- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Merhaba biz evleneli 8 ay oldu ve eşim aslında evimize bakan, evcimen ama aynı zamanda annesini babasını da çok dinleyip bana yansıtan biri. Ben de normalde sakindim ama sinirli biri oldum evliliğim sürecinde. Eşim benim anne babama da iyi davranır. Ben de onun anne babasına iyi davranıyorum. Biz her iki aileden de uzakta oturuyoruz. Benim ailem 2 saat uzakta onun ailesi 15 saat uzakta. Yıllık izinde bana sen önceden git kal dedi ben de önceden 5 gün kaldım eşim sonradan geldi 3 gün benimle ailemin evinde kaldı sonra onun ailesinin yanına gittik. Orada da 15 gün kaldık beraber. Burada bir sorun yok. Ardından eşim sürekli kardeşleriyle sabahlayıp maç oynamaya başladı. Iddia da oynuyordu sürekli. Bu durumdan rahatsız olduğumu da söylediğim halde devam etti. Telefonuyla sürekli oyun ve iddia oynuyordu. Telefonu elinden hiç düşmüyordu. Ben de eşimin annesine yardım etmeye çalıştım elimden geldiğince. Arada bir telefonuma bakıyordum çünkü otururken canım çok sıkılıyordu. Soğuktan sürekli evdeydik. Gideceğimiz gün de valizleri hazırladım. Eşimle kardeşleri yine bilgisayarda maç oynuyordu ben de telefonumla ilgilendim yeniden. Eve geldik eşim işe gitti geldi. Gelir gelmez biz tartışmaya başladık. Annemlerin yanında sürekli telefonla oynamışsın. Makyaj yapmıştık ablasıyla. Annemlerin yanında makyaj yapmışsın,gülmüşsün vb. bir sürü şey söyledi bana ben de ağladım sinirlerim bozuldu bağırdım. Şimdi annesini falan hiç arayasım gelmiyor. Kendi çocuklarına iddia oynamalarına rağmen bi şey demeyip benim arkamdan böyle konuşması çok zoruma gidiyor. Aklıma geldikçe ve konu açıldıkça eşime bağırdığımı farkettim. Cok uzuluyorum hem bağırdığım için hem bu olanlar için. Sinirlerimi artık kontrol edemiyorum. Eşimin bana karşı olan tavrını beni ufacık meselelerde savunmamasını kaldıramıyorum.