakçı bir hayvanla çalışıyorsunuz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?