Evlilik ve şiddetin her türlüsü.

Neyi beklıon ?

Emin ol ki eğer çalışsaydın para kazansaydın yine aynı şeyler batacaktı. Aynısı benim başımdaydı işte. Onun kadar maaş almama rağmen bir gün olsun paramı ondan esirgeyip konu haline getirmeme rağmen yemediğim dayak işitmediğim küfür hakaret kalmamıştı. 8 saat çalışıp geldikten sonra uzanıp tv izlemem bile batmıştı. İzlediğim dizilerle bile alay ederdi. Ev kirli düzgün yemek yok perde niye açık falan diye sürekli hakaret ederdi. Benimde kyk borcumun geri ödemesi gelmişti. Kendi paramı kazanmama rağmen o borç bu evde ödenmeyecek. Senin zamanında erkeklerle yediğin parayı ben ödemem diyerek kavga kıyamet çıkarmıştı. Bende de şiddetin her türlüsü vardı ve eğitim olarak maaş olarak aynı seviyedeydik. Bunlar insan değil. Sen bir an önce boşanmaya bak. Ben boşanabilmek için darp raporu tazminat filan konusunu hiç açmadım. Yeter ki boşanalım diye anlaşmalı açtım. Eğer anlaşmalıyı kabul etmezsen çekilmeli dava açarım her şeyi isterim dedim. Oda kabul etti. Ayak sesinden bile korkar olmuştum bende senin gibi

Bende de çok benzer şeyler vardı bunları okuyunca tekrar hatırladım Çay demlememe bile laf söylerdi, kız arkadaşımla mesajları okuyup ne saçma muhabbetiniz var derdi, ben ondan çok daha eğitimli ve kültürlü olmama rağmen şans eseri iyi bir işe girdiği için kendini bişey sanıyordu, ben okuyordum ihtiyaçlarımı hiç bir zaman ondan istemedim kredi paramla aldım ve her zaman baban ödesin borcunu derdi evlenmeden bile. Şimdi de boşanma davasında eve aldığı süpürgeyi nimet gibi gösteriyor, 2 kere yemek sipariş verdik diye(sınav zamanlarımda) evde yemek yapmıyordu diye iftira atıyor. Zaten evliyken araba alırsak annemin üzerine yapacağım boşanınca sana kalmasın diyen 'adam'dan ne beklersin. Sen en azından anlaşmalı kurtulmuşsun.

Anlaşmalı benim sayemde oldu. Etrafımdakiler hep niye anlaşmalı boşamıyorsun tazminat al filan dediler de istemem ondan gelen beş kuruşu. Çocuk olsaydı ayrı tabii. Sonuna kadar savaşırdım elimde ne var ne yok dökerdim. Ama şimdi sadece bir an önce boşanmak için hiçbir şey istemedim

Kuzum akıllı ol sen de, ne güzel çocuk da yok. Al darp raporunu, aç boşanma davanı dön ailenin yanına, nafakanı da al. Paramı yiyorsun diyormuş madem yapayalnız bırak, işlerini gören, kadınlığını yapan, canı istediğinde sinirini pisliğini akıtacak biri olmadığın halde her ay sana para ödemek zorunda kalsın da görsün. O nafaka evlat acısı gibi gelir ona emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…