Kızlar bana bir yardımcı olun 2 yıl olacak evleneli ama cocugumuz daha yok fakat esim sürekli arkadaslariyla bulusmak istiyor ve islerini bana göre degil kendine gore ayarlıyor hic bos vakti yok gibi kalan vakitlerde ya misafir geliyor yada kaynanaya gidiyoruz çünkü bende calisiyorum bunu defalarca konustum fakat tamam desede hic bir degisme olmadi bazen evde duvarlar üstüme üstüme geliyor oturdugum yerde ailemde yok bugun isten cikti direk arkadaslarinin yanina gitti soyledim bagirdi cagirdik kavga ettik bazilarimizin imtihani farkli oluyor galibaaa ben evlenirken boyle tahmin etmemistim tabiki sabir gosteriyoruz ama evliyim ama yalnizim gibi hissediyorum
aynılarını yaptım şimdi huzurluyum şükürbunu KK'da öğrendim: bazen erkekler evliliğe hemen uyum sağlayamıyormuş
belki eşiniz de öyledir
bence erkekler dır dır, vır vır dan anlamıyorlar, umursamıyorlar
beni üzüyorsun, kırıyorsun dediniz mi bir kulaktan giriyor, diğerinden çıkıyor
yaşattıklarını yaşatmak lazım
yani siz de iş çıkışı arkadaşlarınızla buluşun, ondan geç gelin
yemek yapmayın, gezin, gelince yemek bulamasın
sabah ondan önce kalkıp kahvaltıya gidin vs
o zaman yaptığı hatayı anlar da size zaman ayırmaya başlarsa ne ala
yok anlamaz aynen devam ederse o zaman zaten çocuk yapmayın, çünkü o ilişki öyle gitmez
aynılarını yaptım şimdi huzurluyum şükür
Cok fazla konustum muzur tilki galiba hakli ben hic kiyamiyorum ona küsemiyorum tartisak bile hemen konusurum hic uzatmam sadece biraz vakit biraz ilgi istemek cok seymi istiyoruz biz bayanlar
ne şaşırcak,başta sinirden öldü daha umursamaz takıldı,sonra aşık olduğu kadınla evlendiğini hatırlattım ben ona Rabbim büyük bi yol çıkardı karşıma,şimdi maşallah maşallah.Önce ben sonra tabi ki kendi sosyal hayatı.Ben sadece ona ne kadar anlayışlı olduğumu gösterdim aslında.Hep derdim ki sen arkadaşlarınla gez toz ki eve mutlu rahat gel beni de mutlu edersin bu şekilde.O sanki tam tersini söylüyormuşum gibi öf pöf ediyordu.Dünyanın kaç bucak olduğunu o aşık olduğu kadının hala aynı olduğunu ve hiçbir şeyin de garantisi olmadığını anlayıncaaaa.... Bingoooaaaaa
gerçekten mi?
şaşırdı mı eşin sen öyle yapınca???
ne şaşırcak,başta sinirden öldü daha umursamaz takıldı,sonra aşık olduğu kadınla evlendiğini hatırlattım ben ona Rabbim büyük bi yol çıkardı karşıma,şimdi maşallah maşallah.Önce ben sonra tabi ki kendi sosyal hayatı.Ben sadece ona ne kadar anlayışlı olduğumu gösterdim aslında.Hep derdim ki sen arkadaşlarınla gez toz ki eve mutlu rahat gel beni de mutlu edersin bu şekilde.O sanki tam tersini söylüyormuşum gibi öf pöf ediyordu.Dünyanın kaç bucak olduğunu o aşık olduğu kadının hala aynı olduğunu ve hiçbir şeyin de garantisi olmadığını anlayıncaaaa.... Bingooo
Ben guzel guzel konustum tabiki sizce kolay mi geliyor buraya yazmak bir derdim adı üzerinde sadece sizler nasıl atlattiniz bu durumu diye yardimci olun dedimE yalnızsın zaten.Bunu bize değil ona ciddi bir şekilde anlatsaydın ,mızmızlanmadan, baya açık oturum kıvamında,şimdi yanında o olurdu.
muzurtilkiye yazdığım yorumları okursan aynısnı yaşadığımı anlarsın ve neler yaptığımıBen guzel guzel konustum tabiki sizce kolay mi geliyor buraya yazmak bir derdim adı üzerinde sadece sizler nasıl atlattiniz bu durumu diye yardimci olun dedim
ne şaşırcak,başta sinirden öldü daha umursamaz takıldı,sonra aşık olduğu kadınla evlendiğini hatırlattım ben ona Rabbim büyük bi yol çıkardı karşıma,şimdi maşallah maşallah.Önce ben sonra tabi ki kendi sosyal hayatı.Ben sadece ona ne kadar anlayışlı olduğumu gösterdim aslında.Hep derdim ki sen arkadaşlarınla gez toz ki eve mutlu rahat gel beni de mutlu edersin bu şekilde.O sanki tam tersini söylüyormuşum gibi öf pöf ediyordu.Dünyanın kaç bucak olduğunu o aşık olduğu kadının hala aynı olduğunu ve hiçbir şeyin de garantisi olmadığını anlayıncaaaa.... Bingooo
Once otur adam akilli konus bu boyle olmaz de sonra beraber yapabileceğiniz şeylerin listesini yap onada secenek sun haftada en az 2 gunu bas basa mumkunse dışarıda sectiginiz etkinligi yapin sineme , yemek , tiyatro , konser , bowling vs arada evli olmasi daha iyi olur diye düşünüyorum ortak arkadaşlarinizi davet edin arada kayinvalideye gidin arada evde guzel bir yemek soyle samdanli mumlu güzel bir masa sonra film izleyin beraber guzel vakit gecirin benim esim yeni evliykende cocuk yokken de ben calisirkende disari pek çıkmadı cay iceriz kestane pisiririz misir patlatiriz film izleriz dizilere dalariz ikimizde memnunuz haftasonlari beraber disari cikariz alışverislerimizi beraber yaparız tabi suan bebegimiz var ben genelde oğlumla evdeyim su sıralar
Biz yapiyoruz ayda 1 kez ama genelde her firsatta arkadaslariyla takilmak istiyor belkide firtarOnce otur adam akilli konus bu boyle olmaz de sonra beraber yapabileceğiniz şeylerin listesini yap onada secenek sun haftada en az 2 gunu bas basa mumkunse dışarıda sectiginiz etkinligi yapin sineme , yemek , tiyatro , konser , bowling vs arada evli olmasi daha iyi olur diye düşünüyorum ortak arkadaşlarinizi davet edin arada kayinvalideye gidin arada evde guzel bir yemek soyle samdanli mumlu güzel bir masa sonra film izleyin beraber guzel vakit gecirin benim esim yeni evliykende cocuk yokken de ben calisirkende disari pek çıkmadı cay iceriz kestane pisiririz misir patlatiriz film izleriz dizilere dalariz ikimizde memnunuz haftasonlari beraber disari cikariz alışverislerimizi beraber yaparız tabi suan bebegimiz var ben genelde oğlumla evdeyim su sıralar
Yani diyorsun ki hic karisma gez toz nasil olsa anlayacak guzelmis bu yontem begendim genelde cidden mizmizlaniyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?