Evlilik ve şiddetin her türlüsü.

gmzzz17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
16
11
38
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?

Hemen karakola gidin darp raporu almanıza yardımcı olsunlar. Sonra da dava açın boşanın arada darp var delice tazminat alırsınız.

Dava bittikten sonra sosyal medyada ifşa edin mutlaka bu 2 ayaklı hayvanatı insan sanmasın diğer insanlar. ben olsam işyerine İKya, patrona ve işarkadaşlarına da mail atardım dayakçı bir hayvanla çalışıyorsunuz diye.

Anne babanız yok mu? Size yardım etmezler mi?

Gidişatınız iyi değil. Elinde kalırsınız bigün. Nutkum tutuldu. Çok üzüldüm

Onu görünce korkmaniz durumun vehametini anlatıyor.

Sizin yerinizde olsam onun evde olmadığı an çantamı alıp kaçarım.

Babam beni evine kabul etmese de giderim. Bu adamın yanında sığıntı olana kadar babamın yanında sığıntı olurum çok daha iyidir.

Darp raporu almayı unutmayın. Hastaneye gidince hastane polisi yardımcı olur. Sizin can yeleğiniz o darp raporu olacak.

Allah yardımcınız olsun

Var ama yok gibiler.. işe başlasam boşanicam. Meslekle adam olunmuyor kimse yapmasın benim yaptığım hatayı evlenmeden önce milyon kere düşünsünler. Evde oturduğum yer bile battı televizyon izlesem vasıfsız oldum.

Mesleğiniz ne? Çalışmayı düşünüyor musunuz? Bu adamdaki neyin özgüveni?

İlk iş o evden çik.
Ailenin yanına git yada direk karakola başvur.darp raporu alabilirsin ayrıca sığınma evi talebinde bulunursun.
Ayrıca psikolojik destek almalisin.
Asla yapamam diye düşünme kadın isterse herşeyi yapar
Evet haklısınız özgüven problemi yaşıyorsun,korkuyorsun,kendini zayıf hissediyorsun ama bunlara katlanmak daha zor.
En azindan rahat uyku uyuyabilir rahat nefes alırsın.kendine güven lütfen.aileni ara mesaj at hemen gelsinler.sabretme asla düzelmez

darp raporu alın, direkt avukata danışın.aileniz sahip çıkmazsa devlet var. oraya başvurun

Hiiiiiiiç üstünüze alınmayın kendi meslek yapıyor da ne yine ayı yine ayı ... Ayıya diploma verince insan olmuyor diplomalı ayı oluyor ancak.

Yok bacim yok hayvan yularından insan sözünden tutulur da bunun sözleri söz değil. Insan karısına benin parami yiyorsun nasil der? Hadi dedi onun yüzüne nasil bakar? Hadi baktı yok bakmasin ya. Adam

Mesleğiniz ne? Çalışmayı düşünüyor musunuz? Bu adamdaki neyin özgüveni?
Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.

Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.
Üzgünüm. Böyle bir muameleyi hiçbir kadın haketmez. Yani eğer hala evli kalacaksanız bile, bence uzun bir süre tepkinizi koyun. Hoş, sonrasında ne değişecek orası da ayrı.

Al işte, ak koyunu gören kimse içi dolu yağ sanmasın. Mesele adam olabilmek. Üzülme bacım. Güzel günler yaşarsın insallah

Boşanma seçeneği kafasında olan insan bunları yazmaz ki icraata döker cherrycigim. Bunca şeyi yaşamış insan,burdan biri boşan dediği için bosanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…