Evlilik ve sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elaaa01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
87
175
93
33
Arkadaslar bu konu buraya iyimi oldu bilemedim. M moderator Yanlis ise hangi basliga koyacam?

Arkadaslar esimle tartistik ve evden gitti. Gitmesi bana koydu cunku gercekten fedakar birisiyim. Calisiyorum okuyorum evimle ilgileniyorum. Esim ise calisiyor ve kendisi icin spor'a gider, arkadaslarla mesgul olur. Herseyi gectim asil beni sinir eden. Kapima sarhos dayanip posta kutusundanki mektublari vermesi. (kutunun anahtari onda). Ve cocuklarimizada o haliyle opucukler atip gitti. Gercekten igrendim. Ona cocuklarimiza bu sekilde yanasmamasini soyledim. Sorum su; Bir adami darlandiginda gitmesini ve icmesini nasil onleyebiliriz? Ben erkegi parmaginda ceviren kadin olamadim nasil olur soyleyin. *Turkcem berbat kusura bakmayin Almanyada ikamet ediyorum

Eziyet et . Ona o olmadan da yaşayabileceğini kanıtla umursama bak o zaman neler olucak

Koskoca adamı niye kukla yapmayı amaç edindiniz?
Hayat arkadaşlığı için evleniyoruz, birine köle ya da sahip olalım diye değil.
Ütopik amaçlarınız olduğu için başarılı olamıyorsunuz.
Bu arada bir insan kendini unutmayacak, kendi hayatı olacak. Evlenince iki küme birleşimi gibi olmalıyız. Hatırladınız mı kesişim kümesini evlilik bu.
Eğer bir kişinin kendi hayatı olmazsa fagosite edilen bakteri gibi olur, ölür gider. İlişki açısından bakarsak terk edilir. Çünkü eşine verebileceği yeni birşey yoktur.

Eziyet et . Ona o olmadan da yaşayabileceğini kanıtla umursama bak o zaman neler olucak
Bir sorunda orda ben calistigim icin onuda umursamiyor. Kendini idare eder seklinde yasiyor biliyor cunku onsuz iyi yaparim ben

Koskoca adamı niye kukla yapmayı amaç edindiniz?
Hayat arkadaşlığı için evleniyoruz, birine köle ya da sahip olalım diye değil.
Ütopik amaçlarınız olduğu için başarılı olamıyorsunuz.
Bu arada bir insan kendini unutmayacak, kendi hayatı olacak. Evlenince iki küme birleşimi gibi olmalıyız. Hatırladınız mı kesişim kümesini evlilik bu.
Eğer bir kişinin kendi hayatı olmazsa fagosite edilen bakteri gibi olur, ölür gider. İlişki açısından bakarsak terk edilir. Çünkü eşine verebileceği yeni birşey yoktur.
Yapsin. Benimde kendime gore mesgul olacanildcegim seyler var. Benim anlamadigim icmeyen adamin icmesi boyle kiro tavirlara gelemiyorum bu nedenek ya? Kendini acindirmakmi ne bu

Ayrılmak istemiyorsun sanırım?
Cok kotu bir huyum seviyorum. Ama ben soguk kanliyim. Bensiz mutlu olacaksa eyvallah kolumda altin bilezigim var kimseye muhtac degilim. Cocuklar az baba baba diye mirildanir okadar. Cozulmeyecek sorun olsada dilekce versem.

Cok kotu bir huyum seviyorum. Ama ben soguk kanliyim. Bensiz mutlu olacaksa eyvallah kolumda altin bilezigim var kimseye muhtac degilim. Cocuklar az baba baba diye mirildanir okadar. Cozulmeyecek sorun olsada dilekce versem.
Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda bırakın biraz da o çabalasin gittiği yere kadar gitmediği yerde by byy

Erkeği parmağında çeviren kadın yoktur.Parmakta çevrilmeye müsait erkek vardır.Hiçbir kadının sihirli değneği yok.Erkekle alkalı bi durum.Geçimsiz erkek her yerde geçimsiz.Tecrübeyle sabit
Aynen. Ve ona uzuluyorum. Arkadaslarida benim arkadaslarimin esleri yani benden once onlar yoktu mesela. Kimsesi yok. Kendi kardesleri bile ondan sikayetci ben ama nebilim hep positif bakmaya calistikca tuaf oldum ben. Corona virusi olsa bu adam yok griptir der gececek kadar optimist oldum. Kendimi biraz ezzik hissediyorum acikcasi.

Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda bırakın biraz da o çabalasin gittiği yere kadar gitmediği yerde by byy
Bacim en kotusude ne ! Iki haftadir aramayan adam gelmeyen adam posta lutusuna bakmayan. Yarin duymus ben gec gelecem is yerinde yemegimiz var eee sevgililer gunu bide eee almanlar cokkk simarik. Bugun geldi. Inat. Morel bozmak. Icimden diyorumki kabul et. Hataliyim ozur dilerimde yok. Inat. Bende o inat yok. Ben bir umursamam iki umursamam ucuncude patlarim ben mecbur konusulacak konularnkapanacak bu adam oyle degil.

Bana bir tuyo verin. Bu adamla konusmamak gorusmemek icin neyapmam gerek? Hep cocuklari araya katip yinede konusuyoruz sanki evliyiz ama ayri yasiyoruz suan. Sacmalik diz boyu. Aklim almiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X