evlilik ve yalnizlik :(

Bsra06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
30
33
3
Kızlar bana bir yardımcı olun 2 yıl olacak evleneli ama cocugumuz daha yok fakat esim sürekli arkadaslariyla bulusmak istiyor ve islerini bana göre degil kendine gore ayarlıyor hic bos vakti yok gibi kalan vakitlerde ya misafir geliyor yada kaynanaya gidiyoruz çünkü bende calisiyorum bunu defalarca konustum fakat tamam desede hic bir degisme olmadi bazen evde duvarlar üstüme üstüme geliyor oturdugum yerde ailemde yok bugun isten cikti direk arkadaslarinin yanina gitti soyledim bagirdi cagirdik kavga ettik bazilarimizin imtihani farkli oluyor galibaaa ben evlenirken boyle tahmin etmemistim tabiki sabir gosteriyoruz ama evliyim ama yalnizim gibi hissediyorum

E yalnızsın zaten.Bunu bize değil ona ciddi bir şekilde anlatsaydın ,mızmızlanmadan, baya açık oturum kıvamında,şimdi yanında o olurdu.

kavga etmeden konuştunuz mu hiç bu konuyu?
sana arkadaşlarınla görüşme demiyorum ama bana da özel vakit ayır seni çok özlüyorum tarzında

bunu KK'da öğrendim: bazen erkekler evliliğe hemen uyum sağlayamıyormuş
belki eşiniz de öyledir

bence erkekler dır dır, vır vır dan anlamıyorlar, umursamıyorlar
beni üzüyorsun, kırıyorsun dediniz mi bir kulaktan giriyor, diğerinden çıkıyor
yaşattıklarını yaşatmak lazım
yani siz de iş çıkışı arkadaşlarınızla buluşun, ondan geç gelin
yemek yapmayın, gezin, gelince yemek bulamasın
sabah ondan önce kalkıp kahvaltıya gidin vs
o zaman yaptığı hatayı anlar da size zaman ayırmaya başlarsa ne ala
yok anlamaz aynen devam ederse o zaman zaten çocuk yapmayın, çünkü o ilişki öyle gitmez

O zaman eşinizin arkadaşlarını eve davet edin , erkekler aynı düzende devam etmemeleri için evin içerisinde faliyetler yapabilirsiniz...

Örneğin okey oynama , birlikte çiğ köfte partisi , sohbetler vs gibi ...

aynılarını yaptım şimdi huzurluyum şükür

Şimdi bu durumda ilk başta sizin onla iyi bir biçimde konuşmanız gerekiyor
Olmadıysa eğer o neler yapmaktan hoşlanıyor arkadaşlarıyla nasıl vakit geçiriyor
Eğer bi hobisi varsa sizde onunla beraber o hobiden zevk alın
Yine olmadıysa en son kendinize bi meşguliyet edinin bence
Can sıkıntısı ve zaman başka türlü geçmez

Cok fazla konustum muzur tilki galiba hakli ben hic kiyamiyorum ona küsemiyorum tartisak bile hemen konusurum hic uzatmam sadece biraz vakit biraz ilgi istemek cok seymi istiyoruz biz bayanlar

Cok fazla konustum muzur tilki galiba hakli ben hic kiyamiyorum ona küsemiyorum tartisak bile hemen konusurum hic uzatmam sadece biraz vakit biraz ilgi istemek cok seymi istiyoruz biz bayanlar

arkadaşım işte öyle kıyamıyorum, küsemiyorumla olmuyor
bak sen otur, ona kızdığın olayların bir listesini yap
ne zaman ona kıyamayacak, küsemeyecek olursan aç oku, kendini durdur
valla konuşmak bir işe yaramıyor, bir müsibet bin nasihatten iyidir misali, söyleme, yap!

aaaaa
gerçekten mi?
şaşırdı mı eşin sen öyle yapınca???
ne şaşırcak,başta sinirden öldü daha umursamaz takıldı,sonra aşık olduğu kadınla evlendiğini hatırlattım ben ona Rabbim büyük bi yol çıkardı karşıma,şimdi maşallah maşallah.Önce ben sonra tabi ki kendi sosyal hayatı.Ben sadece ona ne kadar anlayışlı olduğumu gösterdim aslında.Hep derdim ki sen arkadaşlarınla gez toz ki eve mutlu rahat gel beni de mutlu edersin bu şekilde.O sanki tam tersini söylüyormuşum gibi öf pöf ediyordu.Dünyanın kaç bucak olduğunu o aşık olduğu kadının hala aynı olduğunu ve hiçbir şeyin de garantisi olmadığını anlayıncaaaa.... Bingooo

Ayda bir kez yapıyoruz sinemaya gidiyoruz yada cafede bir kahve icmek gibi ben sadece planlarini bana gorede yapsin istiyorum bu kadar arkadas bagimlisi olmasini istemiyorum ama galiba sabir gerekli cok sabir hobi ile ugrasacak vaktim bile bazen olmuyor

Once otur adam akilli konus bu boyle olmaz de sonra beraber yapabileceğiniz şeylerin listesini yap onada secenek sun haftada en az 2 gunu bas basa mumkunse dışarıda sectiginiz etkinligi yapin sineme , yemek , tiyatro , konser , bowling vs arada evli olmasi daha iyi olur diye düşünüyorum ortak arkadaşlarinizi davet edin arada kayinvalideye gidin arada evde guzel bir yemek soyle samdanli mumlu güzel bir masa sonra film izleyin beraber guzel vakit gecirin benim esim yeni evliykende cocuk yokken de ben calisirkende disari pek çıkmadı cay iceriz kestane pisiririz misir patlatiriz film izleriz dizilere dalariz ikimizde memnunuz haftasonlari beraber disari cikariz alışverislerimizi beraber yaparız tabi suan bebegimiz var ben genelde oğlumla evdeyim su sıralar

E yalnızsın zaten.Bunu bize değil ona ciddi bir şekilde anlatsaydın ,mızmızlanmadan, baya açık oturum kıvamında,şimdi yanında o olurdu.
Ben guzel guzel konustum tabiki sizce kolay mi geliyor buraya yazmak bir derdim adı üzerinde sadece sizler nasıl atlattiniz bu durumu diye yardimci olun dedim

Ben guzel guzel konustum tabiki sizce kolay mi geliyor buraya yazmak bir derdim adı üzerinde sadece sizler nasıl atlattiniz bu durumu diye yardimci olun dedim
muzurtilkiye yazdığım yorumları okursan aynısnı yaşadığımı anlarsın ve neler yaptığımı

Bsra06

Bende su an aynı şey yüzünden kızgınım bu konu da tuz biber oldu eşim kahveye gider yaşıtı olan akrabaları ile normalde hafta içi gitmezdi iki haftada bir pazar günü giderdi bide hafta içi çıktı sinirlerim tepemde valla... Bşde aramış ben geç gelcem karnınızı açsa doyurun diye bende iş için sandım uyuz herif kahveye gidecem diyincede iyi dedim kapattım tlfnu ıyyyyy sinir oluyorum ya gidip kahveye molotof atasım var haa

Biz yapiyoruz ayda 1 kez ama genelde her firsatta arkadaslariyla takilmak istiyor belkide firtar
Yani diyorsun ki hic karisma gez toz nasil olsa anlayacak guzelmis bu yontem begendim genelde cidden mizmizlaniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…